Oyun önerileri, tavsiyelerini bu konu altında yapabilirsiniz.
Football Manager oynayın
Aldım bugün akşam bakacağımA Way Out oynayan var mı?
Şu oyunla ilgili de baya güzel yorumlar var kickstarter çıkışlıKingdom Come: Deliverance Royal Edition
Royal Sürümde ödüllü açık dünya RPG Kingdom Come Deliverance ve çıkan tüm DLC’ler bulunuyor Treasures of the Past, From the Ashes, The Amorous Adventures of Bold Sir Hans Capon, Band of Bastards ve A Womans Lot. • Kingdom Come Deliverance Oyunda, bir demircinin oğlu olan Henry’yi oynuyorsun...store.playstation.com
Oyun çok hoş ve gerçekçi, combat sistemi bana çok zor gelmişti, oynayamamıştım, tekrar deneyeceğim bu günlerde, hikaye ve görsel olarak tatmin edici bir oyun bence.
bu saheserin ps4de cikmasini sabirsizlikla bekliyorum. bu sene cikacak deniyordu ama tam bir tarih aciklanmadi hala.Renktaşlar Disco Elysium isminde çok kaliteli bir RPG yapım var. Eski kafa RPG oyunları özleyenlerin mutlaka bakmasını tavsiye ettiğim bir yapım.
Kendileri, Disco Elysium oyunu için gelebilecek dil destekleriyle ilgili bir anket düzenleniyor. Türkçe dil desteği için oyunuzu kullanmayı unutmayın lütfen! (Oy kullanma bölümü sayfanın en altında)
https://internationale.zaumstudio.com/
Merak edenler için bu da geliştiricinin Steam duyurusu.
Disco Elysium - The Great Internationale Announcement and Working Class Update - Steam News
Gerçekten muhteşem bir yapım. Umarım Türkçe dil desteğine de kavuşur ve saatlerimizi seve seve gömerizbu saheserin ps4de cikmasini sabirsizlikla bekliyorum. bu sene cikacak deniyordu ama tam bir tarih aciklanmadi hala.
Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk