GSC Haber Yunus Akgün: "İlk baştaki Yunus'u izletmek istiyorum"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
1744399452227.webp

Yunus Akgün: "Mayıs yaklaşıyor. Bizim zamanımız yaklaşıyor... İnşallah taraftarımızla bütünleşerek şampiyon olmak istiyoruz."

Yunus Akgün: "Dizimden sakatlık yaşamıştım, gittikçe daha iyi hissediyorum. Takımıma en iyi şekilde katkı vermek istiyorum. İlk baştaki Yunus'u izletmek istiyorum."

Reis son dakikaya kadar şampiyonluğu kovala yakışır sana

Yunus Akgün: "Ağrılarım daha iyiye gidiyor. Fiziksel olarak da toparlanmaya başladım. İnşallah ilk zamanlardaki Yunus'u seyrettirmek istiyorum."

Bizim için çok önemlisin. Sene sonuna kadar gücünü ekonomik kullan lütfen. Fişi çekmen yetiyor.

Sezon başındaki gibi oynarsa zaten puan kaybetmeyiz. Her maç birkaç net pozisyon yaratır.

Sozlesmeni uzatir misin artik Yunus? Daha yeni basladik cunku.

Verin çocuğa 2,5 hakediyor. Biraz da defansif eğitim verdin mi yılan

Evet kendisi tüm oyuncuların koşu mesafesini arttırıyordu.
Vallahi pes yahu

sezon başından beri yedigimiz geçiş sayısı gecen senenin neredeyse 3 katı

ve bu takımdaki barış yunus top kayıpları yüzünden oluyor!!

Sozlesmeler konusunda yine cok yanlis isler yapiliyor.

Aylardir suren gorusmeler sonucunda boyle birsey olacagi belliydi maalesef, yine fazla veriliyor.

abi iyi hoş ama Galatasaray kariyerinde yarım sezon top oynamış adama bu sözleşme nasıl veriliyor... 2 sezon top oynamış olsa helal hoş olsun ama seneye yine eski yunus olma ihtimali de az değil.

Bu maaş işinde yerli diye bazen hakkı yeniyor oyuncuların Yunus gibi Barış gibi senede 50 maç aynı istikrarla oynayacak adam bulamazsın Yunus'da fazla uzatmasın kapansın şu mevzu.

Geri
Üst Alt