Teknik direktör :
Bülent Korkmaz
Kaleye gelecek vaad eden Türk kalecilerden birini,mesela
Ufuk Ceylan'ı alır ;
Aykut - Orkun - Ufuk rotasyonuyla birşeyler yapmaya çalışırdım,yabancı kaleci olayına bundan sonra karşıyım.
Defans hattı içinde Meira gittikten sonra yabancı arayışları başladı söylentileri var ama ben onada karşıyım.Zaten elimizde
Servet,Emre Güngör,Emre Aşık,Semih Kaya gibi alternatifler mevcut,üstüne git bas parayı Kayserisporlu
Eren Güngör'ü al,geniş bir defans hattı kur.
Beklerde uzun yıllar sonra sorunumuz olmayacak inşallah,sağda
Sabri - Uğur - Serkan,solda
Hakan - Volkan - Alpaslan.Nazar değmesin diyoruz beklerimize.
Orta sahaya geçelim ..
Mehmet Topal,Mehmet Güven,Ayhan ve Barış muhakkak takımda tutulmalı,bunlara ek olarak kesinlikle oyunu çift yönlü oynayabilen oyuncular alınmalı.Benim tercihim yine Türklerden yana ;
Özer Hurmacı ve Nuri Şahin.Şahsi amacım bu adamlarla bir
Xavi-Iniesta-Yaya üçlüsü yaratmak olurdu.Bana çokta hayalperest bir amaç gibi gelmiyor ama siz nasıl düşünürsünüz bilemem.
bknz : Topal - Nuri - Özer
Kanatlarda Kewell,Aydın,Arda,Ferdi,Hasan Şaş gibi oyuncular var.Burası da takviye istiyor gibi görünüyor.Kanat için
Güney Amerika pazarına yönelebilir ya da alt yapıdan oyuncu çıkarabilirsiniz.Örneğin
Emre Çolak.Ah ben bu takımın başında olsam biliyorum kimleri alacağımı ama ..
:ka23:
En ileri uç ise belkide en sıkıntılı bölgemiz.
Baros - Yaser - Nonda ve Ümit'ten oluşan hattın sadece ilk 2 ismini ( baros ve yaser ) tutar,diğerlerini şutlar,üstüne alt yapıdan
Cem Sultan'ı çıkartır,bu 3 adama ek olarak
Sercan Yıldırım ile ilgilenir arada belki bir sürpriz yapıp
Carew'i Galatasaray'a transfer ederdim.
Nasıl ? :ka25:
Takımda yabancı olarak sadece Kewell,Baros'u tutar belki 1 bilemedin 2 yabancı isim daha getirir,gerisini Türklere bırakırdım.Ne varsa Türklerde var.
Ha unutmadan,bunların hepsi hayal !