Video Haber Yusuf Erdoğan: "Bugün 2 tane pozisyon var. Hakem diyor ki, 'Özür dilerim kaçırdım pozisyonu"

Mehmet Mehmetoglu

Mehmetoğulları Etliekmek
Yönetici
Süper Moderatör
Yusuf Erdoğan: “Dışarıyı konuşmaktan mutsuzuz. Uğurcan’ın pozisyonu %100 kırmızı kart, Prip’e dirsek var penaltı. Kırılma anları hep aleyhimize çalındı bugün. Yarıştan kopmamak adına böyle basit şeylere gerek olduğunu düşünmüyorum, marka değeri için üzücü.”

Yusuf Erdoğan : "Hakemlerin vücut dilleri beni çok rahatsız ediyor. Bugün 2 tane pozisyon var. Hakem diyor ki, 'Özür dilerim kaçırdım pozisyonu.' Sen bana bu cümleyi kurduktan sonra ben inancımı kaybediyorum."

Hakemin sizle derdi yok kanka suçunuz fbyle oynamak

Yusuf Erdoğan (Konyaspor) : "Hakemlerin vücut dilleri beni çok rahatsız ediyor. Bugün 2 tane pozisyon var. Hakem diyor ki, 'Özür dilerim kaçırdım pozisyonu.' Sen bana bu cümleyi kurduktan sonra ben inancımı kaybediyorum.""

Yusuf Erdoğan (Konyaspor) : "Hakemlerin vücut dilleri beni çok rahatsız ediyor. Bugün 2 tane pozisyon var. Hakem diyor ki, 'Özür dilerim kaçırdım pozisyonu.' Sen bana bu cümleyi kurduktan sonra ben inancımı kaybediyorum.""
Kırmızı ve penaltı pozisyonunda oyun durmasına rağmen 1 dakika bu direnç top peşinde koşuyordu başlatın diye. 1 saniye durup kulaklığını dinlemek istemedi

:Hemen şu dakika hakem denilen camiaya operasyon yapılması.
İt ekibi tüm mhk görevlilerinin eklektronik cihazlarına el koyulmalı

Hadi senin adın sözde hakem, sen kaçırdın da ayak ayak üstüne atmış 85 ekrandan maçı takip eden VAR ne halta yarıyor. Cümle alemin gözü önünde bile isteye bir takıma maç kazandırttılar bu akşam.

Emek hırsızlığı o kadar bariz ki işte böyle ayyuka çıkıyor gizlenemiyor. Eline yüzüne bulaştırdılar fb yarıştan kopmasın diye futbol tarihine kara leke olarak geçecek bir maç izledik.

Kaçırma falan yok aleni vermedi ve diğeri de üç maymunu oynadı.

Adil ligde geçen sene 10, bu sene şimdiden 15 sene sonu da 30 puan fark atmamız lazımdı
ybancı var en cok bunların eline ayagına dolaşacak ve hiç ummdıkları macların birinde yine puan bırakacaklar eminim buna
cünkü sahada zaten oyun yok fakat oyuncular ve mou arasıda iyi degil bence

Hadi şimdi TFF başkanı çıkıp desin Konyaspor'un hakkı yendi diye. Eyüpspor'un arkasındaydı.

Galatasaray düşmanlarını görelim

Hakem pozisyon kaçırdı diye mi maçı sattı kaleciniz

3 gol yiyip daha ne ağlıyorsun

Çoğu takım neredeyse hakeme teşekkür ediyor bizi dogradiniz diye helal olsun omurgalı cocukmus

Geri
Üst Alt