09 / 10 Sezonu için kadro yorumlarınız ?

Cevap: 09 / 10 Sezonu için kadro yorumlarınız ?

• Thomas Hitzlsperger: sözleşmesinin son yılı. 5-6 milyon € civarı alınır.
  • Kim Kallstrom: sözleşmesinin son yılı. Lyon'u bırakacağını açıkladı. Baros gibi olsa keşke. 5-6 milyon € diyorum ona da.
  • Carlos Salcido: PSV'den ayrılacağını açıkladı. stoperde aranılan kan. 5-6 milyon € o da.
  • Halil Altıntop: sözleşmesinin son yılı. Lincoln takası iki taraf için de hayırlı olur.
  • Ediz Bahtiyaroğlu: 1 milyon € civarına kapatabilirsek çok iyi fizikli bir alternatifimiz olur.

----------LeoFranco-----------

Sabri--XXXXX---Salcido--Hakan

------------Topal--------------

-------Hammer-Kallstrom-------

--Kewell----------------Arda---

-------------Baros-------------

------------Orkun--------------

Uğur--XXXXX---XXXXX--Alparslan

-----------Mustafa-------------

-------Tobias----Ayhan--------

---Serkan---------------Halil---

-------------Nonda-------------

XXXXX yazan yerlere Ediz, Emre Güngör, Emre Aşık ve Semih'i rastgele yazın.

Barış'ın para ediyorken satılmasını öneriyorum. bu sistemde tutunamayacak çünkü. 5 milyon € civarına Bremen'e satılabilecek bir adam. Thomas Schaaf, kalas olsa da fizikli adamları sever. elde kalan adamlardan da 2 milyon € civarı bir gelir elde edilebilir. Servet de 8 milyon € olunca eder 15 milyon €. 10 milyon € da transfer bütçesi vardı. 25 milyon € eder toplam. saydığım adamların en fazla 20 milyon €'ya malolacağını hesaba katarsak, 5 milyon € kârda sayılırız. o paraya da genç yetenek alsınlar bir tane kanatlarda oynayacak.

Leo Franco ve Mustafa Sarp haricinde 5-6 transfer yeterli olacak.

-------------Leo Franko-----------

------E.Güngör-------Senderos-----

--Uğur-----------------------Hakan--

-------------Mehmet Topal---------

-------Biliga----------------Arda------

---Babel----------------Kewell----

-----------Baroş---------------

___________________Leo____________________________

_______Emre G.________________Servet_____________

_Uğur________________________________________Balta _

__________________ Topal___________________________ _

________ Barış_________________Arda________________

__Kewell___________________________________Lincoln____

___________________Baros__________________________ __

Eldekilerden birşeyler yaptım.Servet, Topal gitmediğine göre yazabilirim.Leo'yu yazmayacaktım ama çok güvenilen isimler kesinleşti diyorlar.Servet giderse yerine Emre Aşık'ı yazardım, Topal giderse Linderoth'u yazardım.Bu kadro iş yapar geçen sene ve bu sene Topal-Barış-Arda-Lincoln ve aralarına bu yıl katılan Kewell sahada olunca güzel futbol izliyoruz.Transferde çok yavaşız onun için kaçındım şu, bu ismi yazmaktan.

-------------Leo Franko-----------

------E.Güngör-------Senderos-----

--Uğur-----------------------Hakan--

-------------Mehmet Topal---------

-------Biliga----------------Arda------

---Babel----------------Kewell----

-----------Baroş---------------

Kadro budur.Ama hayal ürünü.:)

___________________Leo____________________________

_______Emre G.________________Servet_____________

_Uğur________________________________________Balta _

__________________ Topal___________________________ _

________ Barış_________________Arda________________

__Kewell___________________________________Lincoln____

___________________Baros__________________________ __

Eldekilerden birşeyler yaptım.Servet, Topal gitmediğine göre yazabilirim.Leo'yu yazmayacaktım ama çok güvenilen isimler kesinleşti diyorlar.Servet giderse yerine Emre Aşık'ı yazardım, Topal giderse Linderoth'u yazardım.Bu kadro iş yapar geçen sene ve bu sene Topal-Barış-Arda-Lincoln ve aralarına bu yıl katılan Kewell sahada olunca güzel futbol izliyoruz.Transferde çok yavaşız onun için kaçındım şu, bu ismi yazmaktan.

Aslında haklısın renktaş. Bence çok buyuk transfere falan ihtiyacımız yok. Tabiki Servet in gitmemesi ve Uğur un eski formunu yakalaması ve Lincoln e Rijkaard ın çeki düzen vermesi şartıyla !

:007::007:

Aslında haklısın renktaş. Bence çok buyuk transfere falan ihtiyacımız yok. Tabiki Servet in gitmemesi ve Uğur un eski formunu yakalaması ve Lincoln e Rijkaard ın çeki düzen vermesi şartıyla !

:007::007:

Öncelikle sağol renktaş.Mantıklı düşünürsek gidenin yerine transfer olmalı bence.Ben az zararla, en doğru, en klas translerle

atlatılmaısnı isterim.Carruca transferini hatırlarsınız mevkisinde oynayan Arda varken alındı, Alparslan Erdem mevksininde

Hakan ve Volkan varken alındı forma yüzü göremedi.Ben bonservis bedelli transfer beklemiyorum tıpkı Kewell transferindeki

gibi Avrupa'da tercih edilmeyen, ufak tefek sakatlığı olan, tecrübeli yenetekli kariyerli adamlar alınır.Ancak 5 milyon euro

limitinde bonservisi olan genç kariyerli ama düşüşte futbolculara verirler o parayı da Baros gibi.Öyle transferler yazıyorlar ki

15 milyon euro tek başına bir futbolcu şaşırıyorum.Arkadaşlar o 10-15 milyonların havada uçtuğu devir geçti küresel mali kriz

her sektöre sekte vurdu futbolu da es geçmedi.

Öncelikle sağol renktaş.Mantıklı düşünürsek gidenin yerine transfer olmalı bence.Ben az zararla, en doğru, en klas translerle

atlatılmaısnı isterim.Carruca transferini hatırlarsınız mevkisinde oynayan Arda varken alındı, Alparslan Erdem mevksininde

Hakan ve Volkan varken alındı forma yüzü göremedi.Ben bonservis bedelli transfer beklemiyorum tıpkı Kewell transferindeki

gibi Avrupa'da tercih edilmeyen, ufak tefek sakatlığı olan, tecrübeli yenetekli kariyerli adamlar alınır.Ancak 5 milyon euro

limitinde bonservisi olan genç kariyerli ama düşüşte futbolculara verirler o parayı da Baros gibi.Öyle transferler yazıyorlar ki

15 milyon euro tek başına bir futbolcu şaşırıyorum.Arkadaşlar o 10-15 milyonların havada uçtuğu devir geçti küresel mali kriz

her sektöre sekte vurdu futbolu da es geçmedi.

Bende aynı sizler gibi düşünüyorum,transferde herhangi bir başarı saglıyamıyacagımız kesin ee zaman geriye ne kalıyor rijkaarda güvenmek ama unutmuyalımki bu L10 2 senedir bi halt edemiyor rijkaard ilede degişen bişeyin olacagını sanmıyorum,uğurun ömrünün geri kalınını 2.lig topçusu kadar performans gösterecigini düşünüyorum çok önemli bir sakatlık geçirdi artık eskisi gibi olması imkansız,servet gitsede kalsada degişen bişey olmuyacak o kadarda abartmıyalım serveti,servet hala o shevadan 4 gol yiyen servet,hala hata yapma potansiyeli yüksek,ayhan ve barışın kapasiteleri belli teknik namına bir gram yetenek yok ikisindede,kewell sürekli sakatlanıyor,sabri 10 senedir ne orta açmayı ögrendi ne efendi olmayı nede saçlarını düzgün kesmeyi ögrendi,forvette de nondaya mahkum kalacaz gibi görünüyor bu şartlar altında rijkaardın başarılı olacagını sanmıyorum,umarım yanılırım ama bu ihtimal sadece yüzde 5...

Bu sezon için hayal ettiğim kadro:

Kaleci: Ufuk Ceylan

Savunma: Rafinha- Marquez- Emre Güngör- H.Balta

Orta Üçlü: Barış- M.Topal- Ayhan

Forvet arkası: Babel-Arda

Santrfor: Baros

Yedekler: Orkun-Fırat Kocaoğlu-Uğur-Emre Aşık-Semih Kaya- Murat Akça-Alpaslan-Sabri-Aydın-M.Sarp-Kewell-Özgürcan-Serkan Çalık

Bu sezon için hayal ettiğim kadro:

Kaleci: Ufuk Ceylan

Savunma: Rafinha- Marquez- Emre Güngör- H.Balta

Orta Üçlü: Barış- M.Topal- Ayhan

Forvet arkası: Babel-Arda

Santrfor: Baros

Yedekler: Orkun-Fırat Kocaoğlu-Uğur-Emre Aşık-Semih Kaya- Murat Akça-Alpaslan-Sabri-Aydın-M.Sarp-Kewell-Özgürcan-Serkan Çalık

Barış, Topal, Ayhan'da kurulu bir orta alan ileri 3'lüye nasıl servis yapacak?

İyidir o üçlü. Hücumu çok düşünen bir takımda savunmanın aksamaması için savaşan oyunculara ihtiyaç var. Ayrıca gerçekçi düşünürsek, bu sezon transfere ayrılan bütçenin çoğu forvet ve defans oyuncularına gideceğinden ortaya fazla transfer yapılmayacağa benziyor.

Barcelona'nın orta sahasında XAVİ ve İNİESTA olmasa görürüm ben Messi'yi, Henry'i...

Ayhan, Mehmet Topal, Barış... Bunların olduğu bir orta saha savunma yönü kuvvetli olmasına karşın ne adam akıllı organize bir atak başlar, ne de hücum yönü olan bir orta sahamız olur...

Ayrıca Barış, Topal, Ayhan... Üçününde top tekniğinin al birini vur ötekine... (Hadi Ayhan neyse de...)

orta sahaya ileri-geri çalışan, oyunun iki yönünü de iyi oynayabilen, yani hem top kapıp hem servis yapacak bir adam lazım yoksa ne topal'ın ne ayhan'ın orta sahada kaptığı toplar bir işe yarar. benim düşüncem arda'nın orta sahaya çekilmesi ve onun yanına saydığım özelliklerde bir yabancının alınması (biglia, emana, kallstrom gibi). yerli olarak ise murat ceylan, sezer bu bölgeye düşünülebilir ikisi de oyunun iki yönünü vasatın üstünde oynayan oyuncular.

Leo franco

(ufuk)

(fırat)

u.uçar l.neil senderos h.balta

(s.kurtuluş) (e.güngör) (s.kaya) (a.erdem)

(sabri) (m.akça) (e.aşık)

ayhan m.topal arda

(barış) (m.sarp) (sezer)

(lınderoth)

kewell babel

(s.çalık) (v.şen)

baros

(sercan)

(özgürcan)

Leo franco

(ufuk)

(fırat)

ayhan m.topal arda

(barış) (m.sarp) (sezer)

(lınderoth)

kewell babel

(s.çalık) (v.şen)

baros

(sercan)

(özgürcan)

Katılyorum. Babel yerine Remy bana daha yakın görünüyor. Sezer olacağını düşünmüyorum. Arda daha içerde Kewell Arda'nın yerine ve 3 ' lü Striker şeklinde bir kadro yani ;

Ayhan(TOPAL)

Barış ARDA

. .

. .

. .

Remy KEwell

Baroş

Leo franco

(ufuk)

(fırat)

ayhan m.topal arda

(barış) (m.sarp) (sezer)

(lınderoth)

kewell babel

(s.çalık) (v.şen)

baros

(sercan)

(özgürcan)

kadroyu yazmıssın ama 8 transfer yapmışsın hatta sercanı bile yedek bırakmıssın:) biz ilk basta linderoth, lincoln, nonda durumunu netlik kazandırmamız gerekiyor mali tablodan dolayı transfer teklifide gelmediginden dolayı bu üç oyuncu bizde kalacak . bu sene pek transfer yapamıyacagiz tek onemli olay rijkaardın calişmayan takımı çaliştararak basari saglamaya calişmamız gecen sene bakmayın 5 oldugumuza sakatlıklar bizi mahfetti ve yonetim antrenor oyuncu arasındaki anlaşmamzlıklar rijkaardla bu duzene girecek ama transfer bir ki tane yapabilecegiz oyle gözüküyor.

Renktaş sezon acısından bakarsak 9 transfer.Maliyet acısından fazla gibi gorunse de bu oyunculardan 3 tanesinin bonservisi elinde.Diğer 4 tanesi için elimizdeki oyuncuları takas olarak kullanabiliriz.Maliyeti fazla gibi gorunen Babel -Senderos var.Bunları da kulüp karsılayabilir (sponsor-servetten gelecek para vs..) die dusunuyorum.Eger Sercan bu kadronun icine gelirse yedek olur.Yedek olarak Sercan alınırmı diye dusunebilirsiniz.Fakat (umarım olmaz) Baros'un sakatlandıgını dusunun...Yerine kim oynayacak bu takımda.Özgürcan ya da Nonda mı?

SERHAT dostum keşke dedigin gibi olsa ama adnan polat başkan bile 2 3 transfer yapacagimizi soyluyor bunlarda kim olur bekleyecegiz . birde onemli olan sakaltlıklardan cıkan oyuncular bakalım yeterli performans gosterebileceklermi mesela ugur serkan çalik . serveti satamadigimiz için transfer yapamıyoruz bu ne demek fazla bişey beklemeyelim yani sercan falan hayal:) babel ve senderos kaliteli oyuncular ama bi baktıkmı LİNDEROTH LİNCOLN NONDA kalacak yani satamayacagiz. BAROS VE KEWELL da devam edecek ettimi 5. vede kalacemizi buyuk ihtimal FRANCO . yani bizim transferden once LİNDEROTH-LİNCOLN -NONDA bunlar ne olacak . bu sene tranfer bence pek beklemeyelim gorunende onu gosteriyor yeterince borcumuz var su bir sene gecsin stad bitme noktasina gelsin ondan sonra başlariz . busene en onemli transferimiz 1 rijkaardla çalişan kaytarmayan kadro 2 rijkaardla yetişen altyapı 3 rijkaardla olusan hava disiplin 4 iyileşen sakatlıklar

yani bu sene kendi özümüzle birşeyler yapacagiz gibi geliyor .

Dediğim gibi olursa çok güzel olur :) Bu kadar olmasada ben takıma transfer yapılacağı düşüncesindeyim.Adnan Polat'ın 2-3 transfer dediği belki yabancı olabilir.Serveti satarsak bu takıma zaten en az 2 stoper lazım.1 de kaleci olunca 3 oluyor zaten.İyileşecek oyuncuların performansını bende çok merak ediyorum.Özellikle de Uğur Uçar ve Serkan Çalık'ı.Çünkü sistem onların oyun tarzına çok uygun.Lincoln kesinlikle kalmamalı.Elimizde çıkarmamız gereken yegane oyuncudur.Gerekirse 1 az yabancı alınır; nonda-linderoth + 2 kontenjanından takımda kalır.Ama Lincoln'un bu sistemde de takımda da yeri yok.

---------------Leo Franco--------------

----------------(Ufuk)------------------

Uğur----Caseres----Senderos----H.Balta

(SerkanK.)-(Semih)-(Emre G.)-(Alparslan)

--------M.Topal-----Emana-------------

--------(Ayhan)----(Mustafa S.)--------

-----------------Arda------------------

---------------(Lincoln)----------------

Dos Santos-----------------------Babel

(Serkan Ç.)---------------------(Kewell)

-----------------Baros-----------------

--------------(Özgürcan)---------------

---------------Leo Franco--------------

----------------(Ufuk)------------------

Uğur----Caseres----Senderos----H.Balta

(SerkanK.)-(Semih)-(Emre G.)-(Alparslan)

--------M.Topal-----Emana-------------

--------(Ayhan)----(Mustafa S.)--------

-----------------Arda------------------

---------------(Lincoln)----------------

Dos Santos-----------------------Babel

(Serkan Ç.)---------------------(Kewell)

-----------------Baros-----------------

--------------(Özgürcan)---------------

10 yabancı baya iyi. İmkansız hani alabilsek bu oyuncuların hepsini bile sözleşme imzalayamayız 10 yabancıyla.:ka19:

Geri
Üst Alt