09 / 10 Sezonu için kadro yorumlarınız ?

Cevap: 09 / 10 Sezonu için kadro yorumlarınız ?

2qmnn8o.png

sahada gözüküyor herşey. kaleye Leo Franco yazmadım çünkü yetkili kimse açıklamadı henüz. sağ beke takılmayın. Sabri, Serkan ve Uğur sene içerisinde sürekli rotasyonda olacaklardır. zaman zaman Arda kanatlarda oynar, Ayhan ortada oynar. Orta Saha hem güçlü, hem mücadeleci, hem ayağı düzgün birisi olması gerekiyor. bütçenin 2/3'ünü dökerim bu mevkiye. bir de sağ forvet çok önemli. bulunabiliyorsa en uçta da oynayabilecek birisi gelsin. Stoper sağlam olsun da, topu oyuna sokması eksik kalsın. :) sisteme uygun adamlar bulalım en önemlisi de.

uzun lafın kısası 4-3-3 diyorum. tartışma başlasın. :asd: Gerets'in hücum futbolu safsatasından güzellemeler sunmazsanız sevinirim.

tarih: 30 Nisan 2009. henüz sezon bitmemiş. Rijkaard gelmemiş. sistemimiz belli değil. gelecek hocanın nereye transfer isteyeceği belli değil. ancak ben bu sistemi öngörülerim sayesinde yazmıştım. nereye transferler lazım onu da göstermiştim. şimdi herkes dediğime geldi. transferler de dediğim yönde devam ediyor. kaleci, stoper, sağ forvet tamam. sadece orta saha transferi kaldı. o da geliyor yakında. ;) Haldun Üstünel benim yazdıklarımı okuyarak yürütüyor transferleri herhalde. bir de Barış'ı yollarsa ne güzel olacak.

İbrahim Oktay Demirci arkadaş şaka gibi, forumun dört bir yanını dört transfer ile inletiyor. :)

Şaka gibi mi?Yaşından dolayı saygı duyayım diyorum.Ama yaş sanırım kemale ermemiş daha.Neyse olabilir.Düşüncemizi yazmadan önce size danışmamız gerekiyo sanırım.Şaka yaptım yaa.Güldürdüysem ne bmutlu bana.ABİCİM:confused:

leo franco

uğur uçar s.çetin emre güngör h.balta

m.sarp(m.topal) t.linderoth

arda turan

h.kewell kader keita(serdar)

m.baros (keita) bundan iyisi şamda kayısı:D

topu oyuna sokacak, forvete pozisyon hazırlayacak adam lazım arkadaşlar, tobol gibi takıma bile ara pası atamadık pozisyon üretemedik...

tobol belki 11 kişi savunma yaptı ama bizim ligimizde de yok mu böyle takımlar ASY'ye geldiklerine benzer taktikle oynamıyorlar mı? yani onlara karşıda mı bu şekilde olacak maçlar...

yukarıdaki arkadaşın yazdığı Orta Saha mevkiine yapılacak transfer bu sene Galatasaray'ın bütün yolu belirler...

ayhan linderoth msarp mtopal tabii ki de çok iyiler laf yok ama üretken değiller, koşan top kapan yapıları var ama üreticilik yok bu adamlarda...

takımda üretken olan şu ana kadar gördüğümüz arda var, serdar, emre çolak ve kewell da geliyo arkasından, keita'yı daha göremedik...

kısacası ortasahaya yapılacak transfer ( tabi yapılacaksa ) çok önemli...

------------------------Le Franco/Orkun--------------------------

Ugur/Sabri------EmreG./EmreA.--------Servet/Gökhan------Hakan/Alp.

-------------------Mehmet Topal/MustafaS.--------------------

--------Linderoth/Ayhan------------------------------------------

--------------------------------Arda/Transfer---------------------

Keita/Aydın-----------------Baros/Transfer--------------Kewell/Serdar

Bu takıma 2 yabancı yada 1 yabancı 1 kaliteli Türk transferi yeterde artar bile.Orta sahaya bir transfer kesinlikle gerekli,gelecek oyuncunun çok iyi pas yapması,oyunu çok iyi okuması gerekiyor.Böyle bir oyuncu mutlaka ama mutlaka alınmalı..Nonda gidecekse - geçen seneki gibi oynayacaksa hemen gitsin zaten - yerine genç ve gelecek vaadeden,ama aynı zamanda Baros'un yokluğunda onun yerini tam olarak doldurabilecek bir oyuncu gerek.

Sağ kanatta ise Aydın'ın performansı kapalı kutu,Keita'nın herhangi bir sakatlığında orada oynayabilecek yedek durabilecek genç bir oyuncu lazım.Sezer olabilir mesela bu.;)

Yeni transferler muhtemelen 1 maksimum 10 güne biter,isabetli ve sağlam transferler yaparsak güzel günler bizi bekliyor olacak :)

Şaka gibi mi?Yaşından dolayı saygı duyayım diyorum.Ama yaş sanırım kemale ermemiş daha.Neyse olabilir.Düşüncemizi yazmadan önce size danışmamız gerekiyo sanırım.Şaka yaptım yaa.Güldürdüysem ne bmutlu bana.ABİCİM:confused:

Gün boyu öldük, bittik, bizden bir halt olmaz, rezaletiz, beteriz, bu kadromuzla ligde bir şey yapamayız gibi sürekli olumsuz, bir tane dahi olumlu bir şey yazmayan kişilere şaka gibi diyorum ben.

Yaş kemale ermedi ayrıca. Yaş 33 olunca bir insanın kemale ermesi gerekmiyor. Ama Galatasaray sevgim kemale ermiş durumdadır. Takımıma ne rezalet derim, takımımı ne eşşeğin suyuna kaçırırım, ne yerden yere vurum ne de sürekli asıp keserim olumsuz anlamda. Galatasaray'a, oyunculara ve yapılacak işlere sonuna kadar güveniyor, ortalığı karartıcı mesajlardansa futbolu tüm dinamikleriyle değerlendirerek Galatasaray'ın geleceği doğrultusunda olumlu sinerji yaratacak tarafta olmayı tercih ederim.

Takımın mali durumunu ve asıl ihtiyaçlarımızı dikkate almadan çat diye 4 tane daha üst düzey kaliteli transfer beklemek hayalciliktir. Şaka gibi olan budur. Transfer için cüzi bir rakam kalmıştır ve orta sahaya bile muhtemelen kiralama yöntemiyle oyuncu alacağız gibi görünüyor.

Ben futbol otoritesi değilim. Rijkaard gibi bu işi asla bilemem. Hiçbirimiz bilemeyiz. Ama şu huyumdan eminim ki Galatasaray'ımı adam akıllı analizler yapmadan ve sürekli aynı ezberde devam ede gelen laflarla yerin dibine vuranların da karşısındayım. Bu benim Galatasaray sevgimden kaynaklanır, yaşımdan, kemalimden değil.

Gün boyu öldük, bittik, bizden bir halt olmaz, rezaletiz, beteriz, bu kadromuzla ligde bir şey yapamayız gibi sürekli olumsuz, bir tane dahi olumlu bir şey yazmayan kişilere şaka gibi diyorum ben.

Yaş kemale ermedi ayrıca. Yaş 33 olunca bir insanın kemale ermesi gerekmiyor. Ama Galatasaray sevgim kemale ermiş durumdadır. Takımıma ne rezalet derim, takımımı ne eşşeğin suyuna kaçırırım, ne yerden yere vurum ne de sürekli asıp keserim olumsuz anlamda. Galatasaray'a, oyunculara ve yapılacak işlere sonuna kadar güveniyor, ortalığı karartıcı mesajlardansa futbolu tüm dinamikleriyle değerlendirerek Galatasaray'ın geleceği doğrultusunda olumlu sinerji yaratacak tarafta olmayı tercih ederim.

Takımın mali durumunu ve asıl ihtiyaçlarımızı dikkate almadan çat diye 4 tane daha üst düzey kaliteli transfer beklemek hayalciliktir. Şaka gibi olan budur. Transfer için cüzi bir rakam kalmıştır ve orta sahaya bile muhtemelen kiralama yöntemiyle oyuncu alacağız gibi görünüyor.

Ben futbol otoritesi değilim. Rijkaard gibi bu işi asla bilemem. Hiçbirimiz bilemeyiz. Ama şu huyumdan eminim ki Galatasaray'ımı adam akıllı analizler yapmadan ve sürekli aynı ezberde devam ede gelen laflarla yerin dibine vuranların da karşısındayım. Bu benim Galatasaray sevgimden kaynaklanır, yaşımdan, kemalimden değil.

Bence de sen şaka gibisin.Kelimenin tam anlamıyla.İnsanların ne düşündüğünü önemsemeyen sadece kendi düşüncenin doğruluğunu insanlara kabul ettirmeye çalışan birisin bence.Benim senle işim olmaz olamaz.Sanırım sen ne kadar gerek olmasada bu forumda Galatasarayımızın kurtarıcılığını üstlenmiş birisin.Ben sadece yorum yazmak istiyorum.İtirazın varsa yüzyüze konuşalım.Yoksa izin ver düşüncelerimi ne kadar rüyalar aleminde olduğumu düşünsende yazayım.

Bence demek yeterli olduğunu düşünüyorum.Ama muhtemelen banlancam.Neden çünkü ...

Bence de sen şaka gibisin.Kelimenin tam anlamıyla.İnsanların ne düşündüğünü önemsemeyen sadece kendi düşüncenin doğruluğunu insanlara kabul ettirmeye çalışan birisin bence.Benim senle işim olmaz olamaz.Sanırım sen ne kadar gerek olmasada bu forumda Galatasarayımızın kurtarıcılığını üstlenmiş birisin.Ben sadece yorum yazmak istiyorum.İtirazın varsa yüzyüze konuşalım.Yoksa izin ver düşüncelerimi ne kadar rüyalar aleminde olduğumu düşünsende yazayım.

Bence demek yeterli olduğunu düşünüyorum.Ama muhtemelen banlancam.Neden çünkü ...

Farklı görüşlere sahibiz diye banlanmana ben izin vermem öncelikle. Ben arkadaşlarımız gibi bir yönetici değilim. Bu forumda yer aldığım için yönetici arkadaşlarımızın nezaket ve sevgilerinden dolayı layık gördükleri bir şey. Yöneticiymişim gibi görünmem buradaki üyelerden üstün olduğum anlamına gelmiyor kesinlikle. Yönetici değilim yani, bunu bilesiniz öncelikle. Hakaret, küfür olmadığı sürece ve kurallar aşılmadığı sürece kimse banlanmaz ve ceza almaz.

Evet, ben burada Galatasaray'ı savunmak, farklı bakış açıları getirmek, bardağa sadece boş tarafından bakmamak ve bir çok veriyi bir arada düşünmek yanlısıyım. Doğrusunu söylemek gerekirse bir çok veriyi tartmadan, uzun uzun analiz yapmadan, mantıklı ve yapıcı olumsuz/olumlu eleştiri yapmayan, klişe olmuş ezbere anlık hezeyanlarla anlık sinirlerle çıkış yapan kişilerin düşüncelerini pek önemsemiyorum. Ama tek bir anlamda önemsiyorum, takımını destekleyen ve umutla bakan kişilerin morallerini, enerjilerini aşağıya indiren bir durum bu. Olumsuz ve karamsar bir hava getiriyor.

Bakıyoruz takıma. Daha asıl adamlar hazır bile değil. Daha bir arada oynamamışlar bile. Para da yok. Malum 8 milyonluk transfer bütçesinin 2,5 peşini Keita'ya gitmiş, diğer önemli kısmı Rijkaard ve teknik ekibine gitmiş ve geriye fazla bir para kalmamış. Burada mali gerçekçilik denen şey giriyor araya. Galatasaray, Aziz Yıldırım'lı Fenerbahçe ve Yıldırım Demirören'li Beşiktaş gibi başkan cebinden para çıkartan bir kulüp değil. Önümüzdeki aylarda şirket birleşmesi için gerekli parayı çıkarabilmek şu an kulübün bir numaralı önceliği. Bu durum futbol takımının başarılı olması kadar önemli bir gerçek. Hatta ondan daha önemli. Çünkü şirketler birleşmediği sürece geleceğimizi, kazançlarımızı kaybediyoruz, rehin veriyoruz. Transfer bütçesinin bu kadar düşük olmasının en büyük sebeplerinden biri de bu. Çünkü yarın öbür gün her türlü kazaya karşılık şirket birleşmesine dair belli bir kaynağı elimizde tutmak zorundayız.

İşte, durum buyken 4 tane üst düzey oyuncu almazsak mahvoluruz düşüncesi bana mantık sınırları çerçevesinde doğru gelmiyor. Zaten şu an 4 tane üst düzey oyuncu transfer etmemiz imkansız. Bunda anlaşılmayacak ne var ki? Şimdi ben gelirim, 6 tane transfer isteyebilirim, biri gider 3 tane ister, diğeri de 5 tane ister. Biz taraftar olarak bir çok gerçekliği tartmadan isteriz de isteriz. İşimiz bu. Ama almadan vermek Allah'a mahsus! Biz insanlara mahsus değil. Şu anki mali şartlarda 4 tane üst düzey transfer yapabilmemizin mümkün olduğuna inanıyor musun sen?

Ve diyorsun ki bu 4 kaliteli transfer olmazsa, yapılmazsa bittik.

Ben de diyorum ki 4 tane kaliteli transfer yapılmayacak. O zaman erkenden ligi bırakalım mı? Ligden çekilelim mi? Hiç oynamadan pes mi edelim?

Galatasaray'ın orta saha ve forvette Linderoth, Topal, Ayhan, Arda, Kewell, Keita, Baros gibi sağlam ve kaliteli isimleri var. Zaten bunların bir kısmı bile ilk 11'de yer bulamayacaklar. Şimdiden arkalarından gelen ve iyi bir alternatif olacak Serdar Eylik var. Durum buyken 4 tane daha kaliteli transfer yapmak şu anki mali şartlarda zaten zor ve bir nevi israf olacak. Futbol gerçeklerini tam anlamıyla tartmadan istediğimiz sayıda oyuncu istemek bizim için kolay. Ama bunu bir de takımın mali durumunu tartarak ve onca kaliteli oyuncuların varlığı ışığında yorumlamak lazım.

Onu da geçtim, transferleri bir kenara bıraktım, ideal kadrosuyla sahaya çıkmamış bir takımı rezalet ve hiç iş yapamayacak takım olarak değerlendiriyorsunuz. Eğer ideal kadrosuyla bu takım peş peşe bir çok maç yapsaydı ve görüntü kötü olsaydı size hak verirdik. Ama daha bir arada oynamamış ve asıl üst düzey oyuncuları tam hazır olmadan bir geçiş dönemindeyken şimdiden bir şey yapamayacağımızı söylemeniz de bana hiç mantıklı gelmiyor.

Son olarak şunu sorayım size. Metin Oktay ruhuna sahip olsaydık nasıl eleştiri getirirdik? Galatasaray ruhuna ve teamüllerine nasıl sahip olurduk? Nasıl davranırdık? Sadece olumsuz taraflarından mı bakardık olayların? Metin Oktay ve onun gibiler nasıl yaklaşırlardı? Gemi azıya alırlar mıydı?

transfer şart ama yapamıyacagiz arkadaslar basindan beri diyorum sozleşmesi biten biri bulunursa alınacak yoksa deco gibi oyuncular hayal ötesi . sagbek oyunkurucu forvet hattımız zayıf ama elimizdekilerle idare edicez uguru linderothu nondayi aydını yeniden kazanacaz başka alternatifi yok 4transfer falan hayal .malı tablo ortada neyle neyi alıyorsunuz hem riz hemde galatasaraydaki ali lriz ortada hele şu stad bi bitsin ben yorum yazarken banakarşi cevaplar gelirdi ama gercek galatasaraylı olan ilgilenen haberleri okuyan insan bu sene stad servetin gidememesi kriz mali tabloyu goren transfer olamayacagini hatta servet gitmezse alamıcaz diyodum hadi diyorlardi ama gercek oldu umarım anlaşılmıstır

Farklı görüşlere sahibiz diye banlanmana ben izin vermem öncelikle. Ben arkadaşlarımız gibi bir yönetici değilim. Bu forumda yer aldığım için yönetici arkadaşlarımızın nezaket ve sevgilerinden dolayı layık gördükleri bir şey. Yöneticiymişim gibi görünmem buradaki üyelerden üstün olduğum anlamına gelmiyor kesinlikle. Yönetici değilim yani, bunu bilesiniz öncelikle. Hakaret, küfür olmadığı sürece ve kurallar aşılmadığı sürece kimse banlanmaz ve ceza almaz.

Evet, ben burada Galatasaray'ı savunmak, farklı bakış açıları getirmek, bardağa sadece boş tarafından bakmamak ve bir çok veriyi bir arada düşünmek yanlısıyım. Doğrusunu söylemek gerekirse bir çok veriyi tartmadan, uzun uzun analiz yapmadan, mantıklı ve yapıcı olumsuz/olumlu eleştiri yapmayan, klişe olmuş ezbere anlık hezeyanlarla anlık sinirlerle çıkış yapan kişilerin düşüncelerini pek önemsemiyorum. Ama tek bir anlamda önemsiyorum, takımını destekleyen ve umutla bakan kişilerin morallerini, enerjilerini aşağıya indiren bir durum bu. Olumsuz ve karamsar bir hava getiriyor.

Bakıyoruz takıma. Daha asıl adamlar hazır bile değil. Daha bir arada oynamamışlar bile. Para da yok. Malum 8 milyonluk transfer bütçesinin 2,5 peşini Keita'ya gitmiş, diğer önemli kısmı Rijkaard ve teknik ekibine gitmiş ve geriye fazla bir para kalmamış. Burada mali gerçekçilik denen şey giriyor araya. Galatasaray, Aziz Yıldırım'lı Fenerbahçe ve Yıldırım Demirören'li Beşiktaş gibi başkan cebinden para çıkartan bir kulüp değil. Önümüzdeki aylarda şirket birleşmesi için gerekli parayı çıkarabilmek şu an kulübün bir numaralı önceliği. Bu durum futbol takımının başarılı olması kadar önemli bir gerçek. Hatta ondan daha önemli. Çünkü şirketler birleşmediği sürece geleceğimizi, kazançlarımızı kaybediyoruz, rehin veriyoruz. Transfer bütçesinin bu kadar düşük olmasının en büyük sebeplerinden biri de bu. Çünkü yarın öbür gün her türlü kazaya karşılık şirket birleşmesine dair belli bir kaynağı elimizde tutmak zorundayız.

İşte, durum buyken 4 tane üst düzey oyuncu almazsak mahvoluruz düşüncesi bana mantık sınırları çerçevesinde doğru gelmiyor. Zaten şu an 4 tane üst düzey oyuncu transfer etmemiz imkansız. Bunda anlaşılmayacak ne var ki? Şimdi ben gelirim, 6 tane transfer isteyebilirim, biri gider 3 tane ister, diğeri de 5 tane ister. Biz taraftar olarak bir çok gerçekliği tartmadan isteriz de isteriz. İşimiz bu. Ama almadan vermek Allah'a mahsus! Biz insanlara mahsus değil. Şu anki mali şartlarda 4 tane üst düzey transfer yapabilmemizin mümkün olduğuna inanıyor musun sen?

Ve diyorsun ki bu 4 kaliteli transfer olmazsa, yapılmazsa bittik.

Ben de diyorum ki 4 tane kaliteli transfer yapılmayacak. O zaman erkenden ligi bırakalım mı? Ligden çekilelim mi? Hiç oynamadan pes mi edelim?

Galatasaray'ın orta saha ve forvette Linderoth, Topal, Ayhan, Arda, Kewell, Keita, Baros gibi sağlam ve kaliteli isimleri var. Zaten bunların bir kısmı bile ilk 11'de yer bulamayacaklar. Şimdiden arkalarından gelen ve iyi bir alternatif olacak Serdar Eylik var. Durum buyken 4 tane daha kaliteli transfer yapmak şu anki mali şartlarda zaten zor ve bir nevi israf olacak. Futbol gerçeklerini tam anlamıyla tartmadan istediğimiz sayıda oyuncu istemek bizim için kolay. Ama bunu bir de takımın mali durumunu tartarak ve onca kaliteli oyuncuların varlığı ışığında yorumlamak lazım.

Onu da geçtim, transferleri bir kenara bıraktım, ideal kadrosuyla sahaya çıkmamış bir takımı rezalet ve hiç iş yapamayacak takım olarak değerlendiriyorsunuz. Eğer ideal kadrosuyla bu takım peş peşe bir çok maç yapsaydı ve görüntü kötü olsaydı size hak verirdik. Ama daha bir arada oynamamış ve asıl üst düzey oyuncuları tam hazır olmadan bir geçiş dönemindeyken şimdiden bir şey yapamayacağımızı söylemeniz de bana hiç mantıklı gelmiyor.

Son olarak şunu sorayım size. Metin Oktay ruhuna sahip olsaydık nasıl eleştiri getirirdik? Galatasaray ruhuna ve teamüllerine nasıl sahip olurduk? Nasıl davranırdık? Sadece olumsuz taraflarından mı bakardık olayların? Metin Oktay ve onun gibiler nasıl yaklaşırlardı? Gemi azıya alırlar mıydı?

:007: Gerçekten çok yerinde, çok anlamlı bir yazı olmuş, eline sağlık.

Bu takima mutlaka cok yonlu bir defans oyuncusu, bir orta saha oyuncusu ve Baros'un yedegi olabilecek bir forvet oyuncusu lazim. Hadi forvet'i gectim, mutlaka savunma ve orta saha alinmasi sart ...

Ugur/Sabri------EmreG./Gökhan--------Servet/EmreA.------Hakan/Alparslan

-----------------------Mehmet Topal/MustafaS.--------------------

--------Ayhan/Linderoth------------------Arda/Yabancı------------------------

Keita/Barış-----------------Baros/Yaser--------------Kewell/Serdar

Ugur/Sabri------EmreG./Gökhan--------Servet/EmreA.------Hakan/Alparslan

-----------------------Mehmet Topal/MustafaS.--------------------

--------Ayhan/Linderoth------------------Arda/Yabancı------------------------

Keita/Barış-----------------Baros/Yaser--------------Kewell/Serdar

Barış nasıl içeri dönük kanat oynayacak ? Ne kadar verimli olabilir ki orda ?

Ayrıca Yaser tam anlamıyla bir forvet değil sağ/sol açık oynayan bir futbolcu. Kewell ve Keita'nın alternatifi olarak kullanılabilir.

Barış nasıl içeri dönük kanat oynayacak ? Ne kadar verimli olabilir ki orda ?

Ayrıca Yaser tam anlamıyla bir forvet değil sağ/sol açık oynayan bir futbolcu. Kewell ve Keita'nın alternatifi olarak kullanılabilir.

Barış rahat oynar orda, ne kadar beklentimiz olduğuna bağlı. Orta sahada oynadığı kadar sağ kanatta da oynuyor.

-----------------------leo franco(orkun)----------------------

sabri(uğur)------emre güngör---------servet-------hakan b.

---------------------mehmet topal------------------------

-----------linderoth(ayhan)(transfer)----Arda---------------

---keita-------------------baroş------------------kewell--

transfer yapılmazsa kadro bu şekilde olabilir (millet yabancı kontenjanı dolu diye kadrolarından yabancı futbolcu göndermeye çalışıyor biz en fazla 5 yabancıyla sahaya çıkıyoruz:rolleyes:)

transfer yapılmazsa kadro bu şekilde olabilir (millet yabancı kontenjanı dolu diye kadrolarından yabancı futbolcu göndermeye çalışıyor biz en fazla 5 yabancıyla sahaya çıkıyoruz:rolleyes:)

yerli malı türkün malı herkes onu kullanmalı:)

aslında yabancı sınırlaması kaldırılması yerine yabancı sayısı azaltılsa eskisi gibi 4 5 olsa biz surekli zirveyi oynarız yabancı oyuncuların bize katkısı cok degil belki son bir iki senedir iyilerde gelse ya sakat ya sorunlu adamlar sıkıntı yarattı faydadan cok ama dusunsene fenerde bjk da yerlinin 4 yane oldugunu kimi oynatacaklar yerli oyuncu uctu diyoruz sanki yabacılar cok pahalı yerli piyasayı ucuran aziz ve demiroren belki avrupada basari azalır ama turkiyede hep şampiyon oluruz

Buna bir taraftan da olumlu bakabilmek gerek.Yabancı oyuncu her daim alınabilir,ama Türk olarak alınacak kaliteli,ama gerçekten kaliteli oyuncuların sayısı az denilebilir.Ki bunların çoğu Galatasaray'da bulunuyor,Mehmet,Arda,Servet,Hakan,Ayhan gibi..Ki altyapıdan gelenler de hiç boşlanmaması gereken Türk gençlerimizden.;)

4-3-3 taktiğine takılmış gitmekteyiz ama benim kafamdaki sistem şu :

franco

ugur emre güngör servet h.balta

linderoth m.topal

keita arda kewell

baros

Bana kalırsa bu dizilim rahatlıkla uygulayabilecegimiz hem ofansif hemde defansif anlamda cok güzel maclar izlememizi saglayacak bir dizilimdir.

----------------------Leo------------------------

------------Servet----------------Gökhan Zan

Uğur-----------------------------------------Balta

--------------Topal-------Ayhan--------------

---------------------Arda-------------------------

Kader----------------------------------------Kewell

--------------------Milan--------------------------

Transfersiz böyle olur kanımca , rotasyonda bolca olur ...

----------------------Leo------------------------

------------Servet----------------Gökhan Zan

Uğur-----------------------------------------Balta

--------------Topal-------Ayhan--------------

---------------------Arda-------------------------

Kader----------------------------------------Kewell

--------------------Milan--------------------------

Transfersiz böyle olur kanımca , rotasyonda bolca olur ...

Kurulacak en iyi kadroyu yazmışsın bana göre .

Geri
Üst Alt