Yunus Akgün: "Hedefimiz Avrupa kupasını almak"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
1731010530163.png

Yunus Akgün: "Hedefimiz Avrupa kupasını almak, emin adımlarla devam ediyoruz. Çok iyi giden bir takımımız var. En büyük adaylardan biri biziz, her zaman bunu gösteriyoruz. İnşallah istediğimiz yerlere gideriz. "

Yunus Akgün: "Bu akşam 6-7 yapabilirdik. Tottenham Avrupa Ligi'nin favorisi. Tüm Avrupa'ya ne kadar ilerleyeceğimizi tüm Avrupa'ya gösterdik."

Yunus Akgün: "Okan hoca antrenmanda genelde yayda ikinci topların önemli olduğunu söylüyordu. Daha izleyemedim ama çok güzel oturdu ayağıma."

20241107_231449.jpg

Yunus Akgün: "Bu akşam 6-7 yapabilirdik. Tottenham Avrupa Ligi'nin favorisi. Tüm Avrupa'ya ne kadar ilerleyeceğimizi tüm Avrupa'ya gösterdik."

Yunus Akgün: "Okan hoca antrenmanda genelde yayda ikinci topların önemli olduğunu söylüyordu. Daha izleyemedim ama çok güzel oturdu ayağıma."

Avrupa'da Kupayı biz alalım ligi samsun alsın ben razıyım
Helal sana Yunus

Cok iyi oynamaya devam ediyor aslan parcasi

Aslanım benim... Yalnız şu oyunu bırakma sorununu çözmeden kupa zor aslanım

Yunus Akgün. Aslanım benim! Seninle gurur duyuyorum. Galatasaray Alt yapısından yetişen bir genç oyuncunun gözümüzün önünde Süperstar olma yolunda ilerleyişi çok değerli. LWB işini harika yapıyorsun, Spurs gibi bir takıma jeneriklik gol atarak Avrupaya adını duyurdun. Oldum demek yok çalışmaya devam. Harikaydın Yerli Bernardom benim FB_IMG_1731493042666.jpg

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Herkes sakatlanırsa pok alırız. Zemin bildiğin bataklık kenarı gibi.
Demin Atalanta maçına baktım, bildiğin halı saha.

Geri
Üst Alt