09 / 10 Sezonu için kadro yorumlarınız ?

Cevap: 09 / 10 Sezonu için kadro yorumlarınız ?

bnm gonlumun ideal kadrosu ise:

kalecimiz: sanctis iyi ama sanmiyorum takımda tutacaklarini. yerine franco iyi bir isim.

defansımız: defans sağlam değil. bir sağ bek ve stopere ihtiyacimiz var.. stoper olarak

sakho( boyle bir girişimimiz vardi yanilmiyorsam). sağ beke ise( bu adami çok seviyorum)

onyekachi apam..çok iyi olur..

libero: ramires ramires ramires.. çok yetenekli bir oyuncu...

orta saha: sol kanada marko marin.. sağ kanada maikon leite. bu adami buyuk kuluplerde

gorursem yonetimi topa tutucam:D:D:D orta sahanin gobeğine ise alex teixeira..:D:D:D(

fmci olduk yine:D ama bu yazdiklarimin hepsini defalarca izlemişimdir:D

forvet: barosun yanına ise arnautovic. bu adam alinsa biz bu topçuyu 2 seneye kalmaz barcaya manU yha sallariz:D:D

öncelikle kalenin güvende olması şart...de sanctisle destan yazmana 2 dk kala 3 gol yer tüm sezonu kabusa çevirirsin.çok çok çooookk sıradan bir kaleci...hatalı çıkışlar sektirilen toplar falan facia...'' oha nasıl tuttu helal olsun'' kurtarışlar olmalı ki gs de oynayabilesin...yoksa ' e ama kaleci napsın? '' sözlerinden sıkıldım.açsın tafareli izlesin!! sonra genel olarak başarıya aç ve kesinlikle: FİZİK GÜCÜ VE KONDİSYONU YÜKSEK OYUNCULAR istiyorum!!! sahada yürüyen futbolcu istemiyorum.avrupa maçlarında aciz duruma düşüyoruz böle oyuncularla.anadolu takımları bu sene bu mantıkla damga vurdular lige...mesela metalist takımı çok hoşuma gidiyordu..adamlar 90. dk da 60 metre depar atabiliyolardr..o siyahi ve kalıplı oyuncular harbiden insana güven veriyo:) bana aç adam lazım ki ortalığı parçalasın!!!

öncelikle kalenin güvende olması şart...de sanctisle destan yazmana 2 dk kala 3 gol yer tüm sezonu kabusa çevirirsin.çok çok çooookk sıradan bir kaleci...hatalı çıkışlar sektirilen toplar falan facia...'' oha nasıl tuttu helal olsun'' kurtarışlar olmalı ki gs de oynayabilesin...yoksa ' e ama kaleci napsın? '' sözlerinden sıkıldım.açsın tafareli izlesin!! sonra genel olarak başarıya aç ve kesinlikle: FİZİK GÜCÜ VE KONDİSYONU YÜKSEK OYUNCULAR istiyorum!!! sahada yürüyen futbolcu istemiyorum.avrupa maçlarında aciz duruma düşüyoruz böle oyuncularla.anadolu takımları bu sene bu mantıkla damga vurdular lige...mesela metalist takımı çok hoşuma gidiyordu..adamlar 90. dk da 60 metre depar atabiliyolardr..o siyahi ve kalıplı oyuncular harbiden insana güven veriyo:) bana aç adam lazım ki ortalığı parçalasın!!!

aynene sana katiliyorum.:DD

Kaleciler:Leo Franco-Aykut-Orkun

Defanslar:Servet-Emre Güngör-Orhan Şam-Hakan Balta-Alparslan-Uğur Uçar-Semih Kaya-Miguel(Valencia)

Orta Saha:Mehmet Topal-Ayhan-Barış-Mustafa Sarp-Arda-Kewell-Pedro Leon-Julio Arca

Forvet:Baros-Carew-Özgürcan-Yaser

Arkadaşlar Julio Arca Boro küme düşerse ki büyük ihtimalle düşecek alınabilir ve müthiş olur,hem kanatta hem de orta da oynayabilen müthiş bir oyuncu.Pedro Leon Valladolid forması giyen 22 yaşında ki İspanyol oyuncu,müthiş bir sağ kanat oyuncusu,ortaları süper,aynı takımda Sisi adlı bir oyuncu var o da genç ve yetenekli bir ofansif orta saha oyuncusu.

Orta sahaya Gaby Mudingayi de alınabilir,Bologna forması giyiyor,çok güçlü bir oyuncu tam bir dinamo.

Taner farkındaysan saydığın takımda 10 yabancı oldu.Hayırdır TFF'den tanıdıklar var,yabancı statüsünü mü kaldırtacaksın yoksa ;)

taner farkındaysan saydığın takımda 10 yabancı oldu.hyrdır tff den tanıdıklar var,yabancı statüsünü mü kaldırtcan yoksa ;) xD

Benim merak ettiğim bişey var.. Acaba takımdaki yabancı sayısı sahaya çıkan mı yoksa takımda ki tüm yabancılara göre mi belirleniyor. Hakkaten On yabancı oldu mu? :D:D:D:D Ya yine dozajı aştık..Merak ediyorum bi cevap veren olursa iyi olur..

--------------Leo Franco----------

Uğur -----Bilica-----Servet-----Hakan B.

----------M.Topal------Aurelio-------

Kewell--------------------------Arda

-------Mehmet Yıldız------Baros

Hayalimdeki kadro. Belki bi gün...:D

Benim merak ettiğim bişey var.. Acaba takımdaki yabancı sayısı sahaya çıkan mı yoksa takımda ki tüm yabancılara göre mi belirleniyor. Hakkaten On yabancı oldu mu? :D:D:D:D Ya yine dozajı aştık..Merak ediyorum bi cevap veren olursa iyi olur..

İlk 11' de 6, Kadronda 8 yabancı bulundurabilirsin.

Kale:

-Aykut'u satardım. 500bin euro veren bile cıkar belki. Yabancı kaleci ve Orkun yeter. Orkun hem Aykut'tan iyi hem de G.Saray altyapısından oldugu için altyapıdan oyuncu bulundurma kontenjanını doldurur. İlla bonservis elinde diye yıllık 2m euro bayılmaya gerek yok. Varsın bonservis verelim ama genç ileride satabilecegimiz ve ucuk maaşlar istemeyecek kaleciler alalım. İlk adayım Diego Cavalieri Benfica peşinde, AB pasaportu var, ileride satışı mumkun. İkinci aday Logan Baily. Cavalieri 4m euro Baily 2.5m euroya alınabilir.

Defans:

Kayserisporlu Aydın Toscalı'nın sozlesmesi bitiyor. İyi bir alternatif olabilir. Lucas Neill ya da Bolivar(eskiMonacolu) gibi sagbek-stoper biri alınabilir. Safkan sag bek alınacaksa, işi bitmiş Seitaridis'e bonservis+yuksek yıllık ucret verecegime, Fransa liginden Ebondo ya da M.Dabo ya da hiç olmadı B.Munchen'in gozden cıkardıgı A.Gorlitz'i alırdım. Sol bek için Ferhat Öztorun-Volkan Yaman+para takası olur ama boşuna maliyet olur.

Orta saha:

M.Guven ve Linderoth'u satabiliriz. 1-1.5m euro gelse iyidir. Ayhan Barış gibi teknigi zayıf orta sahaların acıgını kapayacak saglam bir mc lazım. Nantes'dan N'Daw derim aday cok. Nuri Şahin de olabilir. Carrusca'yı umarım nakte cevirebiliriz. Koln'den Taner Yalçın'ı almalıyız.

Forvet:

Nonda U.Karan ve Necati'yi ne alırsan 1 milyoncuya koymak lazım :) Paraya cevirebilirsek sadece 1 oyuncu bize yeter. Baros'un yanına yabancı bir golcu. Ozgurcan ve Yaser de 3. ve 4. forvet olarak kulube de bekler.

Kale: Leo Franco

Sag bek: Seitaridis

Orta saha: Maniche

Santrfor: Andrea Caracciolo veya Nikola Zigic

Teknik direktor: RALF RANGNICK

(LINCOLN GITMEMELI)

Miguel yazan arkadaşlar (Valencia CF) boşa heyacan ,satmazlar...Zaten CL'ye gidiyorlar.

Madrid'de istenmeyen oyuncu olan Guti veya Benfica'dan Aimar'ı alalım Lincoln'un yerine .

Guti gelmesin, çünkü ney olduğunu herkes biliyor. Türkiye'de stresden top mop oynuyamaz.

(bkz. Guti bir erkekle öpüşürken yakalandı. )

SK Galatapool FC

Kaleye dudek

Sag beke finnan veya degen

Forvete cisse

Sag acıga pennant

bence takımın basına lucescu gibi kaliteli bir hoca ve 1-2 nokta transferle seneye 3 kulvarda da sampiyonluğa oynarız.su anki kadromuz zaten cok kaliteli sadece takım oyununu öğretecek o ruhu verecek bi t.direktör ve disiplinli bir yönetim lazım.

-----------Kameni------------

Ugur--Transfer---Servet---Hakan

-------Mehmet---Ayhan-------

Arda-------------------Kewell

----------Lincoln10----------

-----------Baros------------

bide düzgün bi TD gelirse yine o ligin ilk yarisindaki gsyi izliyebiliriz

Geri
Üst Alt