Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yunus Akgün’ün sözleşmesindeki şartlar da henüz karşılanmadı. Galatasaray teknik heyetinin, yerli oyuncu ihtiyacı nedeniyle Yunus’u takımda görmek istediği öğrenildi.
Seneye yabancı sınırı yok ki yav. Osur osur ipe diz
Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY
Doğrudur ama ilk 11 komple yabancı olmaz bizde. Mesela kalırlarsa Bardakçı, Barış A veya Kerem A'dan biri veya ikisi birden ilk 11 de olacaktır ki bence olmalılar da. Mesela bence kalırsa Muslera- x- Davinson- Bardakçı- Köhn- Torreira- X- X- Kerem veya X- Barış- İcardi tarzı ilk 11 Zaha, Tete, Zyech'in gideceğini yerlerine de bir tane maaşı az genç potansiyel yabancı sol kanat ve sağ kanata Eren Dinkçi olursa o olmazsa Oğuz Aydın alınmalı. Yine bu sayede yedek yabancı santrafor ve yedek yabancı bir genç 10 no ile potansiyel başka bir 6 no yedekte olabilir. Maaşları daha düşük olacak şekilde ayarlanacak şekilde daha iyi bir planlama yapılabilir. Böylelikle maaş bütçesinde de bazı gerekli zamlar olsa bile genel maaş bütçesinde ciddi bir düşüş olmuş olur. Ki bizim sorunumuzda asıl yedeke oturan yüksek maaşlı elemanlar mesela Ndombele, Zaha, Tete, Oliviera gibi yedeklere toplamda 13-14 milyon euro verecek paramız yok bunu halledersek maaş bütçemizde istenilen seviyede olur.12 yabancı sınırı var. İlk 11'in komple yabancı olursa nerdeyse tüm rotasyon oyuncuların, yedeklerin yerli olmak zorunda. Aslında belki bu seneden bile çok yerli ihtiyacın var aksine.
Kerem,Apokerim, Barış bunlardan şuan formayı almak mumkun değil, Demirbay da form tuttu. Kaleci yedeği olarakta Günay var 18 için. Hamle oyuncusu olarakta kalıyor aslında kontenjan. Düşün ki Ndomb, Sergio, Aurier gibi tonla gereksiz yabancımız var 2,3 kaliteli ayakla ben problem yaşayacağımızı düşünmüyorum. Bi zahmet altyapıda ve scout da genç oyuncu desteği verirse iyi olur senelerdir hareket yok altyapıdan.12 yabancı sınırı var. İlk 11'in komple yabancı olursa nerdeyse tüm rotasyon oyuncuların, yedeklerin yerli olmak zorunda. Aslında belki bu seneden bile çok yerli ihtiyacın var aksine.
Günay'ı kaleciden saymıyorum. Piyasada iyi bir yerli kaleci olduğunu da düşünmüyorum. Tıpkı iyi bir yerli forvetin olmadığı gibi.Kerem,Apokerim, Barış bunlardan şuan formayı almak mumkun değil, Demirbay da form tuttu. Kaleci yedeği olarakta Günay var 18 için. Hamle oyuncusu olarakta kalıyor aslında kontenjan. Düşün ki Ndomb, Sergio, Aurier gibi tonla gereksiz yabancımız var 2,3 kaliteli ayakla ben problem yaşayacağımızı düşünmüyorum. Bi zahmet altyapıda ve scout da genç oyuncu desteği verirse iyi olur senelerdir hareket yok altyapıdan.
Yabanci 14te kalsaydi neyse de 12yken yabanci yedek kaleci hic mantikli gelmediGünay'ı kaleciden saymıyorum. Piyasada iyi bir yerli kaleci olduğunu da düşünmüyorum. Tıpkı iyi bir yerli forvetin olmadığı gibi.
Dolayısıyla GS'ın kaleci-yedek kaleci, forvet-yedek forvet oyuncuları yabancı olmalıdır.
Yazın Muslera ile 2 yıllık sözleşme uzatılıp, potansiyel bir yabancı kaleci ile anlaşıp, bu iki yıl içinde Muslera'dan kendisine geçişi sağlamalıyız.
İcardi'nin arkasına da aynı geçen sezonki Gomis modeli gibi, tecrübeli bir golcü koymalıyız. Tercihen EPL ya da Ligue 1'den.
Kaan Ayhan
Abdülkerim
Emin Bayram
Kerem Demirbay
Berkan Kutlu
Kerem Aktürkoğlu
Barış Alper Yılmaz
Yunus Akgün
ligde gayet direkt bile ilk onbir oynayacak düzeyde 8 adet yerli oyuncumuz var. eyüp aydın ile beraber bir iki adet altyapı topçumuz da gelişim gösterirse, yerli oyuncu açısından bu çok çok çok yeterli bir sayı. bir iki adet fatih demireli-gurbetçi transferi de olacaktır muhakkak. kesinlikle yurt içinden, hele ki anadolu takımlarından yerli futbolculara yönelmemeliyiz.
neden olmasın ki?Yabanci 14te kalsaydi neyse de 12yken yabanci yedek kaleci hic mantikli gelmedi
Adam oynayamayacak da, geri gitmesi muhtemel potansiyel olarak.
Apokerim kalırsa Nelsson'un artık satılacağını tahmin ediyorum. Ziyech-Ndombele vs gider.Kerem,Apokerim, Barış bunlardan şuan formayı almak mumkun değil, Demirbay da form tuttu. Kaleci yedeği olarakta Günay var 18 için. Hamle oyuncusu olarakta kalıyor aslında kontenjan. Düşün ki Ndomb, Sergio, Aurier gibi tonla gereksiz yabancımız var 2,3 kaliteli ayakla ben problem yaşayacağımızı düşünmüyorum. Bi zahmet altyapıda ve scout da genç oyuncu desteği verirse iyi olur senelerdir hareket yok altyapıdan.