Cevap: 09 / 10 Sezonu için kadro yorumlarınız ?
öncelikle rijkaard hangi sistemle oynicak?
bence 4-3-3 olsa daha iyidir
türkiyede ender ve isi sIkI tutarsa rijkaard ligin yarisina hem ic sahada hem dis sahada 3er 3er atariz
rijkaard'a gereken oyuncu tiplerini barcelonada en iyi sekilde görebiliriz
kaleciyi gecelim, bence leo franco iyi birisi degil ama neyse
defansin göbeginde saglam iki futbolcu, simdilik zan ve servetle bunu halletmis olduk
defansin saginda bir alves
yani cok kosup, iyi orta yapan ve kaleye uzaktan ceken biri
kimine göre sabri kimine göre daha alinmali, alinmasi gerekenlere sonra gelirim
sol taraf hakan balta ile cok iyi
kusursuz, ordan zaten cok gelmiyordu barcelona soldan
geldik motor-orta-sahaya
defansa yönelik bir fizik gücü yüksek adam, ama sadece fizikle degil ama akillada oynayan biri top kesen ve dagitan, yaya toure veya keita
mehmet topaldir bu oyuncu benim gözümde, ve bu görevi güzel yerine getirir
orta sahanin solu ve sagi barcelonada tam yok, daha cok göbekte iki kisi var
iniesta ve xavi
iniesta soldanda oyuna katki sagliyor xavi de gerekirse sagdan
galatasarayda bunlarin ikisi yok
ne sag kanat ne sol, nede iki zeka dolu göbek oyuncu
hücumun solu arda! banko barcelonanin sagi neyse galatasarayin solu o dur, bizim messimiz yani solda.hücumun sag tarafi simdilik kewelle emanetmis gibi geliyor bana
barcelonanin henrysi! sol'da o bizimkide sagda
baros ortada hücum
simdi bana yeterli bir kadromu diye sorarsaniz hayir derim
bence galatasaray bizim yüzümüzden iyi futbolcu yerine isimli futbolcu aliyor
yildiz yildiz yildiz yildiz yildiz
biktim ben yildizlardan, siz ne zaman bikacaksiniz?
transfer önerilerinde yazdim, güney afrika milli takiminin 4 futbolcusunu
hepisi konfederasyon kupasinda göz kamastirdi
kaleciler top sektirmedi, de sanctis fener attirdi, bu adam inanilmaz toplari birakmadi elinden! ve sadece 22 yasinda, afrikada oynuyor ve maliyeti düsüktür, sayacagim bütün oyuncular afrikada oynuyor ve hepsinin maliyeti alacagimiz her futbolcudan düsüktür
pahali daha iyi demek degil! bunu herkes bilmeli
GAXA adinda sag bek var, süper oynuyo ve brezilyanin kaka'sina kök söktürdü
KAKA diyorum beyler, gökhan gönül degil KAKA
ona oyunu imkansiz etti kanatta
hem defansin göbeginde hemde ön libero oynuyo
1,85 boyunda ve sabri gibi boyundan kaybetmiyor markajda
güney afrikanin sol kanadindaki Tshabalala süper! adam sol kanattan maci üstlendi, oyun kurucu gibi oynadi, besiktasin tello'su nasil yaptiysa cok macta aynisini bu oyuncuda yapti
küsümsemeyin ama güney afrikada falan diye, ispanya brezilya diyoruz, onlara karsi bir takimi yöneltti
sol kanatmi ariyoruz? buyurun, ama yildiz diye sapiklasmisiz, adimiz galatasaray, petrol krali degil basimizda, futbolu isimle düsünmeyin daha cok ekonomik olarak düsünün, az maliyetli süper futbolcu A-LIN-MA-LI!
bunlarin hepsi kendi bölgelerinde üst düzeyde, ve cok kosan futbolcular, mücadeleci, hirsli, gururlu futbol oynayan, lincoln gibi parasina keyifine degil!
bunlar futbolun ruhunu tasiyorlar, yere atip durmuyorlar
messiyi oynadigini gören bilir, finalde üc kisi arasinda düsüp tek basina kalkan messide futbol ruhunu yasiyor
seviyor yaptigini
bunlar benim gözümde öyle hirsli futbol futbol oldugu icin sevenler sadece parasi icin degil
son futbolcu ise Mphela adinda santrofor, cok hizli, deparlari inanilmaz, sutlari sanki füze, 35 metreden IKAR CASILLAS'A SERBEST VURUSUNDAN GOL ATTI! ispanya defansini KENDI BASINA alt üst eden futbolcu bize laik degilmi? illaki önce 30 milyon bonservisimi olmasi lazim? illaki önce baska takim ondan faydalanmalimi? lütfen uyanalim bu futbol isi araba alip satmak gibidir
ya aldigin arabayla yaris kazanacaksin yada az fiyata alip cok fiyata satacaksin
bunlar ikiside, hem kupa kazandirir hem para
saydigim futbolcular 25 alti, kaleci 22 yasinda, sag bek 25, sol orta 24, santrofor 24, bratuyu tamaslari alan galatasaray bu futbolculari ALMAK ZO-RUN-DA! deli degiliz biz, haldun üstünel beye helal hos olsun getirdigi süper kisiler ama birazda kasayi gelecegi düsünelim.
lütfen bunu okuyan bir yetkili varsa yarin leo francoya imza attirmadan gidip güney afrikadakini alalim
lincoln, nonda, linderoth, carrusca gitmeli, leo franco gelmemeli
yedegimiz iyi ama ilk 11de karsi takimi duvara toslatacak kalite yok
bu oyuncular ise yarar, iyi düsünün, bunlardan baskalari para mezarlari