09 / 10 Sezonu için kadro yorumlarınız ?

Cevap: 09 / 10 Sezonu için kadro yorumlarınız ?

@ Adil ;

Türkçeye biraz daha özen gösterirsen .. :)

Arkadaşım gördüğüm abzürdlüğe saçmalığa itiraz etmezsem nerede kaldı insanlığım?Adam yazmış 25 milyon dolarlık adam mesajı okuyan kahkaha atar.Beni takip ettiğin için teşekkürler aynı zamanda bıt bıt etmem düşündüğüm doğruysa sesim gür çıkar.Yazılanları okuyunca biz neredeyiz burası neresi diye düşünüyorum.Sen menejerlik oynuryorsan bende eleştirel yorumlar getiriyorum var mı itirazın?:simit::simit:

Kardeş menajerlik oyunun en son 2002 de bi kaç kez oynamıştım menajerlik oyunundan kastım burada gs adına bir menajerlik oyunu oynamaktı.Canım sıkıldı yazdım,takip ettim yazdım ...Hee anlıyorum senin mantıgında doğru ,ama yalnış olan iletine fazla kaptırman,Evet 25 Miyon bilmem nelik transfer komiktir,ama adamın için yess we can ruhu da olabilir :D Her neyse çabamızın adı GALATASARAY, vatan bir ,bayrak bir takım bir sonuç kardeşiz...

ya bu mustafa sarp kimin nesi bi arkadaş anlatabilir mi ?

GELENLER:Kameni Andreas Beck Eren Güngör[yabancı] Ferhat Ramires[Emana-Hernanes] Volkan Şen Özer Hurmacı Amr Zaki[Elmander] Murat Ceylan Özgürcan Ufuk Ceylan

GİDENLER:Morgan Orkun Aykut Sabri Volkan Yaman Kewell Aydın Mehmet Güven Linderoth L10 Ümit Karan Nonda

Hasan Şaş Ferdi Elmas Serkan Çalık

...............kameni..............

beck....servet....eren...hakan

..................topal..............

özer......ramires.................

................................arda

..........baros.....zaki...........

..............kameni................

beck....servet....eren...hakan

.................topal...............

............özer....ramires.......

volkan........................arda

..............baros.................

Lincolnü anladım da kewell'ı göndermek ne alaka ? Hem o , hem yönetim hem de taraftar memnunken:rolleyes:

...................Leo Franco..........................

Uğur...........Servet...........Eren.........Hakan

...................Mehmet Topal.....................

Kewel............................................Arda

........................Özer...........................

..................Sercan....Baros...................

...................Leo Franco..........................

Uğur...........Servet...........Eren.........Hakan

...................Mehmet Topal.....................

Kewel............................................Arda

........................Özer...........................

..................Sercan....Baros...................

Bu kadro şampiyon olur mu ? :)

Lincoln olmadan göbekten ara pası atmayan kanat oyuncularıyla hele ki fizik kondisyonları kısıtlı oyuncularla hiçbir halt olmaz...

-----------------Akinfeev---------------

DarijoSrna---Servet---David Luiz---Hakan

--------------Mehmet Topal-------------

-----Barış Özbek---------Nuri Şahin------

Arda Turan---------------Simon Vukcevic

----------------Baros-------------------

-----------------Akinfeev---------------

DarijoSrna---Servet---David Luiz---Hakan

--------------Mehmet Topal-------------

-----Barış Özbek---------Nuri Şahin------

Arda Turan---------------Simon Vukcevic

----------------Baros-------------------

Barış Özbek dışında oldukça güzel bir kadro ancak çok para gider. Srna, David Luiz, Akinfeev toplamı en az 40 milyon €'dur zaten.

şu kadronun toplam 5 transfere ihtiyacı var, ama doğru transferlere...2si zaten kaleci ve Lincoln yerine..

1)Kaleci(bizimki gidiyo diye)

2)Servete partner..Emrelerden olmaz artık..

3)Sağ-bek..Sabriden kurtulmak lazım artık..Uğurada güven olmaz nasıl döner kimbilir..

4)Ofansa yakın bi ORTA SAHA..(Lincoln ba baay )

5)Barosa partner

başka direk oynayacak adam almaya hiç gerek yoktur, ancak biri satılırsa Arda, Topal vs yerine adam alınır..Genç geleceği olan oyuncular bulunabilirse alınmalıdır, Wiganda Valencia diye biri varmış 21m STERLIN önermişler oha yuh kim ki la nerde ne zaman doğdu bu dedim..

Herkes her transferinde uçmuş ya...

Tamam yabancılar duyulmuş olacak ama taş çatlasın bir veya iki tanesi hem duyulmuş hem pahalı olur..

Giden: De Sanctis(Zaten Kiralık), Mehmet Güven, Aydın Yılmaz, Nonda, Ümit Karan, Lincoln, Sabri, Hasan Şaş, Ferdi Elmas, Aykut Erçetin

Gelen: Leo Franco, Bekir İrtegün veya Bilica, Murat Ceylan, Özer Hurmacı, Mehmet Topuz, Bounanotte, Morientes veya Ruud Van Nistelrooy, bir ön libero, Mustafa Sarp, Ufuk Ceylan

2009-2010 Galatasaray...

Baros Halil Altıntop

"Özgürcan" (Schalke 04)

Alberto Merino

(Salernitana)

Kewell Arda

Mehmet Topal

"Barış"

Hakan Balta Servet Robert Huth Uğur Uçar

(Middlesbrough)

Ufuk Ceylan

(Manisaspor)

Teknik Direktör:Co Adriaans

Hiçte uçuk bi kadro değil... ama avrupada ve ligde başarı istiorsak bu şart...

--------------------Franco--------------------

Uğur Uçar----Servet----Transfer----Hakan Balta

--------------Mehmet Topal-------------------

----------Özer------------Ayhan Akman-------

Carlos Eduardo---------------------------Kewell

------------------Baros----------------------

Bizden birşey olmayacak Bari Arda adımızı en güzle şekilde Avrupa'da duyursun.

beyler maşallah herkes yazmış da bu kulübün finansal durumu bu kadar çok oyuncu almaya müsait değil bence bir tane çok iyi sağ açık alsınlar kewell ı ileri çekeriz orta saha ya da 1 2 iyi takviye ile bence gayet başarılı oluruz çünkü defansımız iyileşince zor gol yiyeceğimizi düşünüyorum ayrıca yönetim asalak adamlardan bir an önce kurtulsun

ruya goruyorlar!!nerede o para bizde!

Takımın çok abartılı transferlere ihtiyacı yok.Çok kaliteli forvet arayışları içerisinde yönetim diye yazıyor gazeteler Ancak Baros bu takımın forvetinde olduğu sürece banko oynayacak ikinci bi forvet getirmek barosun performansı çok fazla düşürür. Bu nedenle seneye ne olursa olsun takım tek forvetli oynamalıdır.bu da tartışmasız Baros arkasına yine çok yetenekli bir üçlü gerekli Arda ve kewell var bunun yanında topu ileri götürebilcek hızlı bi oyuncuya ihtiyaç var.Ön liberoya Mustafa sarp da alındıysa bi transfere pek gerek yok barış(mutlaka mentalitesi gelişmeli) var,Mehmet Topal, Ayhan var bunar takımı taşıyabilecek oyuncular ama bunlardan iyi birisi alınacaksa olabilir ama acil ihtiyaç yok gibi.defansta iki problem var servetin yanına gelecek oyuncu bir de sağ bek.Sağ bek konusnda uğur eski performansını yakalarsa tamam ama olmazsa sıkıntı olabilir.Servetin yanına alınacak futbolcu seneye takımın kaderini belirleyebilir o açıdan çok dikkat edilmesi lazım.Bi de semihe değinmek istiyorum bence harika bi yetenek kupa maçlarında veya bazı lig maçlarında şans verilmeli 2 yıl içinde müthiş bi savunmacı olabilir.çok yerinde müdaheleri var sezgisi iyi ve basit oynuyo bu nedenle üzerinde durulmalı.

Bana göre gönderilmesi gerekenler: ümit karan,yukarıda yazmama rağmen Ayhan,v.yaman,Yaser,Nonda,Lincoln,Linderoth,serkan çalık,ferdi,emre aşık(jubile olabilir).

Hasan Şaş gitmemeli bence vefasızlık yapılmaması gereken nadir oyunculardan 2000 yılından sonraki her başarıda adı var.Gelen şampiyonluklarda(gçen yıl ki hariç),çeyrek finalde hep o var.Böyle bi hareket şık olmadı gerçekten. Hem Hasanın kadroda kalması sıkıntı yaratmaz Hasan neden 11 de değilim diye isyan etmez bekler iki yıldır bekliyo zaten.bence takımın kaptanı olarak devam etmeli.

Oyun içi kaptanlık Ardaya verilmeli.Yaşı genç falan hikaye Arda da sorumluluğu alacak olgunluk var.

Bide kadro kuralım:D

---------------------franco---------

uğur---------Transfer-------servet--------balta

-----M.Topal---------Barış(ya da transfer)

Diego Buonanotte-----Kewell---------Arda

---------------------Baros--------------

ufuk

ferreira servet juan hakanb

hamit mehmett biglia arda

baros v.nistelrooy

sağ açığa hamit i alabilseler çok iddialıyım bu takım seneye müthiş oynar

Geri
Üst Alt