#1 Faryd Mondragon

berat yaşın 16 sa sen mondiyi izlemedin mondiyede kötü diyorsan kusura bakma sen voleybol izle.şu forumda 100 kişiye soralım 99 u mondiyi unutamaz..

99u niye unutmaz çünkü sadece adı garip ondan

hatırlanmayacak bir ad değil

ayrıca ben mondragonun hatalarını çok iyi bilirim

-Tapatalk-

Unutulmaz yabancılarımızdan çok severdim. Has Galatasaraylı bi adam.

Tapatalk reyiz

99u niye unutmaz çünkü sadece adı garip ondan

hatırlanmayacak bir ad değil

ayrıca ben mondragonun hatalarını çok iyi bilirim

-Tapatalk-

arada ilginç hatalar yapsa da çıkarılamaycak pozisyonları çıkarıyordu benim için musleradan önde unutulmaz bir kaleciydi.

2. kaleci olarak çağrılmış milli takıma. Ve 42 yaşında. Dünya kupası kadrosuna da dahil edilirse dünya kupasında forma giyen en yaşlı oyuncu olabilir. Adam hala oynuyor yahu. :)

Faryd Mondragon: Bir zamanlar Beckenbauer, onun için, “Dünyanın en iyisi” demişti. Galatasaray'a Taffarel gibi bir markanın ardından geldi. Ama onu aratmadı. 2 şampiyonluk ve nice zafer gördü. Manisasporlu Selçuk İnan'ın frikiğine kadar 6 yıl serbest atıştan gol yemedi. Galatasaray'la sevindi, Galatasaray'la ağladı. ...

[media]https://www.youtube.com/watch?v=KO-jp__Kres[/media]

ergenler doluşmuş yine galatasarayın efsanelerine laf sokuyolar mondragonu hatırlıyorlar mı ondan bile şüpheliyim

mondragon denince aklıma liverpoolla oynadığımız 0-0 biten maç geliyor. çok iyi oynamıştı o maçta.

Mondragonu beğenmeyenler Zapata,Orkun,Leo Franco ve hala takımızda bulunan Aykut gibi kalecileri hatırlatırım size yakın zamandan.

Faryd Mondragon: Bir zamanlar Beckenbauer, onun için, “Dünyanın en iyisi” demişti. Galatasaray'a Taffarel gibi bir markanın ardından geldi. Ama onu aratmadı. 2 şampiyonluk ve nice zafer gördü. Manisasporlu Selçuk İnan'ın frikiğine kadar 6 yıl serbest atıştan gol yemedi. Galatasaray'la sevindi, Galatasaray'la ağladı. ...

alexde atmisti

Geri
Üst Alt