#1 Fernando Muslera (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hic Guney Amerikaya gitmeye gerek yok tas gibi Ismail var bizde onunla yolunumuza devam ederiz.

Simdi getirirler parayi verirler kova cikar tabi bizim icin herkes kova :D

Renktaş İsmail geleceği parlak gibi ama kupa maçları ölçü değil.

Güney Amerika neden diyorum ? Çünkü Avrupa pazarına göre kaleciler daha uygun maliyetli.

Alacağımız kaleci en az 26-27 yaşında tecrübeli ve takımında yeterince maç oynamış olmalı.

Marcao yu nasıl bulduysak kaleci de buluruz elbet ;):D

Burada muslera yı eleştiren bir takım rahatsız insanlar görüyorum

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Renktaş İsmail geleceği parlak gibi ama kupa maçları ölçü değil.

Güney Amerika neden diyorum ? Çünkü Avrupa pazarına göre kaleciler daha uygun maliyetli.

Alacağımız kaleci en az 26-27 yaşında tecrübeli ve takımında yeterince maç oynamış olmalı.

Marcao yu nasıl bulduysak kaleci de buluruz elbet ;):D

Kaleci olmak zor is kardes. Bulmasida bir o kadar zor inan et butun kaleciler hatali gol yiyor yani Kova anliyacagin :D

Muslera'nın yeri kolay dolmaz fiyat olarak bence. Büyük takım kalecisi kolay bir iş değil.

Yav De Gea'sı, De Gea ile Muslera aynı cümlede geçmemeli seviye farkı o kadar fazla ki..Top 10 kalecileri geçtim Şımaykıl'ın oğlunun %50'si kadar oynasa razıyım ben. Muslera'nın premier ligde dengi Artur Boruc filandır.

Sen okudugunu anlamamışsın galiba. Muslera dan De Gea performansı beklemiyorum ama aldığı paraya bakarsan sanki De Gea mubarek..

Vefasızlık deniyor da arkadaşlar Muslera 14-15 sezonunda şampiyonlar Ligi'nde kova gibiydi ama sezonun sonuna doğru performansı arttı şampiyonlukta önemli yer sahibi oldu kimse bir şey demedi

15-16 sezonu kovaydi
16-17 sezonu kovaydi
17-18 sezonu tüm takım değişti gene bütün yan topları yiyordu.
18-19 sezonu gene kova.

Dört sene olmuş insanlar yeni tepki gösteriyor. Galatasaray taraftarı iki maçta adam yer normalde. Muslera 15-16 milyon Euro aldı bu dönemde toplamda.

Sen okudugunu anlamamışsın galiba. Muslera dan De Gea performansı beklemiyorum ama aldığı paraya bakarsan sanki De Gea mubarek..

Muslera, De Gea örneklemesi doğru değil garibime giden bu. Muslera 1 mio da alsa performansı yeterli değil. Senin bahsettiğin kısma gelirsek bu maaşı veren de Dursun Özbek hala onun dönemlerinin acısını çekmekteyiz.

Muslera, De Gea örneklemesi doğru değil garibime giden bu. Muslera 1 mio da alsa performansı yeterli değil. Senin bahsettiğin kısma gelirsek bu maaşı veren de Dursun Özbek hala onun dönemlerinin acısını çekmekteyiz.

Aynı şeyleri değişik kelimelerle soyluyoruz.. Muslera nın bu seneki performansı çok çok kotu..

Vefasızlık deniyor da arkadaşlar Muslera 14-15 sezonunda şampiyonlar Ligi'nde kova gibiydi ama sezonun sonuna doğru performansı arttı şampiyonlukta önemli yer sahibi oldu kimse bir şey demedi

15-16 sezonu kovaydi
16-17 sezonu kovaydi
17-18 sezonu tüm takım değişti gene bütün yan topları yiyordu.
18-19 sezonu gene kova.

Dört sene olmuş insanlar yeni tepki gösteriyor. Galatasaray taraftarı iki maçta adam yer normalde. Muslera 15-16 milyon Euro aldı bu dönemde toplamda.
sanıyolar ki sadece alanyadan yediği salak gol yüzünden tepki gösteriyor taraftar
geçen sene buna rağmen şampiyon olduk kimse farkında değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt