#1 Fernando Muslera (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valla kredisi mredisi ayrı konu. Artık gönlümüzde kullansın bence bu kontenjanı parasında indirim yapmayacak ise vedalaşalım. Canavar gibi kaleciler var çok üst düzey takımlarda da değil bunlar üstelik. Doğru bir isimle hiç aramayız bu performansını, kendine çeki düzen vermezse ki verecek gibi de durmuyor.

Gene skor taraftarları başlamış kova demeye. İyiyken sus pus. Gol yiyince biz demiştik tripleri. Halı saha golü gibi gözükse de kurtarması kolay değildi. Muslera'nın da fazla önde durma durumu var, yetişti ama kurtaramadı. Bize şampiyonluklar kazandıran kaleci hala bu kaleci

Süper Lig’de as oynayan hiç bir kaleci yemezdi onu yazık

Kardesim her kaleci yiyorsa neden buna 3.5m veriyoruz
alinma ama kardeş bu soruyu gerçekten soruyorsan iki ihtimal var

1 - art niyet
2 - zeka sorunu

o şutu her kaleci yiyor demek iyisi yer kötüsü yer demektir

yani kurtuluş yok o şuttan

iyi kalecide farklı özelliklerle maç kazandırır (muslera iyi kaleci) ama sen şimdi gurur yapıp saçmaladığını kabul etmessin alışkınız bu ülkede

marcaoyi nasil bulduysak marcaonun kaleci versiyonu da buluruz umarim (marcao böyle oynamaya devam ettigini farz ediyorum)

eray bile yemezdi onu kral..yinede seviyoruz seni.

alinma ama kardeş bu soruyu gerçekten soruyorsan iki ihtimal var

1 - art niyet
2 - zeka sorunu

o şutu her kaleci yiyor demek iyisi yer kötüsü yer demektir

yani kurtuluş yok o şuttan

iyi kalecide farklı özelliklerle maç kazandırır (muslera iyi kaleci) ama sen şimdi gurur yapıp saçmaladığını kabul etmessin alışkınız bu ülkede

Gerizekali gerizekali konusma
Bir cumlemden niyet okuyacak kadar ahmaksin bir de gelip sana laf anlatmaya calisacagim

Yer tutmasini nerde duracagini bilen ortalama bir kaleci o golu yemezdi

Vasat bir performans gosterecekse bir ekstra is ortaya koymayacaksa ne diye 3.5m veriyrouz onu kastetmistim

Iyice mallasti
O topu oyuna sokmalar nedir oyle hem 2 dakika bekle hemde direk rakibe pas at
Onca yil sonra ilk defa bir mac sovuyorum sana

Muslera 'ya zerre güvenim kalmadı benim. Herkes Ömer Bayram hata yapınca sallamasını bilir senelik 4 mil.€ alan tarihimizin en iyilerinden dediğimiz Muslera hata yapınca neden kimseden ses çıkmıyor ?

İnanın bu sezon ligin ilk başından beri Muslera yerine İsmail Çipe oynasaydı daha kötü olurdu diyemem, Muslera ligde bizi şu maçta kurtarmıştı şunu mükemmel yapmıştı diyemem sadece şampiyonlar liginde ilk 3 maç çok iyiydi sonrasında vasat bile değildi

Kim ne derse desin ben Muslera 'ya güvenmiyorum artık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt