Video Haber Yunus Akgün: "Kalan 2 kupaya talibiz"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
1745780650577.webp

Yunus Akgün: “Güzel artan bir performansımız var, bunun için çok mutluyuz. İnşallah böyle devam ederiz. Eyüpspor'u ve Arda Hoca'yı tebrik ederim, onlar da gerçekten ligde çok iyi bir performans sergiliyorlar. Bugün iyi bir oyunla galip geldik.”

Yunus Akgün: "Sezon başında hedefimiz 3 kupaydı. Avrupa'da istediğimiz yere gelemedik. Kalan 2 kupaya talibiz."

- Galatasaray ile 4 yıllık sözleşme uzattığın konuşuluyor?

Yunus Akgün: "Tabii ki de sözleşmeyle alakalı şu an bir şey yok. Şu an sadece şampiyonluğa odaklıyım. Sözleşme olayları zaten her zaman konuşuluyor onda bir problem yok. Sezon bitince zaten oturur konuşuruz."

- Gol şarkın konuşuluyor.

Yunus Akgün: "Apo ağabey bana kızıyor, 'o senin şarkın değil benim' diyor. Onun şarkısı o, milli takımda ilk o yapmıştı. İnşallah evimizde onu yapmak istiyoruz gol atınca."

(A Spor)

Yunuscum sende toparla.

Ama bazı futbolcular böyle maç içinde kaybolabiliyor. Bence iyi bir yedek olur Yunus.

- Galatasaray ile 4 yıllık sözleşme uzattığın konuşuluyor?

Yunus Akgün: "Tabii ki de sözleşmeyle alakalı şu an bir şey yok. Şu an sadece şampiyonluğa odaklıyım. Sözleşme olayları zaten her zaman konuşuluyor onda bir problem yok. Sezon bitince zaten oturur konuşuruz." (A Spor)

- Gol şarkın konuşuluyor.

Yunus Akgün: "Apo ağabey bana kızıyor, 'o senin şarkın değil benim' diyor. Onun şarkısı o, milli takımda ilk o yapmıştı. İnşallah evimizde onu yapmak istiyoruz gol atınca." (A Spor)

İlk 11deki tek altyapı oyuncumuz olduğu için ekstra seviyorum onu. Pek kızamıyorum formsuz diye.
Youtube'daki arka plan videolarında ne kadar büyük Galatasaray lı olduğu net anlaşılıyor.
Adamın hası.
Sözleşme kurbanın olsun senin aslanım benim.

İlk 11deki tek altyapı oyuncumuz olduğu için ekstra seviyorum onu. Pek kızamıyorum formsuz diye.
Youtube'daki arka plan videolarında ne kadar büyük Galatasaray lı olduğu net anlaşılıyor.
Adamın hası.
Sözleşme kurbanın olsun senin aslanım benim.
Sözleşme uzatır inşallah

Sezon sonu ameliyat olacak.

yeni sezona ilk yarıdaki gibi devam eder muht.

Barış da döndüğüne göre bir süre dinlendirmekte fayda var. Sağda Sallai, solda Barış olarak devam etmeli sanki.

Geri
Üst Alt