- 27 Ocak 2010
- 134.528
- 99.738
- 5.488
007 First Light, IO Interactive'den heyecan verici bir casusluk aksiyon-macera oyunudur. MI6'nın eğitim programında genç, becerikli ve bazen pervasız bir acemi olarak James Bond'u takip edin ve dünyanın en ünlü casusunun başlangıç hikayesini keşfedin.
MI6'nın eğitim programında genç, becerikli ve bazen pervasız bir acemi olarak James Bond'u takip edin ve dünyanın en ünlü casusunun başlangıç hikayesini keşfedin.
Kahramanca bir eylemden sonra, genç Donanma hava mürettebatı James Bond'a yeni canlanan Double 0 programına katılması teklif edilir. Ancak haydut bir ajanı durdurma görevi trajediyle sonuçlandığında, derin bir komployu ortaya çıkarmak ve Devletin kalbinde yaklaşan bir darbeyi durdurmak için isteksiz akıl hocası Greenway ile güçlerini birleştirmelidir.
007 OLUN James Bond'un yeniden tasarlanmış yeni bir bağımsız başlangıç hikayesini ve cüretkar genç bir kahramanın en iyi MI6 ajanı olmasına yol açan olayları
keşfedin.
HEYECAN VERİCİ BİR CASUSLUK MACERASI
Nefes kesen yerlerde görevlere çıkın, ikonik araçları sürün ve her zaman bir adım önde olan haydut bir ajanın peşinde sinematik bir maceraya dalın.
CASUSLUK, SİZİN YOLUNUZ
Sessiz olun ya da yüksek sesle konuşun. İster yumruklarla veya ateş gücüyle savaşın, ister sızmak için aletler kullanın, ister muhafızları geçmek için blöf yapın, yaklaşım tamamen size kalmış.
MI6'YA HOŞ GELDİNİZ
Sonsuz casusluk eğlencesi için becerilerinizi test edin ve en sevdiğiniz görevleri ek değiştiricilerle tekrar oynayın!