09 / 10 Sezonu için kadro yorumlarınız ?

Cevap: 09 / 10 Sezonu için kadro yorumlarınız ?

Yok öyle kapanmaz:D Bİr "mış" ı alıp buralara kadar sürükleyen sensin gelip bana konuyu kapat demen komik oluyor. Bence tavsiye kimden gelirse gelsin değerlendir. Ben seninkileri daha da dikkatli dinliyorum daha çok ciddiye alıyorum,inan. Ama kapasite meselesini tartışırım burada değil tabii, bir de seninle değil tabii;) Cevap vermiyorum demişsin harbi,süpersin.

Not: gülmenin neresi çocukça? Hahaaaha! Neresi?

:happy0025:

Bence Lincoln gitmeli yanında Hasan , Nonda , Ümit , Volkan , Aykut'uda götürmeli

Çok Yönlü Bir Defansif oyuncu ÖRN : van Buyten

2 adet oyunu çift taraflı oynayabilen futbolcu ÖRN : Emena

1 kariyerli , 1 genç kaleci ÖRN : Leo Franco , Ufuk

1 Yırtıcı,bitirici forvet ÖRN : R.Oliverria

Lincoln giderse : Deco gibi bir oyuncu gelmeli

Takım Uefa'yı alır vallahi :D

Çok mutluyum:D

__________________________ Leo Franco __________________________

Uğur_________________Servet_____Coloccini_____________Hakan Balta

_________________Emana________Topal___________Arda_____________

Taison____________________________________________________Kewell

___________________________Baros_______________________________

TD : Frank Rijkaard.

Uğur_________________Servet_____Coloccini_____________Hakan Balta

_________________Emana________Topal___________Arda_____________

Taison____________________________________________________Kewell

___________________________Baros_______________________________

TD : Frank Rijkaard.

Kağıt üstünde süper.

Taison kim*?

Uğur__________________Servet_______E.Güngör_______________Hakan Balta

______________Manchini________Topal___________Emana______________

G.Asamoah__________________________________________________Arda

___________________________Baros________________________________

videodaki 1:35 sn deki golü ardanın attıgı gole benziyo :) sutlarını Kewellın sutlarına benzetiyorum, ayaklarını raket gibi kullanıyor. Arda kadar calım becerisine sahip olmasa da bir kanat oyuncusuna yetecek kadar calım becerine sahip. Gole cok yatkın ve hızıyla işimize cok yarar ayrıca henüz 21 yaşında :)

----------------------Leo------------------

Ugur----------Servet---transf.--------Hakan-

--------------------Emana--------------------

-----------Deco---------------Arda------------

--Baros------------Pizarro-------------Kewell

uff:eek: :D

cok yabanci oldu xD

----------------------Leo------------------

Ugur----------Servet---transf.--------Hakan-

--------------------Emana--------------------

-----------Deco---------------Arda------------

--Baros------------Pizarro-------------Kewell

uff:eek: :D

cok yabanci oldu xD

kevgir ederler bizi bu kadroyla :p

Taison Barcellos Freda

Kulüp : Internacional

Boy : 1,72

Mevki: Sağ açık

Forma numarası : 17 bazı maclarda ise 7 numara

Videodan izleyebilirsin..

https://www.yasaktube.org/youtube-izle.php?tag=taison&type=tag&video_id=Cft-ZW1WBb0

hmm fena degilmis c.ronaldodan 10 gomlek ustun valla

harbi videoya bakilirsa super bir oyuncu peki barca-real kormu neden bu zamana kadar farki edememisler

hmm fena degilmis c.ronaldodan 10 gomlek ustun valla

harbi videoya bakilirsa super bir oyuncu peki barca-real kormu neden bu zamana kadar farki edememisler

zaten 1 2 yıla kalmaz avrupa liglerinde boy gösterir bırakmazlar kolay kolay bize ama 5 m€ ya alırız bi carrusca gibi de olmaz takip ettigim bi oyucu cıt kırıldım değil ayagına yakısıyor top. Ayrıca sag acık sol acık forvet arkası ve forvet oynayabiliyor. Hele kontralarda başa bela :) cok hızlı , şutları cok iyi ve çalımda atabiliyor. Oyun zekasıda gayet iyi alabilsek süper ama bizim yönetimin bu çocuktan haberi bile yoktur :(

zaten 1 2 yıla kalmaz avrupa liglerinde boy gösterir bırakmazlar kolay kolay bize ama 5 m€ ya alırız bi carrusca gibi de olmaz takip ettigim bi oyucu cıt kırıldım değil ayagına yakısıyor top. Ayrıca sag acık sol acık forvet arkası ve forvet oynayabiliyor. Hele kontralarda başa bela :) cok hızlı , şutları cok iyi ve çalımda atabiliyor. Oyun zekasıda gayet iyi alabilsek süper ama bizim yönetimin bu çocuktan haberi bile yoktur :(

ortasahanin cemberden sonra nere koyarsan koy oynar:D

Bence Carrusca donecek Rijkard sever arjantilileri

-----------------LEo Frank-----------------------

---Uğur-----Emre G-------Servet-------Hakan----

-----------------Mehmet Topal------------------

----------Hamit---------------Emana------------

Kewell------------Baroş-----------------Arda-----

Bnce güzel bir kadro...Stoper ve Sağ bek eksiklikleri de var ama oraya da Türk oyunculardan düşünülmeli...Yada 1 tane Sağ bek de transferi olabilir...

Ayrıca 1 tane kaliteli Santrafor alınmalı(yedek) Mehmet Yıldız fena sayılmaz...

Acaba Batuhanı Bjk den bonservisinle alabilirmiyiz???

Rijkaard ile yeni sezon analizimi yapayım o zaman.Rijkaard elbet 4-3-3 oynatacaktır,bu taktiğin Türk Futbol tarihinde büyük bir devrim olacağını düşünüyorum.Direk bu taktik üzerinden analizime ve kadroma geçeyim.

-----------------------------Leo Franco/Aykut------------------------

Uğur/Serkan---Transfer/EmreA.---Servet/EmreG./Semih----HakanB./Alpaslan

--------------------------M.Topal/Linderoth-------------------------

---------------------Transfer/Barış-------Ayhan---------------------

---------------------------------------------------Arda/Aydın------------

---Kewell/Carrusca---------------------------------------------------

-----------------------------Baros/Transfer------------------------------

Bu taktikte Arda'yı neden bir kademe geriye aldın

diyeceksiniz,açıklayayım.Burada Arda belkide sistemin kilit ismi,yapacağı çapraz koşularla Baros ve Kewell'a top taşıyacak 3 isimden biri.(Ayhan,Barış,Arda.) Arda ortadan topu alacak,Baros'la yapacağı çapraz koşular ve forvete atacağı toplar ile,orta alanda en kilit ismimiz olacak.Arda'yı geri çekmemin sebebi defansa yardım falan sanmayın,alakası yok.Sadece Arda'nın oynayacağı oyun alanının geniş olduğunu belirtmek amacım.Arda hem sol kanat,hemde bir nevi orta sahada ufak bir oyun kuruculuk rolü üstlenecek.Ama tabiki Lincoln gibi değil,gelebildiği sürece orta alana da gelip Baros ve Kewell'a güzel paslar atmaya çalışacak.

Rijkaard'ın takımda ortaya çıkarabileceği ve dahada geliştirebileceği çok cevheri var,belkide bir İniesta,Mesii yaratadabilir bunlardan,belli mi olur?Örneğin Semih,örneğin Arda,Topal,Uğur..Bu futbolcularımızın oyununu daha da geliştirmeye ve onlara ilk 11'de şans tanımaya özen gösterirse Rijkaard,-ki onun taktiğinde dediğim gibi Arda'ya çok büyük pay düşecektir bence-ilerde çok iyi yerlere gelebilir bu futbolcularımız.Carrusca'nın gönderilmemesi ve Kewell ve Arda'nın yedeği olarak bekletilmesi taraftarıyım,çünkü Hasan da gönderilirse doğru düzgün kanat yedeğimiz kalmayacak.

Servet'in yanına çok kaliteli bir stoper alınması taraftarıyım.Servet gibi biri değil ama,hızlı hareket edebilen,rakiba iyi pres yapabilen,kuvvetli bir stoper gerek bize.Servet tarzı bir stoper daha alırsak arapaslardan canımız çok yanar.Bu yüzden topa hızlı ve çabuk müdahele edebilen bir stopere ihtiyacımız var.;)

Linderoth'un iyileşme ihtimali yoksa hemen yollanmalı.Yerine Rijkaard'ın istediği herhangi bir yabancı oyuncu olabilir,Hollanda'dan örneğin.Genç ve dinamik bir oyuncu.;)

Bana göre,bu taktiğe alıştıktan sonra Türkiye'de çığır açarız,2 sene içerisinde çok büyük işler yaparız.Ligi,kupayı süpürürüz,Avrupa'da ise yavaş yavaş başarılara yelken açarız.

Fakat,Galatasaray tarihine etki edecek en önemli şey bana kalırsa,Rijkaard'ın 4-3-3'ü aşılamasından sonra bu taktiğe devam etmemiz.Takımı bu taktiğe göre düzmemiz,yeni transferleri hep bu taktiğe göre yapmamız.Mesela Barça nasıl Rijkaard'dan sonra Guardiola'yla 4-3-3'e devam etti,bütün transferlerini bu taktiğe göre yaptı,bizde aynen öyle yapmalıyız.Bunu sağladıktan sonra büyük Galatasaray taraftarının tek yapması gereken,koltuğuna yayılıp büyük Galatasaray'ın başarılarını seyretmek olacaktır..;)

Alisamiyen.net'deki şu iki başlık da anlatmak istediklerimi daha ayrıntılı biçimde anlatıyor ;

Toplantıda yapılan konuşmalar da bu gerekliliği açıklıyor ve destekliyor aslında.

Frank Rijkaard ; "Yeni bir sistem yaratacağım. Önemli olan isim değil, önemli olan sisteme uygun futbolcular. Oynayacağımız oyuna uyabilecek futbolcuları almayı planlıyorum. Ama öncelikle takımdaki oyuncuları incelemem gerek." [

Adnan Polat ; Transferde Hollandalı, Alman, Fransız ayrımı yapmayacaklarını kaydeden Başkan Adnan Polat, “Rijkaard altyapıya önem veren bir teknik adam. Beş yıllık dönemde altyapıdan almış olduğu oyuncular Barcelona’da üç kupanın üçünü de kazandılar. Bu bir süreç. Türkiye’de maalesef büyük kulüpler taraftar ve camiası ile sabır gösteremiyor. Hem takım değişimi yapalım diyip, hem de aynı yıl şampiyonluk istiyoruz. Bu senenin transfer mevsimi bittiğinden beri Galatasaray’da eskiden 3-4 oyuncu kalacak ve yapılanma bitmiş olacak. Rijkaard da değişim içinde yer alacak. Barcelona İspanyol oyuncularını kendi alt yapısından çıkarıyor. Başka İspanyol oyuncu almıyorlar. Bizim de arzumuz bu... Altı oyuncumuz var A Takımda. Bunu da artırmak istiyoruz..”

Aydin ilk önce pas atmayi ögrensin sonra gelsin.

Tek kelimeyle süper ya...

Ben Taison ' u Kewell'in Leeds United'daki haline benzetiyorum. Tek kelimeyle cuk diye oturuyor ve Kewell'dan daha hızlı. Kosuları , sutları , topu sürmesi ve istop etmesi aynı Harry Kewell. Videodan da izlediginiz zaman göreceksiniz zaten. Ayrıca bizim alacagımız sag açık forvetin sagında oynayabilen , gerektiginde kanattan top taşıyabilecek gerektiginde carpraz koşular yapabilecek ve yeri geldiginde de ön direklere koşu yapıp gol atabilcek standartlarda olmalı ki 4-3-3 sistemimiz iyi işlesin. Bence şu anda yaşı olsun , fiyatıyla olsun , yetenekleriyle olsun 4-3-3 ün sagına alabileceğimiz en iyi adam. Gerektigi zaman forvet arkasına , sol acıga ve hatta forvete dahi cekebilirsin. Son vuruşları cok iyi ve standartların üstünde teknigi var. Harry kewelldan tek eksigi belki oyun görüşü olabilir ki bunu da zaten zamanla giderecektir. Düşünsenize suan sol acıkta oynayan harry Kewellın eski halinin sağ acıkta oynadıgını :) İnsanı heyecanlandırıyor değil mi :)

Bence ne yapıp edip alınması gereken bir oyuncu. Zaten 2 sene içinde alamassak en kötü ihtimalle Avrupa liglerinde kalbur üstü takımlarda gıpta ile izleyeceğimiz bi adam olacak. 5 M € ya cok rahatlıkla kapatılabilecek transfer ve herzaman ederi olacaktır. En kötü ihtimal aldıgın paraya satarsınki bence cok zor :) Kesinlikle 10 M € dan daha fazla ücrete satarız. :)

Herkesi sinerjiye ve duyarlılığa çağırıyorum. Yönetim duy sesimizi de getir bize şu adamı :)

Ben Taison ' u Kewell'in Leeds United'daki haline benzetiyorum. Tek kelimeyle cuk diye oturuyor ve Kewell'dan daha hızlı. Kosuları , sutları , topu sürmesi ve istop etmesi aynı Harry Kewell. Videodan da izlediginiz zaman göreceksiniz zaten. Ayrıca bizim alacagımız sag açık forvetin sagında oynayabilen , gerektiginde kanattan top taşıyabilecek gerektiginde carpraz koşular yapabilecek ve yeri geldiginde de ön direklere koşu yapıp gol atabilcek standartlarda olmalı ki 4-3-3 sistemimiz iyi işlesin. Bence şu anda yaşı olsun , fiyatıyla olsun , yetenekleriyle olsun 4-3-3 ün sagına alabileceğimiz en iyi adam. Gerektigi zaman forvet arkasına , sol acıga ve hatta forvete dahi cekebilirsin. Son vuruşları cok iyi ve standartların üstünde teknigi var. Harry kewelldan tek eksigi belki oyun görüşü olabilir ki bunu da zaten zamanla giderecektir. Düşünsenize suan sol acıkta oynayan harry Kewellın eski halinin sağ acıkta oynadıgını :) İnsanı heyecanlandırıyor değil mi :)

Bence ne yapıp edip alınması gereken bir oyuncu. Zaten 2 sene içinde alamassak en kötü ihtimalle Avrupa liglerinde kalbur üstü takımlarda gıpta ile izleyeceğimiz bi adam olacak. 5 M € ya cok rahatlıkla kapatılabilecek transfer ve herzaman ederi olacaktır. En kötü ihtimal aldıgın paraya satarsınki bence cok zor :) Kesinlikle 10 M € dan daha fazla ücrete satarız. :)

Herkesi sinerjiye ve duyarlılığa çağırıyorum. Yönetim duy sesimizi de getir bize şu adamı :)

Gerçekten çok iyi oyuncu.Bizim yönetim keşke alsa...Çok hızlı son vuruşları süper.Gerçekten rijkaard gibi bir hocanın elinde çok iyi olurdu.Kendisinide ikna etmek kolay olur.Ama bonservisi ne kadar acaba pahalı olabilir baya?

Geri
Üst Alt