#1 Fernando Muslera (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ayakları en kötü güney amerikalı kalecilerden biri olabilir.

vursana hocam topa hayret bişi şhalke deplasmanı gibi bi maça daha gol yiyerek başladık res-men
Schalke maçında yediği golden sonra 30 mesajın 25 i canin sağolsun muslera idi.
Maçtan sonra hiç konuşulmadı oysa o maçın en büyük failiyken.
Adam bakıyor bana dokunan yok, ne ayak tekniğini geliştiriyor ne maça konsantre oluyor.
İki kurtarış yaparım tav olurlar diyor.
Tek başıma bile kalsam eleştirecem artık ne derlerse desinler.
38 yaşına kadar garanti 2.5 milyon Euro alacaksa hak edecek
Geçmiş geçmişte kaldı
Bizi Avrupa da rezil etmeye efsane de olsalar Muslera'nın da Terim inde hakkı yok.
Bedava oynamadilar Galatasaray sayesinde 7 sülalesinin hayatı kurtuldu aldıkları parayla kanal İstanbul finanse edilir.

SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Gelecek sezon para bulursak, artik bir formasini kapma kapasitesinde olan bir türk kalecesi transfer etsek baya güzel olur. 2023den sonra zaten ya futbolu birakir, yada 1-2 sene MLS'de takilir.

Açıkcasi ben olsam gelmezsin herkes kıçını yaya yaya tatil yaptı bu adam tatil yapamadan PSV maçı var diye geldi çok normal.boyle oynamasi

millet ersinle mersinle şampiyon oluyor
bizim ki hem yabancı kontenjanını harcıyor hem de dünyanın parasını alıyor

Açıkcasi ben olsam gelmezsin herkes kıçını yaya yaya tatil yaptı bu adam tatil yapamadan PSV maçı var diye geldi çok normal.boyle oynamasi
Muslera'yı çok severim ama i golde yaptığının hiç bir açıklaması veya bahanesi yok. Isterse 3 gündür uykusuz olsun orada o topu dan dun diye uzaklaştıracaksın daha ilk dakika'da böyle gevşeklik olmaz.

Uzun vursun abi ayağı kötü uzun kanatlara gönder işte inatla aynı boku yapıyor senelerdir.

Yabancı sınırını boşa harcamasak mı kaleciyle? 3 gol hediye etti rakibe?

Fatih ya da Okan şu maç kalede olsa sözleşmesini feshettirirdi hoca?

Abv versin ne diyelim baska?

Neredeyse tüm sezonda yapacağını düşündüğümüz hataları daha ilk resmi maçta yaptı.

Daha önce de hata yaptığı oldu, Muslera yüzünden gol yediğimiz hatta maç kaybettiğimiz oldu ama şu görüntüsü gerçekten korkutucu. Sanki kalede Fatih 'i filan izliyor gibiyim inşallah top Muslera 'ya gelmez diye dua ediyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt