#1 Fernando Muslera (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sözleşmesini uzatmayın. 10 yıldır besliyoruz pazarlık mı yapıyor hala.
got-kesmek_1453284.jpg

İlk geldiğinde hiç tanımıyordum videolarını izliyordum youtubeden, romalılar sakarlıklarından kolaj yapmışlardı ilk geldiğinde de sakarlıklar yapıyordu bizde de hatırlarsınız, eyvah s.tık demiştim bir de uzun süredir iyi kalecimiz olmuyordu hey gidi günler hey.

O günlerde Muslera efsanelerimizin arasına girecek dense g.tümle gülerdim.

Geldiğinde 26 yaşındaydı aslında.

Uruguay'ın ilk kalecisiydi ki temel nokta da bu bence, Güney Amerika ülkesinde ilk kaleciyse iyi demektir. Mondragon mental olarak negatif yanları olsa da Kolombiya'nın üçüncü kalecisi olmasına rağmen Avrupa dahil önemli katkılar sağlamıştı.

Üstüne Muslera'ya ödediğimiz bedel Cana'yı da 6.75 sayarsak ki bonservisi yarı yarıya idi; tarihin en pahalı 5. kalecisi mi ne yapıyordu onu.

O dönem için riskli bir hamleydi açıkçası ama tuttu çok şükür.

Her şeye rağmen, 2 alırken maaşını 3.5 yapmak aptalcaydı. Hep Selçuk - Burak vs yüzünden.

Türk vatandaşı olamıyor mu ?
Yada neden olmuyor kural mı değişti ne oldu .?

Geldiğinde 26 yaşındaydı aslında.

Uruguay'ın ilk kalecisiydi ki temel nokta da bu bence, Güney Amerika ülkesinde ilk kaleciyse iyi demektir. Mondragon mental olarak negatif yanları olsa da Kolombiya'nın üçüncü kalecisi olmasına rağmen Avrupa dahil önemli katkılar sağlamıştı.

Üstüne Muslera'ya ödediğimiz bedel Cana'yı da 6.75 sayarsak ki bonservisi yarı yarıya idi; tarihin en pahalı 5. kalecisi mi ne yapıyordu onu.

O dönem için riskli bir hamleydi açıkçası ama tuttu çok şükür.

Her şeye rağmen, 2 alırken maaşını 3.5 yapmak aptalcaydı. Hep Selçuk - Burak vs yüzünden.
Mali çöküşe götüren bizi o dönemki maaş politikaları oldu. Bir kişide imtiyaz verince diğerleri de geliyor. Toparlaması da uzun sürüyor.

Kaptanlığın bu kdr yakıştığı bir oyuncu daha hatırlamıyom ben.

Marcao: Türkçe olarak sadece 'Merhaba, nasılsın, evet, hayır' gibi kelimeleri biliyorum. Ama Muslera çok iyi Türkçe konuşuyor. İngilizce, İtalyanca biliyor. Bambaşka biri. (ESPN Brasil)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt