007 First Light | PC, PS5, Xbox, N2 | 2026

TLOU la karsilastirirsan nasil arasim
Uncharted, Last of Us vb. kısacası Sony oyunları ile prodüksiyon kalitesi anlamında seviye farkı var doğal olarak ama oyunun ilerleyiş şekli olsun, görevleri ve hikayesi bence oldukça başarılı. Sinematikleri de hoş duruyor, Bond filmi izliyormuşsunuz hissi veriyor. Daha eğitim bölümlerinde bile gazı köklüyor, içine çekiyor. Bu tarz oyun pek yok artık, 10-12 saat civarı sürüyor, bayağı da keyifli. Gizlilik konusunda son yılların en iyi oyunlarından birisi olabilir. Bu arada, bazı görevlerin ilerleyiş şekli de Last of Us'ı hatırlatıyor. 12 saatlik sinematik aksiyon ve sağlam bir Bond başlangıç hikayesi için kesinlikle fiyatına değer.

Uncharted, Last of Us vb. kısacası Sony oyunları ile prodüksiyon kalitesi anlamında seviye farkı var doğal olarak ama oyunun ilerleyiş şekli olsun, görevleri ve hikayesi bence oldukça başarılı. Sinematikleri de hoş duruyor, Bond filmi izliyormuşsunuz hissi veriyor. Daha eğitim bölümlerinde bile gazı köklüyor, içine çekiyor. Bu tarz oyun pek yok artık, 10-12 saat civarı sürüyor, bayağı da keyifli. Gizlilik konusunda son yılların en iyi oyunlarından birisi olabilir. Bu arada, bazı görevlerin ilerleyiş şekli de Last of Us'ı hatırlatıyor. 12 saatlik sinematik aksiyon ve sağlam bir Bond başlangıç hikayesi için kesinlikle fiyatına değer.
Oyunu az önce bitirebildim. Eksikleri çok, başta hissettirdiği o güzel gidişatı oyun ortalarında kaybediyor ama Bond seviyorsanız her anından keyif alabilirsiniz. Ben çok beğendim ancak inceleme puanlarının şişirildiğini düşünüyorum. Benim için sevdiğim bir evrenin güzel bir yapımı oldu, devamını da sabırsızlıkla bekliyorum. Film tadında bir oyundu.

uncharted kalitesinde aksiyon beklemeyin kesinlikle

ufak bütceli oyun oldugunu hissediyorsunuz

tam bir 2a oyun bu 3a degil

yine de cok keyifli bir oyun baya zevkli sariyor

aksiyon acligima iyi geldi

uncharted kalitesinde aksiyon beklemeyin kesinlikle

ufak bütceli oyun oldugunu hissediyorsunuz

tam bir 2a oyun bu 3a degil

yine de cok keyifli bir oyun baya zevkli sariyor

aksiyon acligima iyi geldi
Oyun tabii ki AA değil, AAA bir oyun. Uncharted bambaşka seviyede, onunla kıyaslarsak haksızlık etmiş oluruz. 200m Dolar civarı bir bütçe ile geliştirildi bu oyun. $70, AAA fiyat etiketiyle satılıyor. 😄

Oyun tabii ki AA değil, AAA bir oyun. Uncharted bambaşka seviyede, onunla kıyaslarsak haksızlık etmiş oluruz. 200m Dolar civarı bir bütçe ile geliştirildi bu oyun. $70, AAA fiyat etiketiyle satılıyor. 😄

catisma hissi bana cok tirt geldi oyunda

iki oyun arasinda 10 sene var ama uncharted o konularda hala daha agir basiyor

007i bitirmeme cok uzun süre var daha ama cok keyifli olacak tabii yine de

bu yoklukta ilac gibi geldi

catisma hissi bana cok tirt geldi oyunda

iki oyun arasinda 10 sene var ama uncharted o konularda hala daha agir basiyor

007i bitirmeme cok uzun süre var daha ama cok keyifli olacak tabii yine de

bu yoklukta ilac gibi geldi
Uncharted 20 yıl da olsa eskimeyecek muhtemelen, teknik tarafı kusursuz neredeyse. Çok sağlam bir prodüksiyona sahip Naughty Dog / Sony. Bu oyunun bazı yerlerde kötü görünme sebebinin de oyun motorundan kaynaklandığını düşünüyorum, Glacier artık eskidi. Yeni nesil grafiklerine optimize edemiyorlar motoru. Mevcut hali mevcut kalitesiyle çok optimize bir motor ancak bazı noktalarda aşırı sırıtıyor.

Benim için de öyle oldu. Indiana sonrası bu da o çizgisel sinematik aksiyon açlığımı doyurdu.

wcUWTE.gif

Geri
Üst Alt