S. Serhat Türkel
Cezalı
- 22 Kasım 2008
- 6.654
- 1
- 1.333
Cevap: 09 / 10 Sezonu için kadro yorumlarınız ?
tarih: 30 Nisan 2009. henüz sezon bitmemiş. Rijkaard gelmemiş. sistemimiz belli değil. gelecek hocanın nereye transfer isteyeceği belli değil. ancak ben bu sistemi öngörülerim sayesinde yazmıştım. nereye transferler lazım onu da göstermiştim. şimdi herkes dediğime geldi. transferler de dediğim yönde devam ediyor. kaleci, stoper, sağ forvet tamam. sadece orta saha transferi kaldı. o da geliyor yakında.
Haldun Üstünel benim yazdıklarımı okuyarak yürütüyor transferleri herhalde. bir de Barış'ı yollarsa ne güzel olacak.
![]()
sahada gözüküyor herşey. kaleye Leo Franco yazmadım çünkü yetkili kimse açıklamadı henüz. sağ beke takılmayın. Sabri, Serkan ve Uğur sene içerisinde sürekli rotasyonda olacaklardır. zaman zaman Arda kanatlarda oynar, Ayhan ortada oynar. Orta Saha hem güçlü, hem mücadeleci, hem ayağı düzgün birisi olması gerekiyor. bütçenin 2/3'ünü dökerim bu mevkiye. bir de sağ forvet çok önemli. bulunabiliyorsa en uçta da oynayabilecek birisi gelsin. Stoper sağlam olsun da, topu oyuna sokması eksik kalsın.sisteme uygun adamlar bulalım en önemlisi de.
uzun lafın kısası 4-3-3 diyorum. tartışma başlasın.Gerets'in hücum futbolu safsatasından güzellemeler sunmazsanız sevinirim.
tarih: 30 Nisan 2009. henüz sezon bitmemiş. Rijkaard gelmemiş. sistemimiz belli değil. gelecek hocanın nereye transfer isteyeceği belli değil. ancak ben bu sistemi öngörülerim sayesinde yazmıştım. nereye transferler lazım onu da göstermiştim. şimdi herkes dediğime geldi. transferler de dediğim yönde devam ediyor. kaleci, stoper, sağ forvet tamam. sadece orta saha transferi kaldı. o da geliyor yakında.
Gerets'in hücum futbolu safsatasından güzellemeler sunmazsanız sevinirim.