09 / 10 Sezonu için kadro yorumlarınız ?

Cevap: 09 / 10 Sezonu için kadro yorumlarınız ?

________________________Leo_____________________

Sabri______________Servet_______Emre_________Balta

_______________Barış_______Topal_________Ayhan_____

KeweLL_________________________________________Arda

______________________Baros_______________________

______________________Semih________________________

Özer___________________Alex__________________Deived

_______________Emre_____ _______Topuz_____________

R.Carlos____________Edu_________Bilica____________Gökhan

________________________Volkan______________________

Şuanda fener daha iyi sanki. Ama hic transfer yapmadık daha bakalım hayırlısı. Geçen senede biz onlardan iyi görünüyorduk.

Eğer iyi bi iş cıkarmak istiyorsak en az 4 transfer daha yapmalıyız.

_______________________Leo_____________________

Sabri___________Coloccini_____Caseres________Balta___

_____________Hamit_______Topal_______Arda__________

BeLLamy ( Gudjohnsen )__________________________KeweLL

__________________________Baros_____________________

Sabrinin rijkaard yönetiminde adam olacagını ve bize hucum anlamında cok katkı saglayacagını düşünüyorum.

Sabrinin rijkaard yönetiminde adam olacagını ve bize hucum anlamında cok katkı saglayacagını düşünüyorum.

Hamit Altıntop' Alıntı:
Bayern Münih`te futbol oynuyorum. Dünyanın en büyüklerinden, birçok futbolcunun rüyalarını süsleyen bir kulüp. Oldukça da huzurluyum ve mutluyum. Herhangi bir ters durum olmadıkça neden buradan ayrılayım, bunu anlamıyorum. Şu an için kesinlikle Türkiye`de futbol oynamayı düşünmüyorum. Hiçbir Türk kulübünden de teklif almadım. Yani çok olağanüstü bir şey olmadıkça, önümüzdeki yıllarda da futbol hayatımı Avrupa`da sürdüreceğim.``

Hamit zaten gelmeyeceğini açıkladı,onu kadroya yazmak anlamsız.Bellamy ve ya Gudjohnsen bi zahmet sağ açık oynamasın.Hayatında 1 saat FM oynamış insan onların orada oynamayacağını bilir:)

Hamit zaten gelmeyeceğini açıkladı,onu kadroya yazmak anlamsız.Bellamy ve ya Gudjohnsen bi zahmet sağ açık oynamasın.Hayatında 1 saat FM oynamış insan onların orada oynamayacağını bilir:)

hersey Fm değil. Hayatında premier ligini az buçuk izlediysen BeLLamy'nin bizim ihtiyacımız olan forvetin sağında oynadıgını bilmen gerekirdi. :)

hersey Fm değil. Hayatında premier ligini az buçuk izlediysen BeLLamy'nin bizim ihtiyacımız olan forvetin sağında oynadıgını bilmen gerekirdi. :)

Emin ol senden daha fazla izlemişimdir de,2 li forvetin sağında olmak ile 4-3-3'ün sağ kanat forveti olmak çok farklı şeyler.

Hadi Bellamy oldu diyelim,bizzat Frank Rijkaard Barça'da forvet sistemine uymadığı için "forvet" olarak alınan Gudjonhsen'i ortasahaya çekti:)

hamit in yerine sezer öztürk leo nun yerine ufuk sabrini yerinede iyi bir sağ bek olursa iyi olur

---------------------------------Leo Franco---------------------------------

----Andreas Beck-----Lucas Neill-------------Emre Güngör------Hakan Balta---

---------------Murat Ceylan---------Mehmet Topal----------Arda------------

-------Ryan Babel--------------------------------------------H.Kewell-------

----------------------------------Milan Baros--------------------------------

:007::007::007:

Bu kadro iyi yonetilirse uefa kupasini rahat kaldirir

gskadro.jpg

Sag beke transfer edilecek oyuncu hemde stopper gorevi yapabilen birisi olmasi gerek (ornek: Song,Neill vs....)

en mantikli ve verimli bu kadro olur sanirim servetin yerine birini almak gerekir

-------------------------------Baros/T1/Nonda/Yaser--------------------------------

------------------------------------------------------------------------------------

Arda/T1/Alparslan----------------------------------------------Kewell/T1/Aydın/Yaser

------------------------------------------------------------------------------------

-------------------Ayhan/T2/Arda/T3-----T3/T2/Linderorth/Barış/Sabri----------------

-----------------------------Topal/Sarp/Linderoth/Barış------------------------------

Balta/Volkan/Alparslan-----T4/Semih/E.Aşık---T5/E.Güngör/Murat-----Uğur/Serkan/Sabri

----------------------------------T6/Orkun/Fırat------------------------------------

T1: 4-3-3'ün üç mevkisinde de oynayabilecek forvet = Halil

T2: Ayhan'ın alternatifi, 1-2 sene içinde ilk 11 olacak, kendini geliştirebilecek genç, tercihen yerli = Nuri Şahin - Murat Ceylan - Sezer Öztürk

T3: Sezonun asıl bomba transferi, yabancı, çift yönlü, yaratıcı, her işi yapacak isim (Xavi görevinde) = Keşke Sneijder veya van Der Vaart olsa ama zor, uygun alternatif bulamadım. Adı geçenler arasından cuk oturmasa da Emana veya Hamit en uygunları.

T4: Yabancı, kaliteli, çok yaşlı olmayan ama tecrübeli, topu oyuna sokabilen stoper = Collocini olabilir

T5: Türk stoper, hamleli, çabuk, kademeye girebilen, mücadeleci, fizikli = tercihen Eren Güngör olmazsa Ediz Bahtiyaroğlu olabilir

T6: Yabancı kaleci = Leo Franco

T3 hariç maliyet = Servet (8m Euro) + Lincoln + maks 2m Euro olur.

T3 maliyeti = 8-10m Euro olsa sanırım bütçemiz yeterli olur.

----------Franco------------

------Eren------Henrique-----

Beck-------------------Hakan

-----------Topal-------------

-------Emana----Biglia--------

Giovani-----------------Arda

------------Baros-------------

:ka05::ka05::ka05:

----------Franco------------

------Eren------Henrique-----

Beck-------------------Hakan

-------Emana----Biglia--------

:ka05::ka05::ka05:

Hükmen mağlubuz.:D

Yüz yilin kadrosu olurdu.

-----------Franco------------

-----Güngör------Neil-----

Ugur-------------------Hakan

-------Sahin----Biglia--------

20 milyon euro harcadim bu kadroyu kurmak icin :)

Harika birsey yaa.

Lincolnu, Kewelli, Nondayi Linderothu Sabriyi falan da satabilirler bu ilk 11 kurmak icin, hic sorun degil ))

Rakib oyuncular Barosumu, Ardayimi, Giovaniyimi, Bilgiayimi, Sahinimi tutayim derken saskinliga ugrardi o muthis pas alis veris trafigi icinde )))

Yüz yilin kadrosu olurdu.

-----------Franco------------

-----Güngör------Neil-----

Ugur-------------------Hakan

-------Sahin----Biglia--------

20 milyon euro harcadim bu kadroyu kurmak icin :)

Harika birsey yaa.

Lincolnu, Kewelli, Nondayi Linderothu Sabriyi falan da satabilirler bu ilk 11 kurmak icin, hic sorun degil ))

Rakib oyuncular Barosumu, Ardayimi, Giovaniyimi, Bilgiayimi, Sahinimi tutayim derken saskinliga ugrardi o muthis pas alis veris trafigi icinde )))
ab

harbiden iyi kadro ver bence yonetim isterse %80 kadar yuksek bi ihtimalle olur

"“Okan selam. Melih Şabanoğlu şöyle düşünüyor: Birinci hamle; 8-10′a Servet Çetin’i satmak Marsilya’ya, ya da Bordeaux’ya. İkinci hamle; bu paranın 1 miosuyla (ve de iki futbolcunun bonservisini vererek) Ufuk Ceylan ve Sezer Öztürk’ü Manispor’dan almak. Üçüncü hamle; iki-üç futbolcu ve biraz para karşılığında İsmail Köybaşı’yı transfer etmek. (Böylece Hakan Balta’yı stopere kaydırmak.) Dördüncü hamle; Lincoln’le Halil Altıntop’u takas etmek. Beşinci hamle; 2-3 mio gibi bir paraya Hamit Altıntop’u almak (bu mümkün, çünkü son sözleşme yılı.) Altıncı hamle, geri kalan para + sponsorla iki önemli yabancı futbolcu transfer etmek. Bunlardan birisi yaratıcı orta saha ama defansif yönü de olan, diğeri ise kuvvetli bir sağ açık-forvet. Gerek duyulursa da + 2′nci kontenjanı yabancı stoperden yana kullanmak.

Bu plan gerçekleşirse, hem kadro derinliği olan hem de 4-3-3′ü rahatlıkla oynayan bir ekip olur Galatasaray. Gerisi Puyol, Neeskens ve Rijkaard’ın usta ellerine kalıyor. Sevgilerimle. Melih”

Abi bu hamleler senin hamlelerin mi, yoksa yönetim düşünüyor mu ciddi ciddi bu hamleleri? 10 numara bir plan, yapılması gereken budur ama Hamit sanki 3′e gelmez gibime geliyor.

(Ozan benim fikrimi sormamış mıydın? Bu benim planım. Ben böyle düşünüyorsam, kulüp bundan daha da iyisini düşünüyordur eminim. Hamit, kardeşi gelirse bize transfer olmayı kabul eder ki, bu durumda Bayern’in yapabileceği fazla bir şey yok. Sevgilerimle. Melih)"

En mantiklisi budur.

----------------------Ufuk(leo)----------------

Uğur(sabri)------Neil------------Huth-------H.Balta

-------------Emana(barış)------Topal-----------------

-----------------------Arda-----------------------

Kewell(Serkan)-----------------------Babel(necati)

----------------Baros(özgürcan)-----------------

gskadrobehcetcopy.jpg

Uefa cup winner 2009-2010 is GALATASARAY !!!!

Arkadaşlar, öncelikle kendi fikirlerimi belirtmek isterim...

Ne Aykut ne de Orkun, koskoca bir sezonu (lig, avrupa vs) taşıyabilecek kaleci değiller. Kalecide yaş hiç önemli değildir. Tabii ki 38 yaşında emekliliği gelmiş bir isim almak saçmalık olur ama her kalecinin 30 yaşındaki hali, 20 yaşındaki halinden çok daha iyidir. Leo Franco, transferi için bir yerlerde "yattı" gibi bir şey okudum. Riijkard istemediğini belirtmiş. Büyük ihtimal yalan... Ama gerçekten Leo gelmiyor ise, bana kalırsa sözleşmesi bitmiş olan Bolton kalecisi Ali Al-Habsi alınabilir. Ayriyetten de bonservisi elinde olan Kameni... Fakat biraz fanteziye kaçırırsak işi; Timo Hildebrand...

Defans için, Servet'in artık %90 ihtimalle gideceğini biliyoruz. Eğer takımdan gönderilme olayları yaşanmazsa Emre Güngör, Semih Kaya, Emre Aşık gibi bir üç stoperimiz var. Şahsi düşüncem, defansa genç veya çok yaşlı olmamak kaydıyla (en fazla 32) çok iyi bir stoper transfer edilmelidir. Gündemde Senderos haberleri var, umarım doğrudur. Eğer ki gerçekleşirse, Senderos - Semih Kaya ikilisinin olmasından yanayım. Çünkü Semih'in üstüne düşülürse, Emre Aşık'tanda, Servet Çetin'den de iyi bir stoper olacaktır. Eğer ki Senderos olmazsa, Carlos Diogo, Cesare Bovo veya Ahmed R.Madouni olabilir...

Uğur Uçar, çok iyi bir sağbektir. Fakat 1.5 senelik bir sakatlık sonrası, bütün bir sezonun ağırlığını çekmesi hem zor hemde tehlikelidir. Sağ bek için "sürpriz bir yıldız" alınmadığı sürece (ki bence gerek yok) Serkan ve Uğur Uçar uzun yıllar boyunca GS'mizin sağbekliğini yapabilirler.

Orta sahamız gerçekten çok güçlü. Fakat orta sahaya takviye yapılacaksa, bu taktiğe göre olmalıdır. Örneğin Lincoln gibi futbolcunuz varsa, 4-4-2 taktiği size pek uymaz. Haliyle 4-3-1-1, 4-2-3-1 gibi taktiklerle oynarsınız. Şahi kanaatim, 4-4-2, veya 4-3-3 taktiğine dönmemizdir. Özellikle 4-3-3'ü oynayabilecek çok iyi bir kadroya sahibiz. Yalnız, orta saha için iki yönlü bir oyuncu transferini şart görüyorum. Ve tabii ki bu futbolcuların kondisyonunun yüksek ve gerçekten kazanmak için oynayan, çabalayan futbolcu olmaları gerekmektedir. Mounir Diane, Selçuk İnan, Olivier Kapo ve alternatif olarak Maniche...

Forvet hattına gelince, kafamda 4-3-3 ün ileri üçlüsü için kafamda ki şekil (Arda - Baros Kewell)'dır. Ancak Arda'yı orta sahaya çekmeyi düşünürsek, onun yerine Gomis, Saviola, Sercan Yıldırım alınabilir. Ama şöyle bir olursa ki (Kewell - ... - Baros), ortada ki santrafor için kesinlikle Michael Delura'ın alınmasından yana olurum...

Ayrıca, artık yedeklerimiz mümkünse yaşlılardan değil, genç oyunculardan olmasını isterim. Dakika 70'de Kewell çıktığında Hasan Şaş değil, Aydın Yılmaz oyuna dahil olsun. Milan Baros çıkarken Ümit Karan değil, Özgürcan Özcan oyuna dahil olsun... Hücuma dönük oynayacağımızda, Hakan Balta yerine Alparslan Erdem'i oyuna dahil edebilelim...

Saygılar,

Pazartesi kura UEFA kurasi var. Liste'yi ne zaman'a kadar gönderebiliriz?

Geri
Üst Alt