09 / 10 Sezonu için kadro yorumlarınız ?

Cevap: 09 / 10 Sezonu için kadro yorumlarınız ?

Gerçekten çok iyi oyuncu.Bizim yönetim keşke alsa...Çok hızlı son vuruşları süper.Gerçekten rijkaard gibi bir hocanın elinde çok iyi olurdu.Kendisinide ikna etmek kolay olur.Ama bonservisi ne kadar acaba pahalı olabilir baya?

Transfermarkt.de de 3.5 M € yazıyor. Bence 4 ila 6 arasına kapatılabilir. Hem uzun yıllar faydalanabiliriz hem de satışından cidde paralar kazanabiliriz.

Şu Sabri'yi biran önce göndersinler de ;)

4-3-3 oynayacaksak topal barış mustafa sarp ayhan (kalıcaksa) linderoth bunlardan en fazla 1 tanesi oynamalı diğer ikili yaratıcı özelliklere sahip olmalı bunların hiçbirinde o yok malesef

Van der vaart da olabilir mesela;) adam realde kötü bir sezon geçirdi ayrıca real bırakacakmış bütün hollandalıları!!! rijkaard'ın hatrına gelebilir bence ;)

ads%C4%B1z.bmp

Diziliş böyle olabilir

G.SARAY TRANSFER MASASINA ELİNDEKİ KOZLARLA OTURACAK..

Geçen son derece akıllı bir transfer politikası yürüten Galatasaray, son iki aydır listesindeki futbolcularla menajerleri aracılığı ile ön görüşme yapıyor her türlü bilgiyi dosyalayıp hazırlıyordu.. Galatasaray'ın resmi transfer görüşmelerinde masaya güçlü oturması için iki önemli kozu ele geçirmesi gerekiyordu.. Transferin resmen başladığı şu günlerde Galatasaray ön görüşme yaptığı futbolcularla masaya eli güçlü olarak oturacak.. İŞTE HABERİN AYRINTISI

Galatasaray tüm bu bilgileri yeni teknik direktörün önüne koymak için öncelikle Teknik Direktörünü bulmak için ince eleyip sık dokudu ve Rijkaard ile anlaştı..

Şimdi sıra listedeki futbolcularla ve Rijkaard ın kendi listesindeki futbolcuları yönetim ile birlikte değerlendirmekte ve masaya oturmakta.

GALATASARAY'IN ELİ GÜÇLENDİ..

Galatasaray'ın en büyük korkusu Avrupa Kupalarına kalamamaktı..

Çünkü bir çok futbolcu transferin gerçekleşmesi için Avrupa kupalarına kalmayı şart koşuyordu..

..ve birinci adım gerçekleşti..

GALATASARAY AVRUPA KUPALARINA KALDI..

Bu masaya otururken birinci kozdu..

İKİNCİ KOZ RİJKAARD

Galatasaray Frank Rijkaard gibi bir ismi takımın başına getirerek eline ikinci kozu da geçirdi..

Transfer masasında GALATASARAY'IN AVRUPA KUPALARINA katılıyor olmasının yanı sıra takımın başında RİJKAARD ın olması sarı kırmızılıların elini bir hayli güçlendirdi..

Ayrıca Galatasaray'ın kendi listesindeki futbolcuların mevkilerinde Rijkaard'ın da önereceği ve çalışmak istediği futbolcuların olması da iki listede yer alan futbolculara alternatiflerinin olduğunu belirtme adına ayrı bir koz olarak da ortada..

Yeni sezonda takımın büyük bölümünü yeniden yapılandıracak olan ve Rijkaard'ın oyun felsefesine göre transferi şekillendirecek olan Galatasaray'ın yine nokta atışlarla gerekli mevkilere elindeki kozları da kullanarak transfer yapması bekleniyor..

turkspor.net özel

Bu kadroya 1 sene sabredilsin seneye uçarız Rijkaard'ın ellerinde... Lincoln'u Nonda'yı Ümit'i toplam 6M€'ya satıp Dos Santos'u alabiliriz, kalan bütün parayı Emana'ya yatırsak, Ufuğu da 2 takas az parayla alırsak diğerleri kendi oyuncumuz zaten. Çok mu hayal kuruyorum? :D

Bu arada yedekler;

Fırat, Orkun, Hakan B, Özgüncan, Kewell, Cem S, Emre Ç, Aydın, Erhan Ş. ....

Bu kadroya 1 sene sabredilsin seneye uçarız Rijkaard'ın ellerinde... Lincoln'u Nonda'yı Ümit'i toplam 6M€'ya satıp Dos Santos'u alabiliriz, kalan bütün parayı Emana'ya yatırsak, Ufuğu da 2 takas az parayla alırsak diğerleri kendi oyuncumuz zaten. Çok mu hayal kuruyorum? :D

Super kadro ayhan in yerinde arda oynasa olmaz dimi cok offansif olur:D ardanin yerindede Kewell

ama 2-3 takviye gerek avrupa icin tecrubesiz kalabilir

Super kadro ayhan in yerinde arda oynasa olmaz dimi cok offansif olur:D ardanin yerindede Kewell

ama 2-3 takviye gerek avrupa icin tecrubesiz kalabilir

Aslında ilk önce öyle düşünüyordum ama Arda tam winger ve Kewell seneye ne olacağı belli değil, Ardayla değişmeli oynarlar hem Arda da arada dinlenme fırsatı bulur. Hepsinin yedeği var takımda. Ayhanla Emana oyunu çift yönlü oynayabilen oynuncular sonuçta, kanatların arkasıda hucuma yönelik oyuncular Alpaslan ve Uğur en mantıklısı böyle geldi bana. Bu arada Ardanın defansif yönüde tartışmasız süper bence, kayarak top almarını defalarca gördük ve topu kolay kolay bırakmıyor ama winger olarak daha iyi.

Aslında ilk önce öyle düşünüyordum ama tam winger ve Kewell seneye ne olacağı belli değil, Ardayla değişmeli oynarlar hem Arda da arada dinlenme fırsatı bulur. Hepsinin yedeği var takımda. Ayhanla Emana oyunu çift yönlü oynayabilen oynuncular sonuçta, kanatların arkasıda hucuma yönelik oyuncular Alpaslan ve Uğur en mantıklısı böyle geldi bana.

guzel ama yinede defansa tecrubeli bir isim lazim avrupa icin

guzel ama yinede defansa tecrubeli bir isim lazim avrupa icin

Yine adı geçenlerden Neil var bonservisi elinde, onu yazabiliriz Semih'in yerine, ama Rijkaard Semih'e güvenirse oynatır bence devamlı. Servet'i koyalım dersen adamda sadece istikrar var başka birşey göremiyorum ben, bide kafa topları süper ee birazda savaşcı ama saçma sapan toplarla çıkışı ve saçma hataları Servet'i hala "TECRÜBELİ" sınıfına sokmuyor benim için.. Bu sene aynı şeyleri yaparsa Rijkaard yollar seneye..

--------------------Leonardo Neoren Franco--------------------

---Ugur Ucar-----Lucas Neill-----Servet Cetin-----Hakan Balta---

------------------------Mehmet Topal--------------------------

------------Achille Emana-------------Arda Turan---------------

-----------Harry Kewell--------------Aliaksandr Hleb-------------

------------------------Milan Baros-----------------------------

Yedekler:

Ufuk Ceylan

Firat Kocaoglu

Serkan Kurtulus

Emre Güngör

Semih Kaya

Alparslan Erdem

Baris Özbek

Ayhan Akman

Mehmet Güven

James Troisi (Genclerbirligi/Avusturya´li/20 yasinda))

Sabri Sarioglu

Aydin Yilmaz

Bruno Mezenga (Orduspor/Bank Asya Gol Kral´i/Brezilya´li/20 yasinda)

Özgürcan Özcan

Antrenör:Frank Rijkaard

Co.Antrenör:Johan Neeskens

3.Antrenör:Cevat Güler

Kondition:Albert Roca Pujol

;):cool::eek::happy0025:

-------------------Ufuk C.-------------------

--Uğur U.----Emre G(Semih).------Servet----Alparslan

--------------Mehmet Topal---------------

----------Emana--------Ayhan----------

--Serkan-----------------------Arda------

-------------Baros--------------------------

Tarzı bir kadro bile görebiliriz.Lig de,ama avrupa kupasında başarı için Kewell olsun,Hakan Balta gibi oyuncuların oynamasının yanısıra,stoper,orta saha,kanat forvet ve forvete çok iyi 4 oyuncu alınmalı.

------------------Leo Franco------------------------

--Uğur---------Ujfalusi----Servet-----------H.Balta

-------------------M.Topal-------------------------

-------------Barış----------Arda--------------------

-----Gudjohnsen-----Baros------Kewell----------------

Yedekler :

------------------Orkun---------------

Sabri-------Emre G.----Emre A.-----Volkan

------------Mustafa--Ayhan---------------

Serkan------------------------Aydın------

---------Lincoln------------Nonda-----

As Kadro kafadan Çeyrek finale oynar, yedek kadroda Türkiye Kupasını rahat alır. Maaşallah kadrolar güzel ama inş. sakatlıklar bırakır peşimizi artık.....

-----------------Leo Franco((kameni)))--------------------

---sabri-----Lucas Neill-----Servet Cetin-----Hakan Balta---

---------DECO-----MEHMET TOPAL---------BARIŞ

-----------Harry Kewell-----BAROS---------ARDA-------------

4-2-3-1 de

gk-franco

dr- beck (ugur)

dl-balta (alparslan+ismail köybası)

dc-pablo (gueye)

dc-servet

dmc-ayhan

dmc-topal (emana)

amr-nicolita

aml-kewell

amc-arda

fc-baros (bianchi)

alternatiflerle böyle geldi birden aklıma:)

Geri
Üst Alt