01.06.2020-31.08.2020 Dönemi Finansal Tablolar ve Dipnotlar

TOPLAM YÜKÜMLÜLÜKLER​
2.342.561.879 2.113.535.465
yeni: 2.3
eski 2.1

Borçlarda artış yaşanması normal pandemi sürecinde gelirler düştü ister istemez. Ama sen bok gibi oynamaya, iş yapmayan adamlara yönelmeye devam edersen pandemi bahanesi de seni kurtarmaz.

Pek degismis birsey yok gordugum kadar, pandemi'den dolayi gelir kayiplari var zaten herkeste. (+CL gelirleri yok)

Normal bu tablo tribün,avrupa gelrileri yok. Yönetim de sağolsun onlar da önlerine ne verilirse onu yiyorlar

Baya kötü. Seneye ise bombok olacak. Pandemi + el bile yok. Fb dua etsin Koc + sahenk+ aziz+ acun var

Ben onların da cebinden para akıttıklarını sanmıyorum.
İlla elmas ve muriç transferine para aktarmışlardır .
Ama açıklasalar onlar hali daha feci , son kurşunlarını atıyorlar bu sene resmen.

e normal,ne yaygara yapıyonuz

önceki dönemler çok yüksek oranda artı yazabilirdik ama 2-3-5 yıllık şekilde PLANLI bir takım kurmak yerine para geliyor hazır oyuncu alalım ama bonservis veremiyorsak kiralayalım kaç alıyorsa biraz daha verelim diyerek 6 aylık planlar yaptığımız için maaş bütçesi hep 50+ civarında kaldı, çilek diyerek paranın hepsini saçtık kısacası birazcık planlı ve doğru yapılanma ile hem borcu azaltıp hem de yüksek değerli bir takım kurabilirdik öyle bir takım kursak en kötü o takımda 6. olurdu bundan eminim.

başkan geçen gün kar ettik falan diyordu

Geri
Üst Alt