#1 Fernando Muslera (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İyi kaleci ama her topu atmayın kaleciye adam bam diye taca attı kaç topu .top kaybı yapıyoruz boşuna gidin topla risk alın pozisyona girmeye calisirken top kaybedin geri pas geri pas Muslera bam diye top rakibe gidiyor tehlike kalemize geliyor

Bence Galatasaray’a yaptıkları katkı düşünüldüğünde gelmiş geçmiş en iyi kalecimiz.
Hatta gelmiş geçmiş en iyi futbolcularımızın arasındadır

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

asigim bu adama..... yine dünyalari kurtardi anasini satim. ataklari eliyle cabuk baslatti. BAY HAKSIZ REKABET

Az kalsin saçmasalak hata yuzunden gol yedirecekti, onun disinda fena degildi

Dikkatli ol nando

Yillar önce inönü stadinda besiktas’in attigi 2. Golden sonra mondragon lucescu’nun yanina gelmisti birseyler söylemisti ve daha sonra mac döndü 2-2 bitti

Dün de Muslera 2 defa geldi gitti

Yaşayan efsane. GSC yönetiminin artık biraz faşizan davranıp kendisine dil uzatanları banlaması dileğiyle...

Duran toplara reaksiyonu 0, bunda savunmadakilerin de hatasi var tabi. kendisini cok severim, kraldir

Adam gibi adam. Galatasaray’ın yaşayan en büyük efsanelerinden birisi ve hala onu izliyoruz. Herkese denk gelebilecek bir durum değil.

fatih terimin maaşından 3,5 milyon euro kesilip kendisine verilmeli

player-manager olarak devam etmeli

Terim maasının 4 de 3 ünü buna vermeli

Şampiyonluk sonrası bir tarafı kalkan ve maaşını diline düşüren taraftar bu maçı izlesin. Tarihi rezillikten bizi kurtardı!

bu sene olmasa galatasaray bir despot ve kale arkası yandaşlarının elinde paçavra olurdu

iyi ki varsın kaptan

çok daha iyi adamı çok daha ucuza alırız beceriksizler yapamıyorsa bu muslera'ya bir ton maaş verilmesini doğrulamıyor. e belhanda , mariaonu vs alıyor. muslera mı almasın der gibisiniz yanlışlardan doğru çıkmıyor ne yazık ki.
ben muslera olsaydım mesela bir kamyon para kazandığım takıma sözleşme uzatma talebimi makul seviyede belirlerdim. yapar mı yapmaz !

şöyle düşünelim faraza sözleşme yapılmasaydı kim verdiğimiz parayı verirdi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt