#1 Fernando Muslera (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu adamı en çok sevenlerden ve savunanlardan biriyim. Beni bile çıldırttı dün.

Ilk defa Muslera'ya küfür ettim dün. Olmaz abi böyle birşeyi kabul edemem. Kredi mredi boş laflar. Böyle bir maçta böyle bir hatanın izahı yok.

Vur git lan topa işte ne kaybedersin. En fazla top rakibe geçer daha maçın ilk dakikasında ne bu gevşeklik sanırsın kendisi Messi.

Kendine yakışmayan hatalar yaptı.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Adam efsanemiz. Kendisini sevmeyen tek taraftar yoktur ancak. Nerdeyse elini sallasan iyi yerli kaleciye denk geldiğimiz bir dönemde ,yabancı sınırı gelmişken kale mevkisinde yabancı ve bu maaşla bir kaleci pek içime sinmiyor. Ve kendisi yaşlanıyor üstelik. İyi bir futbol aklı sozlesmesini yenilemez iyi bir veda ile yolları ayırırdı. Ama taraftar baskısını kimse göze alamazdi doğal olarak. Takımdaki en büyük sorun değil ama böyle de bir durum var.

Ohh Ohhh Güney Amerikalı bir besleme daha. Hadi ilk golde hata yaptın da ulan Götze'ninki nasıl yedin.

Bütün şampiyonlukları üstüne yaptınız gereksiz büyüttünüz. Tamam efsanemiz ama efsane de para alıyor. O kurtarışları yapsın diye bu paralar ödeniyor. Avrupa'da onun kadar para alıp onun kadar bariz hata yapan Kepa + birkaç kaleci daha var. Ondan az para alan onlarca iyi kaleci var.

Fernando Muslera: "Dün benim için hiçbir şeyin yolunda gitmediği, çok zor bir gündü. Ancak her zaman yaptığım gibi, her gün daha ileri gitmeye ve her şeye hazırlıklı olmaya devam edeceğim."

Birkaç maçlık hata yüzünden Muslera’nın bu kadar elestirilmesi doğru degil. Maç içinde eleştirirsin sinirden ama bakıyorum hala devam ediliyor eleştirilere. Bu adam tatil bile yapmadan takıma katıldı, Muslera’nın olmadığı zamanlardaki kalecilerimizi de biliyoruz baraj kurdurmaktan acizler.

Dün kim iyiydi de Muslera’ya bahane buluyorsunuz. 2 tane hatalı gol yedi yemese ne olacaktı çok mu farklı olacaktı? Takımda ezilmeyen adam kalmadı, Herifler ceza sahasında 36 kere topla bulusmus. Topla oynamamız yüzde 35 yav. 5 tane yedik az bile yedik.

Muslera’ya ve maaşına gelmeden önce en az 15 tane topcu var eleştirilecek. Mustafa, Kerem bile eleştirilecek düzeyde.

Muslera’yı günah keçisi ilan etmeyin, sosyal medyada da bakıyorum gereğinden fazla yükleniliyor, bu adamı da kaybedersek biz bu sezon bu kadroyla ilk 10’a giremeyiz.

Arka arkaya sırf kaleci yüzünden 3 maç 5 maç kaybedersin yavaş yavaş eleştirilere başlarsın. Ama dünkü maç bu 3 maç arasına girmez bile, takım 78 km koşmuş ama günah keçisi Muslera.

M.City bile bizim kadar kaleciye dönmüyor her topu alan geriye geriye geriye kaleciye kadar ulaşıyor top ulan 2 stoper var saatli bombalar zaten bu takım geriden nasıl oyun kuracak.

Birkaç maçlık hata yüzünden Muslera’nın bu kadar elestirilmesi doğru degil. Maç içinde eleştirirsin sinirden ama bakıyorum hala devam ediliyor eleştirilere. Bu adam tatil bile yapmadan takıma katıldı, Muslera’nın olmadığı zamanlardaki kalecilerimizi de biliyoruz baraj kurdurmaktan acizler.

Dün kim iyiydi de Muslera’ya bahane buluyorsunuz. 2 tane hatalı gol yedi yemese ne olacaktı çok mu farklı olacaktı? Takımda ezilmeyen adam kalmadı, Herifler ceza sahasında 36 kere topla bulusmus. Topla oynamamız yüzde 35 yav. 5 tane yedik az bile yedik.

Muslera’ya ve maaşına gelmeden önce en az 15 tane topcu var eleştirilecek. Mustafa, Kerem bile eleştirilecek düzeyde.

Muslera’yı günah keçisi ilan etmeyin, sosyal medyada da bakıyorum gereğinden fazla yükleniliyor, bu adamı da kaybedersek biz bu sezon bu kadroyla ilk 10’a giremeyiz.

Arka arkaya sırf kaleci yüzünden 3 maç 5 maç kaybedersin yavaş yavaş eleştirilere başlarsın. Ama dünkü maç bu 3 maç arasına girmez bile, takım 78 km koşmuş ama günah keçisi Muslera.
4 milyon euro verdiğin kaleci için kim iyidi de Muslera eleştiriliyor diyemezsin.

Bütçenin %10u Muslera'ya gidiyor. Bana Babel, Feg, Falcao da deme zira bunlar zaten defolmalı.

Bütçenin %10unu harcadığın adamın seni madara etme hakkı yok, dün adam gibi kaleci olsa ilk golü yemezdi totalde de 3 golü geçmezdi yediğimiz.

4 milyon euro verdiğin kaleci için kim iyidi de Muslera eleştiriliyor diyemezsin.

Bütçenin %10u Muslera'ya gidiyor. Bana Babel, Feg, Falcao da deme zira bunlar zaten defolmalı.

Bütçenin %10unu harcadığın adamın seni madara etme hakkı yok, dün adam gibi kaleci olsa ilk golü yemezdi totalde de 3 golü geçmezdi yediğimiz.

Üstat iyi söylüyorsun da bu maaşı Muslera zorla almadı ki, eleştirilecekse o dönemki yönetim eleştirilecek. Muslera bu takıma Taffarel'den sonra gelmiş en iyi kalecidir, Türkiye'nin de en iyi kalecisi şu an. Ve Muslera maaşında indirime gitti, 2.5 m euro alıyor şu an için. Şu dönem için çok para mı evet çok para, ama bu takımda Muslera'ya gelmeden önce Babel, Falcao, Feghouli var. 3'ü de Muslera'dan fazla kazanıyor, hangisinin katkısı daha fazladır bunu tartışalım. Muslera'ya gelmeden önce tonla topcu var eleştirilecek, yapmayın etmeyin.

Üstat iyi söylüyorsun da bu maaşı Muslera zorla almadı ki, eleştirilecekse o dönemki yönetim eleştirilecek. Muslera bu takıma Taffarel'den sonra gelmiş en iyi kalecidir, Türkiye'nin de en iyi kalecisi şu an. Ve Muslera maaşında indirime gitti, 2.5 m euro alıyor şu an için. Şu dönem için çok para mı evet çok para, ama bu takımda Muslera'ya gelmeden önce Babel, Falcao, Feghouli var. 3'ü de Muslera'dan fazla kazanıyor, hangisinin katkısı daha fazladır bunu tartışalım. Muslera'ya gelmeden önce tonla topcu var eleştirilecek, yapmayın etmeyin.

muslera'nın öyle mert günoklardan, uğurcanlardan, ersinlerden, altaylardan falan pek bi artısı yok. hele bu kadar paraları hakedecek artısı kesinlikle yok. mükemmel sezonlar geçirmiş olabilir fakat bu paraları hakedecek kalitede mi? hayır.
muslera zorla almadı diyorsun sonuna kadar haklısın ama o işin zaten farklı bi boyutu.

muslera bayağı bir lüks şuan bizim için. hem yabancı sınırını boşa kullanmasından hemde maaş ve yaşından. çoook ama çok gereksiz.

muslera'nın öyle mert günoklardan, uğurcanlardan, ersinlerden, altaylardan falan pek bi artısı yok. hele bu kadar paraları hakedecek artısı kesinlikle yok. mükemmel sezonlar geçirmiş olabilir fakat bu paraları hakedecek kalitede mi? hayır.
muslera zorla almadı diyorsun sonuna kadar haklısın ama o işin zaten farklı bi boyutu.

muslera bayağı bir lüks şuan bizim için. hem yabancı sınırını boşa kullanmasından hemde maaş ve yaşından. çoook ama çok gereksiz.
Muslere net lüx birazda şartlar sebebiyle 5 yıl önce bunları demezdim. Ama günümüzde Anadolu dan 19 yaşında kaleci alıyorsun panter çıkıyor adam. Ülke futbolu durmadan kaleci çıkarıyor yerli. Ve doğal olarak çok az maaşa oynuyorlar. Bizim Muslera hem yabancı kotasından yiyor hem rekor maaş alıyor. Şu şartlarda acayip lüx durumda. Ama bir taraftan yapacak bir şey yok o kadar emeği var. Kendi bırakana kadar bizde . Hatırladığım kadarıyla futbolu doğum yeri olan Arjantin ve ya Uruguay da birkamak istiyor. Ya bu sezon sonu yada diğer sene ayrılma ihtimali var.

Ya ben diyorumki Babel, Feg, Falcao deme sen ısrarla onları söylüyorsun. Türk futbolunun genel sorunu bu kötü örneklerdir.

Muslera 4 m euro alıyor brüt maaş olarak, parayı veren biziz niye 2.5 diyoruz onu da anlamıyorum, limit de brüte göre belirleniyor.

Bütçenin %10unu verdiğin adam Messi olmalı her sezon 50+ gol katkısı verebilmeli sana. İndirime gitmesi de fail çünkü 3.575 net alırken de rezalet bir sözleşmeydi, ligde 2 maç alsın diye bu parayı vermek aptallık.

Ligde 12 maç kazansak anca ödeyebiliyoruz maaşını.

Muslere net lüx birazda şartlar sebebiyle 5 yıl önce bunları demezdim. Ama günümüzde Anadolu dan 19 yaşında kaleci alıyorsun panter çıkıyor adam. Ülke futbolu durmadan kaleci çıkarıyor yerli. Ve doğal olarak çok az maaşa oynuyorlar. Bizim Muslera hem yabancı kotasından yiyor hem rekor maaş alıyor. Şu şartlarda acayip lüx durumda. Ama bir taraftan yapacak bir şey yok o kadar emeği var. Kendi bırakana kadar bizde . Hatırladığım kadarıyla futbolu doğum yeri olan Arjantin ve ya Uruguay da birkamak istiyor. Ya bu sezon sonu yada diğer sene ayrılma ihtimali var.

yaptıklarına değil de yapacaklarına bakmak lazım artık. eski günler çook geride kaldı, cepte bir kuruş para kalmadı. muslera'yı dehlemek lazım tabii bu parayı bırakıp gitmez bir yere malesef

O ilk golün izahı yok

İki kişi dana gibi üstüne hücum ediyor bu arkadaş ayak içi ile topu kontrol etmenin peşinde

Ya sen amatör müsün altyapından yeni mi çıktın bu ne rezalettir.Musleraya hiç mi hiç yakışmadı

Milli takımdan yeni geldin hazır olmasa hazır değil diyecem o da değil

O golü okan falan yese mazallah kariyerini bitirilerdi çok net

İkinci golü zaten söylemiyorum çocuklar bile gülüyor.Asist götzenin gol musleranın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt