Yuto Nagatomo: ''Hedefim Şampiyonlar Ligi'nde en iyi olmak''

Vasfi Vural

ɯҽ Ⴆҽʅιҽʋҽ ιɳ ɠαʅαƚαʂαɾαყ
GalataSarayı Efendileri
D69Mms7XoAMx3P_.jpg

Galatasaray'ın Japon yıldızı Yuto Nagatomo geleceği ile ilgili konuştu ve hedeflerini anlattı.

Galatasaray'ın Japon oyuncusu Yuto Nagatomo, ülkesi basınına açıklamalarda bulundu ve "Şampiyonlar Ligi'nde başarıyı hedefliyorum" dedi.
Galatasaray'dan ayrılmayı düşünmediğini kaydeden 32 yaşındaki oyuncu, "Galatasaray'da devam etmek istiyorum. Hedefim Şampiyonlar Ligi'nde en iyisi olmak ve bunun için savaşmak. Dünya Kupası'nda da Japonya ile başarıya ulaşmayı umuyorum. Yaşlandım ama seçilirsem çok mutlu olurum. Bunlar benim hedeflerim" ifadelerini kullandı.

"TÜRKİYE, İTALYA'DAN DAHA YAŞANILABİLİR BİR YER"
Türkiye'nin İtalya'dan daha iyi olduğunu belirten Japon yıldız, "İstanbul'da çok kaliteli bir hayatım var. İnsanlar çok sıcakkanlı, çok cana yakın. Ayrıca Japonları da çok seviyorlar. Türkiye, İtalya'ya göre daha yaşanılabilir bir yer" dedi.

Galatasaray ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan tecrübeli isim, şampiyonluğa ulaştıkları geçen sezon 25 maçta forma giydi ve 1 gol, 4 asistlik bir performans sergiledi.

Akşam

Iyi Japon scout transferi öner samurai reis. Belki Nef yerine japon sponsoru buluruz sayende.

Italyaya hic gittinmi
Ben gittim defalarca kendisi muhtemelen 2-3 semtten cikmiyordur İstanbul'da . Cok daha ucuza cok daha luks yasiyordur . Her goren ilgi alaka gosteriyor super star muamelesi yapiyordur onun icin de daha yasanabilir saniyordur . Tamam İtalya da cok gocmeni olan belli sikintilari olan bir ulke de Turkiye gibi bir orta dogu ulkesiyle kiyaslanamaz.

Türkiye parası olan için baya güzel bir ülke bence.

Hedefi olması güzel de en iyisi olması çok ucuruk bir hedef.

Kardeşlik, alaba ve bir çok sol bek çok daha üstün açıkçası

Geri
Üst Alt