#1 Fernando Muslera (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
“Falcao’ya hoş geldin demek istiyorum. Galatasaray çok önemli bir oyuncu kazandı. Galatasaray’ın tarihine baktığımızda hep böyle büyük oyuncular var ve listeye bir yenisi daha eklendi. Başkanımıza, Abdurrahim Bey’e, Yusuf Bey’e, emeği geçen herkese teşekkür etmek istiyorum. Ben elimden geldiği kadar destek olmaya çalıştım, diğer taraftan Fatih Hocamız da çok istiyordu kendisini. Benim verebileceğim destek sadece onunla konuşma kısmında olabilirdi. Hemen hemen her gün Falcao ile konuştum. Hocam da bana soruyordu neler olup bitiyor diye ben de kendisini bilgilendiriyordum. Burada en büyük teşekkürü hak eden Başkanımız Mustafa Cengiz, Abdurrahim Bey, Yusuf Bey ve yöneticilerimiz… Monaco ile görüşmeleri onlar yaptı, özellikle Abdurrahim Bey’e de bir parantez açmak istiyorum. Diğer taraftan Falcao’ya da teşekkür etmek istiyorum. O da çok dik durdu, her zaman buraya gelmek istediğini söyledi. Konuşmaya başladığımız ilk günden beri hep Galatasaray gibi büyük bir camiada forma giymek istediğini söyledi. O da çok dik durdu. Milli Takımlar seviyesinde ne yazık ki kendisinden çok çektim ama artık aynı takımdayız, aynı soyunma odasını paylaşacağız. Bu kadar büyük bir futbolcu ile aynı soyunma odasını paylaşacağım için çok mutluyum.”​

Yönetim ile su dialog gecmis olmasin

"Nando malum Video cekimi biraz uzun sürdü, evraklar......"

Muslera: He oldu Lisansi'da ben cikarayim

Kurtarmadi ki ,kaciran castro degil borges idi disari vurdu

sizin bu penaltı kaçırmalar beni de bitirdi zurkan

aydoğdu topun başına geçince aklıma direk akhisardayken bize karşı kaçırdığı penaltı geldi

tameri görürsen neden sonere kullandırdın diye sorar mısın acaba benim için

kontratini uzatin maasini düsürerek bizde noktalasin kariyerini
HEMEN YÖNETIME veya Teknik ekibe baglayin.

el capitano adamım benim. kesinlikle takımın birinci kaptanı olmalı.

IMG_20190905_091637.jpg

...

Çok iyi kalecisin ama oyunu yavaşlatmandan ben bıktım ya.

Son dakikalarda güzel bir asist yaptı

Yine kimse konuşmamış şaşırdık mı

Ben artık adamın bu yavaş oyun başlatmasının takıma güvensizliğinden ileri geldiğini idrak ettim. Hafta arası Uruguay'ın Amerika'yla hazırlık maçını izledim adam sağa sola su gibi oyun başlatıyor. Yine ayakları bir Ederson olmadığı için arada bir dışarı vurduğu da oluyor ama milli takımda kafası çok daha rahat topu oyuna sokmada. Yani bugün izlediğim Marcao ve Luyindama'nın ayak performansıyla ben de olsam oyunu kısa başlatmada tereddüt ederim. Adam oyunu kısa başlattıktan 10 saniye sonra kalesinde top çıkarmak durumunda kalıyor. Bu kadar kolay kaybedilip topun hemen kaleye geldiği ortamda Neuer bile çoklukla uzun vurmayı tercih eder. Biraz stoperlerimiz oyunu ayaklarındaki kürekle oynamayı bırakıp daha verimli top çıkartırlarsa Muslera da uzun vurmaktan imtina eder. Şu anda adam da bizim kaleden uzak olsun da lanet olsun nereye giderse gitsinden fazlasını tahayyül edemiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt