Deniz Özer
10 Numara!
- 24 Kasım 2008
- 16.060
- 1
- 1.363
Cevap: 09 / 10 Sezonu için kadro yorumlarınız ?
Bu takım 2.takım olur.
Bu takım 2.takım olur.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bi Mehmet Güven i koydun diye neler geldi bak başınaTr kupasını bile alamazmış...
Bi Mehmet Güven i koydun diye neler geldi bak başınaTr kupasını bile alamazmış...
Mehmet Güven + Barış. 4-3-3'ün orta sahasında oynayacak adamlar değiller. pas yapamayan adam, o mevkide oynayamaz.
Arkadaşım ben şu "mış" bölümünü anlamadım bir anlatır mısın bana ?
Senle alakası yok zira sen 2. turu bile geçemez demişsin. Tabii senin arkadaşın yaptığı kadroyla dalga geçmek gibi bir amacın yoktu. Ondan üstüne alınmışsın
Anlatabildim mi?
-Mış eki burada ; Dalga geçme , hafife alma manasında kullanılmış , İster kasıtlı , ister bilmeden
Burası tamamda neden hala komikmiş gibi devam ettiğini anlayamadım ?
En azından bir kısmını anlamışsın diğerini de ben açıklayayım. Sen arkadaşın yaptığı kadroyla ilgili hiç bir argüman kullanmadan bu takım Tr kupasında 2. turu zor görür diyerek dalga geçmişsin(ki geçmediğini ve bu kadronun cidden ikinci turu göremeyeceğine inandığını söylüyorsan o başka...). Kendi tabirinle.
Mehmet Güven pas yapamıyor da Topal mı yapıyor ? Topu 3-4 kez dürtüp geriye veren bir adamdan bahsediyoruz Bunu da duydum artık gözüm açık gitmem
Topal da Özbek de Güven de cok ust duzey oyuncu degil zaten. 4-3-3 bu 3luyle HAYAL
Mehmet Topal 4-3-3'ün defansif oyuncusu için oldukça yeterlidir.
Mehmet Güven pas yapamıyor da Topal mı yapıyor ? Topu 3-4 kez dürtüp geriye veren bir adamdan bahsediyoruz Bunu da duydum artık gözüm açık gitmem
Burada tartışmazdım seninle ama konu şu ki :
Arkadaşın yaptığı kadroyla dalga geçmedim sadece görüş belirttim , Hadi oldu ki geçtim senin yatığın ne ozaman ? Anlamsız ve gereksiz bir şekilde Mış , müş eklerine sarılman zaten dalga geçmeye Çalıştığını anlatıyor .Ben hata yaptıysam ( ki yapmadım ; yaptığım yorumlarda saygı çerçevesini aşmamaya çalışırım ) senindemi yapman gerekir ?
Diğer taşlamalarına cevap vermeyeceğim ortam kızışmasın
Neyse bukadarı kafi herhalde ...
Hayırlı tatiller :wave:
Mehmet Topal'ın oynadığı mevki itibariyle pas yapmasına gerek yok. orta sahanın defansif adamı çünkü.
Yeni bir Efsane ( ! ) mi doğuyor ?![]()
Beni kötü çocuk yapmışsın şimdi olmadı. En azından arkadaşın kadrosuyla dalga geçtiğini kabul etmeni beklerdim. Yoksa arda,baros,hakan balta,servet, m.topallı bir kadronun TR kupasında 2. tura çıkmayacağını düşündüğünü söylüyorsan futbol dışında platformlarda tartışalım bence. Ayrıca gerçek manada, her ne kadar inanmayacak olsan da oradaki ilk kullandığım mış yani senin alıntı yapmış olduğun mışı yazarken üç kez düşündüm yemin ediyorum. Bu mevzuu uzatılır mı? Yanlış anlaşılır mı diye. Sonra daha uygun birşey gelmedi aklıma öyle yolladım. Ama sen sonra sütten çıkmış ak kaşık gibi karşıma dikilince bende gerçekten dalgaya vurdum işi.
Sana da iyi tatiller. Hayat kısa dünya fani benden sana tavsiye kafanı böyle şeylere fazla takma. Naçizane
Neyse bukadarı kafi herhalde ...
Futbol dışında platformlarda tartışalım bence.
...Dalgaya vurdum işi.
....Kafanı böyle şeylere fazla takma