09 / 10 Sezonu için kadro yorumlarınız ?

Cevap: 09 / 10 Sezonu için kadro yorumlarınız ?

------------------------Leo-------------------------

--------------Servet-------Eren----------------

-Neill----------------------------------Hakan B.-

-----------------------Topal------------------------

--------Emana-------------------Nuri----------

--Kewell---------------------------------------Arda-

-------------------Baros-------------

M. Topal ile ilgili görüşümün tabanı gözlemlere dayanmakta olup, Ömer Üründül, Mehmet Demirkol, Uğur Meleke gibi değer verdiğim spor adamları tarafından da aynı cümlelerle ifade edildilmiştir. Yani maksat uçukluk yapmak değil. Görünen köy kılavuz istemez. Kişisel problemlerini local yorumlara yansıtmaman dileğiyle...

Tamam uzatmayalım ;) Sen en iyisisin , Kralsın ...

arkadaslar yeni formalar hala aveamo ? ve ne zaman cikiyor ben augstosda geri fransaya donecem onun icin

Her türlü ;)

Aferim sana

Tamam Abi :asd:

Tam senden beklediğim cevaplar. Lakin madem dalga geçecektin tümüyle dalga geçseydin. Dalga geçerken bile aradan işine gelenleri seçiyorsun o da iyi;)Şöyle ki;

Beni kötü çocuk yapmışsın şimdi olmadı. En azından arkadaşın kadrosuyla dalga geçtiğini kabul etmeni beklerdim. Yoksa arda,baros,hakan balta,servet, m.topallı bir kadronun TR kupasında 2. tura çıkmayacağını düşündüğünü söylüyorsan futbol dışında platformlarda tartışalım bence. Ayrıca gerçek manada, her ne kadar inanmayacak olsan da oradaki ilk kullandığım mış yani senin alıntı yapmış olduğun mışı yazarken üç kez düşündüm yemin ediyorum. Bu mevzuu uzatılır mı? Yanlış anlaşılır mı diye. Sonra daha uygun birşey gelmedi aklıma öyle yolladım. Ama sen sonra sütten çıkmış ak kaşık gibi karşıma dikilince bende gerçekten dalgaya vurdum işi.

Sana da iyi tatiller. Hayat kısa dünya fani benden sana tavsiye kafanı böyle şeylere fazla takma. Naçizane

Neyse hakikaten sıkılmam ben;)

İnan aklımda... Özellikle senden duyduğum için daha da dikkatli davranacağım bu konuda.

Sevinirim tüm sağduyuma rağmen -
Tamam uzatmayalım ;) Sen en iyisisin , Kralsın ...

Diğer taşlamalarına cevap vermeyeceğim ortam kızışmasın

- senin yaptığın yada yapmaya çalıştığın laf sokmaları gözden geçrimen dileğiyle ....

Hahahhhaaaha sen çok yaşa. Gerçekten güldüm inan buna.

Hayatta başarılar ileride link veya smile dışında cevap vermeyi de öğrenmen dileğiyle... Belki birgün lazım olur ha?

Tam senden beklediğim cevaplar. Lakin madem dalga geçecektin tümüyle dalga geçseydin. Dalga geçerken bile aradan işine gelenleri seçiyorsun o da iyi;)Şöyle ki;

Beni kötü çocuk yapmışsın şimdi olmadı. En azından arkadaşın kadrosuyla dalga geçtiğini kabul etmeni beklerdim. Yoksa arda,baros,hakan balta,servet, m.topallı bir kadronun TR kupasında 2. tura çıkmayacağını düşündüğünü söylüyorsan futbol dışında platformlarda tartışalım bence. Ayrıca gerçek manada, her ne kadar inanmayacak olsan da oradaki ilk kullandığım mış yani senin alıntı yapmış olduğun mışı yazarken üç kez düşündüm yemin ediyorum. Bu mevzuu uzatılır mı? Yanlış anlaşılır mı diye. Sonra daha uygun birşey gelmedi aklıma öyle yolladım. Ama sen sonra sütten çıkmış ak kaşık gibi karşıma dikilince bende gerçekten dalgaya vurdum işi.

Sana da iyi tatiller. Hayat kısa dünya fani benden sana tavsiye kafanı böyle şeylere fazla takma. Naçizane

Neyse hakikaten sıkılmam ben;)

Öptüm !

Mor değilde eflatun :D çıkacak ...

Burada muhtemel formalar ve tasarımlar mevcut....

Buyur bak

gs0910red.jpg

uzun kollu werder bremin formasi gibi forma olsa iyi olur burasi cok soguk antremanda donuyoz:D

Sevinirim tüm sağduyuma rağmen -

- senin yaptığın yada yapmaya çalıştığın laf sokmaları gözden geçrimen dileğiyle ....

Öptüm !

Herşeyi söyleyip ondan sonra da "daha da bir şey söylemiyorum uzatmayalım" deyip sonra "sen kralsın, en iyisin" gibi çocukça, ortalığı kızıştırmak için birebir olan lafları kullanan sensin. Ayrıca ben taktığın o ilk "mış"ı dalga geçmek için söylemediğimi sen sütten çıkmış ak kaşık gibi davrandığın için dalgaya vurduğumu belirtmiştim. Yani o "laf sokmalar" hep ondan sonra geldi.

Not: Bundan sonra beklediğim potansiyel cevap;

"He he :):D:):m05::m26:"

ya da

";):p:D"

"tabi canıım haklısın tabii"

ve türevleri

umarım yanılırım.

Herşeyi söyleyip ondan sonra da "daha da bir şey söylemiyorum uzatmayalım" deyip sonra "sen kralsın, en iyisin" gibi çocukça, ortalığı kızıştırmak için birebir olan lafları kullanan sensin. Ayrıca ben taktığın o ilk "mış"ı dalga geçmek için söylemediğimi sen sütten çıkmış ak kaşık gibi davrandığın için dalgaya vurduğumu belirtmiştim. Yani o "laf sokmalar" hep ondan sonra geldi.

Not: Bundan sonra beklediğim potansiyel cevap;

"He he :):D:):m05::m26:"

ya da

";):p:D"

"tabi canıım haklısın tabii"

ve türevleri

umarım yanılırım.

Konuyu kapatalım diye 3 kere söyledim sen anlamıyorsn galiba laftan ?

Konuyu kapatmak : Üzerinde bahsettiğimiz konuyu değiştirmek o konu üzerinden tartışmamak yada Temelli susmaktır ki sen hala laf gömmecilik oynuorsun işin yok mu senin ? Yada ne bileyim sevgilinden falan mı ayrıldın ?

Git bunları başka yerde konuş : Sana muhabbet alanının linkini verdiğimde

"Hihihhuhuhufuaufsufuuheueeuhehehe " tepkisini vermedin mi ? Git kardeşim kişisel ya da psikolojik problemlerini ya muhabbet alanında ya da forum dışında konuş ...

Ya da sus !

Konuyu kapatalım diye 3 kere söyledim sen anlamıyorsn galiba laftan ?

Konuyu kapatmak : Üzerinde bahsettiğimiz konuyu değiştirmek o konu üzerinden tartışmamak yada Temelli susmaktır ki sen hala laf gömmecilik oynuorsun işin yok mu senin ? Yada ne bileyim sevgilinden falan mı ayrıldın ?

Git bunları başka yerde konuş : Sana muhabbet alanının linkini verdiğimde

"Hihihhuhuhufuaufsufuuheueeuhehehe " tepkisini vermedin mi ? Git kardeşim kişisel ya da psikolojik problemlerini ya muhabbet alanında ya da forum dışında konuş ...

Ya da sus !

Haahahahahahhahahahahahah! ya bu harbi süperdi. Harbi koptum. En güzel cevap buydu. Rep vereceğim mesajına. Ama aslında canım sıkkın orası doğru...

Bundan sonra konuyu kapatmak istediğinde hiç cevap vermemeni ya da

"Sen en iyisin, kralsın" gibi cevaplar vermemeni son tavsiye olarak verebilirim. Ha bir yerde bu taktiğin işe yararsa bunu kamuoyuyla paylaş büyük başarı olur. Dediğin gibi cevap vermezsen konu kapanır bence...

.Haahahahahahhahahahahahah! ya bu harbi süperdi. Harbi koptum. En güzel cevap buydu. Rep vereceğim mesajına Ama aslında canım sıkkın orası doğru...

Bundan sonra konuyu kapatmak istediğinde hiç cevap vermemeni ya da

"Sen en iyisin, kralsın" gibi cevaplar vermemeni son tavsiye olarak verebilirim. Ha bir yerde bu taktiğin işe yararsa bunu kamuoyuyla paylaş büyük başarı olur. Dediğin gibi cevap vermezsen konu kapanır bence...

:ka23:

Bana çocuk gibi davranıyor diyene bak :
Haahahahahahhahahahahahah! ya bu harbi süperdi. Harbi koptum. En güzel cevap buydu. Rep vereceğim mesajına
Senin repinede çok ihtiyacım vardı :D

Hah şöyle ne güzel son sözüde sen söyledin eğer cevap vermezsem bunun mutluluğunu yaşayacaksın verirsem haksız duruma düşüp tartışmayı ben devam ettirmiş olacağım . Ki cevap vermiyorum , her mesajında yaptığın gibi bu seferde ben bir öneri vereyim sana ; öneri verdiğin kişinin kim olduğuna dikkat et ve öneri verebilecek kapasiteye sahip olup olmadığını bir düşün , tart kafanda , sonra istediğini yap ...

İyi tatiller

İnşAllah konu kapanır artık ....
-Son -​

:ka23:

Bana çocuk gibi davranıyor diyene bak : Senin repinede çok ihtiyacım vardı :D

Hah şöyle ne güzel son sözüde sen söyledin eğer cevap vermezsem bunun mutluluğunu yaşayacaksın verirsem haksız duruma düşüp tartışmayı ben devam ettirmiş olacağım . Ki cevap vermiyorum , her mesajında yaptığın gibi bu seferde ben bir öneri vereyim sana ; öneri verdiğin kişinin kim olduğuna dikkat et ve öneri verebilecek kapasiteye sahip olup olmadığını bir düşün , tart kafanda , sonra istediğini yap ...

İyi tatiller

İnşAllah konu kapanır artık ....
-Son -​

Yok öyle kapanmaz:D Bİr "mış" ı alıp buralara kadar sürükleyen sensin gelip bana konuyu kapat demen komik oluyor. Bence tavsiye kimden gelirse gelsin değerlendir. Ben seninkileri daha da dikkatli dinliyorum daha çok ciddiye alıyorum,inan. Ama kapasite meselesini tartışırım burada değil tabii, bir de seninle değil ;) Ama merak etmedim değil. Kimle konuştuğunu bil demişsin. Kimdir Fatih Aybars Hakan? Cevap vermiyorum demişsin harbi,süpersin.

Not: gülmenin neresi çocukça? Hahaaaha! Neresi?

Geri
Üst Alt