- 3 Temmuz 2012
- 141.497
- 89.480
- 5.478
melike hanımın guzel ellerine saglık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bize kâğıt üstünde kolay, fenere zor kura çıkması beni işkillendirdi. Yalı çocuğu kupadan elenip lige konsantre olacak. Bizde kupada jk ve Trabzon ile birbirimizi yiyip yorulacağız. Bizim turu geçip kendilerinin eleneceği şekilde ayarlamışlar sanki.
Cok.zorlama olmus renkdasBize kâğıt üstünde kolay, fenere zor kura çıkması beni işkillendirdi. Yalı çocuğu kupadan elenip lige konsantre olacak. Bizde kupada jk ve Trabzon ile birbirimizi yiyip yorulacağız. Bizim turu geçip kendilerinin eleneceği şekilde ayarlamışlar sanki.
Geçen sezon full içerde oynamışlardı kupada. Bu sezon da tam tersi oldu. Normal bir şeyBize kâğıt üstünde kolay, fenere zor kura çıkması beni işkillendirdi. Yalı çocuğu kupadan elenip lige konsantre olacak. Bizde kupada jk ve Trabzon ile birbirimizi yiyip yorulacağız. Bizim turu geçip kendilerinin eleneceği şekilde ayarlamışlar sanki.
Evet, isteğim gerçekleşmiş. Köhn'ün golleriyle eleyelim isterim bilhassa. Ayrıca bir önceki eşleşme için Bandırmaspor isterim demiş idim, Bandırmaspor gelmiş idi.Karagümrük gelsin isterim.