09 / 10 Sezonu için kadro yorumlarınız ?

Cevap: 09 / 10 Sezonu için kadro yorumlarınız ?

askadro.jpg

Böyle olmasını herkez ister ama aşırı ofans oluyoruz biri yedek kalacak oda Kewell gibi duruyor.

xavi ve iniesta da 90 dakika pres yapan, koşan, fizik gücü yüksek oyuncular değil ki.

topun sürekli barça'da kalması rakibin yorulmasına onların diri kalmasına neden oluyor.

topla oynama %40'a %60 olduğundan genelde geriye yardım etmeleri bir maçta bir elin parmaklarını geçmiyor.

biri daha yazmıştı bunu forumda ben de değinmek istedim;

arda tobol ve netanya maçlarında çok serbest oynadığından ve orta sahada onun dışında topu ileriye taşıyacak yaratıcı oyuncu olmadığından yerini koruyamadı çoğu zaman. bu da onun maçta sık sık geriye koşmasına ve rakiplerine her zaman yetişememesine, ekstra efor harcamasına neden oldu. şimdi orta alanda elano-arda ikilisinin yerlerini daha çok koruyabileceğini ve zamanla sistemin de oturmasıyla dengenin sağlanabileceğini düşünebiliriz. sistem oturduğu zaman savunmayı yapan tek başına oyuncular değil aynı zamanda sistemin kendisi de olacak.

xavi ve iniesta da 90 dakika pres yapan, koşan, fizik gücü yüksek oyuncular değil ki.

Topun sürekli barça'da kalması rakibin yorulmasına onların diri kalmasına neden oluyor.

Topla oynama %40'a %60 olduğundan genelde geriye yardım etmeleri bir maçta bir elin parmaklarını geçmiyor.

Biri daha yazmıştı bunu forumda ben de değinmek istedim;

arda tobol ve netanya maçlarında çok serbest oynadığından ve orta sahada onun dışında topu ileriye taşıyacak yaratıcı oyuncu olmadığından yerini koruyamadı çoğu zaman. Bu da onun maçta sık sık geriye koşmasına ve rakiplerine her zaman yetişememesine, ekstra efor harcamasına neden oldu. şimdi orta alanda elano-arda ikilisinin yerlerini daha çok koruyabileceğini ve zamanla sistemin de oturmasıyla dengenin sağlanabileceğini düşünebiliriz. Sistem oturduğu zaman savunmayı yapan tek başına oyuncular değil aynı zamanda sistemin kendisi de olacak.

+1905 ;)

topun sürekli barça'da kalması rakibin yorulmasına onların diri kalmasına neden oluyor.

topla oynama %40'a %60 olduğundan genelde geriye yardım etmeleri bir maçta bir elin parmaklarını geçmiyor.

biri daha yazmıştı bunu forumda ben de değinmek istedim;

arda tobol ve netanya maçlarında çok serbest oynadığından ve orta sahada onun dışında topu ileriye taşıyacak yaratıcı oyuncu olmadığından yerini koruyamadı çoğu zaman. bu da onun maçta sık sık geriye koşmasına ve rakiplerine her zaman yetişememesine, ekstra efor harcamasına neden oldu. şimdi orta alanda elano-arda ikilisinin yerlerini daha çok koruyabileceğini ve zamanla sistemin de oturmasıyla dengenin sağlanabileceğini düşünebiliriz. sistem oturduğu zaman savunmayı yapan tek başına oyuncular değil aynı zamanda sistemin kendisi de olacak.

Çok doğru.Xavi-İniesta top çalan oyuncu değil.Ama alan daraltıyorlar.

Göbekten çok sağ kanat sorun uğurla bir yere kadar, hem sağ hem göbek oynayabilen ya da sadece sağ kanat adamı gelecek. Göbek fazla korkutmuyor zan yedeğe, emrelerden biri gelir :)

öncelikle slm arkadaşlar yeniyimde :D bnce :

franco

uğur e.güngör servet balta

topal

elano arda

keita baros kewell

tabi avrupa maçları ve derbilerde bi savaşcı daha monte edilebilir

öncelikle slm arkadaşlar yeniyimde :D bnce :

franco

uğur e.güngör servet balta

topal

elano arda

keita baros kewell

tabi avrupa maçları ve derbilerde bi savaşcı daha monte edilebilir

Selam,

bende ayni fikirdeyim. Veya Topal'in yerine Linderoth'u koyarim.

Deplasman maclarda, Kewell yedek kalir, Arda onun yerine, Ayhan da Elano'nun yanina.

Emre Gungor > Gokhan Zan. Insallah Emre sakatliklarindan kurtulabilir.

Selam,

bende ayni fikirdeyim. Veya Topal'in yerine Linderoth'u koyarim.

Deplasman maclarda, Kewell yedek kalir, Arda onun yerine, Ayhan da Elano'nun yanina.

Emre Gungor > Gokhan Zan. Insallah Emre sakatliklarindan kurtulabilir.

az önce senin coloccini transfer yorumunu okudum hatta cok beğendiğimi yazdım futbol görüşlerimiz benziyor galiba ;)

Bir 4 sene önceye bakalım bir de şimdiye.Ali lukunku,İnamato,Cihan,Orhanları 11e koyup yedekleri paftan oyuncular ile doldururken şimdi bir dünya yıldızı Kewell'ı yedek bırakma ihtimali.Nereden nereye.

Bir 4 sene önceye bakalım bir de şimdiye.Ali lukunku,İnamato,Cihan,Orhanları 11e koyup yedekleri paftan oyuncular ile doldururken şimdi bir dünya yıldızı Kewell'ı yedek bırakma ihtimali.Nereden nereye.

büyük başkan ve içimizden biri sağolsun ;)

Gelecek sene şampiyonlar ligine girersek (büyük ihtimalle lig şampiyonu olup gireriz) en az yarı final oynarız bu kadroyu korursak :ka05:

Bu sene kadromuz iyi...

hemde TSL standardına göre çok üst seviyede...

bizim için birinci hedef Avrupa olduğuna göre...

Defansa takviye yapmamız halinde çok başarılı olacağımızı düşünüyorum...

Gelecek sene şampiyonlar ligine girersek (büyük ihtimalle lig şampiyonu olup gireriz) en az yarı final oynarız bu kadroyu korursak :ka05:

Cl de gruptan bile çıkamayız bu Gökhan Zan-Servet ikilisi ile.İkisinin aynı anda oynadığı bir Barca,Liverpool gibi maçlar bize kabus olur.Bana kalırsa bu sene en az bir stoper,hem de sağ bek özelliği olan iyi bir oyuncu alınacak.Seneye de Serveti satıp(6-7)arası bir teklife yerine 2-3 daha ekleyip Popescu vari bir futbolcu alabilirsek kesin çeyrek final oynarız ama yarı final için sanslı kura da lazım.Misal çeyrek finalde Porto,Lyon,Werder,Bayern gibi takımları eleyebiliriz.Ama Real.Barca.United,Liverpool gibi takımlara eleniriz.

Cl de gruptan bile çıkamayız bu Gökhan Zan-Servet ikilisi ile.İkisinin aynı anda oynadığı bir Barca,Liverpool gibi maçlar bize kabus olur.Bana kalırsa bu sene en az bir stoper,hem de sağ bek özelliği olan iyi bir oyuncu alınacak.Seneye de Serveti satıp(6-7)arası bir teklife yerine 2-3 daha ekleyip Popescu vari bir futbolcu alabilirsek kesin çeyrek final oynarız ama yarı final için sanslı kura da lazım.Misal çeyrek finalde Porto,Lyon,Werder,Bayern gibi takımları eleyebiliriz.Ama Real.Barca.United,Liverpool gibi takımlara eleniriz.

katılıyorum

Zaten seneye gidebiliriz CL ye ve o zaman da kesinlikle büyük takviyeler yapılır avrupa için. O yüzden dedim yarı final kesin diye. Gökhan Zan - Servet ikilisi satılır seneye..

Geri
Üst Alt