#1 Faryd Mondragon

Cevap vermeyerek saygısızlık yapan birisin,1.satırdan sonrasını okumadım

fb macında yedigi goller ile mondi'yi kıyaslama neyin mantıgı ?

muslera'da cl'de geleni gideni iceri aldı, kötü kalecimi oluyor ? cl döneminde formsuzdu simdi formda. bence muslera bu formuyla o gollerin rahat yarısını cıkarırdı.

mondorgon yan toplarda kötüydü, yan toplar dısında dünyanın sayılı kalecilerinden biriydi.

Gol yiyen kaleci bence de direk satılmalı. Kaleci gol yer mi arkadaşım sene olmuş kaç.

Gol yiyen kaleci bence de direk satılmalı. Kaleci gol yer mi arkadaşım sene olmuş kaç.

Hakikaten çok hoş görülü bir insansın Özgür. Gol yiyen kaleciyi direkt Sultanahmet Meydanı'nda sallandırmak lazım ki, diğerleri de durumdan ibret alsın gol yemesin.

Dibine not: Galatasaray tarihinin gördüğü en önemli kalecilerden birisidir.

Bu kareleri asla unutmayacagim.

mondi0101.jpg

Liverpool fatihi.Unutamıyorum o maçı be.Berkant felan vardı :D

Kaleci dediğin gol atar, Muslera gibi. Mondragon'un gol attığını görmedim ben.

Taffarel ile Muslera arasındaki muazzam kaleci sıkıntısını hem kalitesi hem karakteri ile dolduran tek adamdı ama ona da 6 kasım dönümlerinde "fenerden gol yedi tmm mı" diye sızlananlar varmış.

1 YAŞIMA DAHA GİRDİM ZATEN SINIRDAYIM

Taffarel ile Muslera arasındaki muazzam kaleci sıkıntısını hem kalitesi hem karakteri ile dolduran tek adamdı ama ona da 6 kasım dönümlerinde "fenerden gol yedi tmm mı" diye sızlananlar varmış.

1 YAŞIMA DAHA GİRDİM ZATEN SINIRDAYIM

Hayatımız kaleci sıkıntısı zaten.. Simoviç ile Taffarrel arasında da biraz Hayrettin'in iyi olduğu bi dönem vardı.. bir sezon da friedel.. onun dışında volkan'lar, esser'ler, mehmet'ler hep ziyandı..

Fenerbahçe'ye özendiğim tek konu bu.. heriflerde engin, rüştü ve ayı da olsa volkan son 20 yıldır kalede yabancı ihtiyacı yaratmadı..

Mondragon tartismasiz Galatasaray'a gelmis gecmis en iyi kalecilerden biridir. Adamsin Mondi.

Yaser yildiz Trezeguet nin gençliği onun yasinda Trezeguet den 10 kat iyi olacak diyen vardı

muhammet mutlu arkadaşımız cehaletin ve nankörlüğün biraz da ezikliğin sınırlarını aşmıştır

komik duruma düşmüş

Avrupa maçlarında mukemmel oynardı hep. Bide serbest vuruşlarda ınanılmaz topları çıkarırdı çataldan dahı çıkardıkları vardır. Sadece son senesinde Selçuk atmıştı frikikden.

Geri
Üst Alt