Gökhan Gel
Ulubatlı Souness
- 22 Şubat 2017
- 31.902
- 28.133
- 1.933
daha 2 sezon önce psg-real'den 5'er gol az yememizi sağlayıp brugge deplasmanındna puan çıkaran herif bu değil miydi yav.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çöp demedim ama efsane filan değil diye iddia ettim.
Benim başarı kriterim Avrupa kupaları.
En iyi zamanlarında bile Avrupa da vasat performans gösterdi.
Rezil maç üstüne rezil maç çıkarıyor her türlü yumurtluyor hala savunuyorsunuz.
Oturma organına oturma organı demediginiz için adam kendini salmış şeyine takmıyor takımı.
SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Baya iyidiBu adam nasıl böyle formsuz başladı, Copa Americada izleyen oldumu nasıldı orda?
Çöp demedim ama efsane filan değil diye iddia ettim.
Benim başarı kriterim Avrupa kupaları.
En iyi zamanlarında bile Avrupa da vasat performans gösterdi.
Rezil maç üstüne rezil maç çıkarıyor her türlü yumurtluyor hala savunuyorsunuz.
Oturma organına oturma organı demediginiz için adam kendini salmış şeyine takmıyor takımı.
SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Antu.com'a gidebilirsin. Orada bile Muslera'ya şu yorumu yapmazlar eminim.Rezilsin kepazesin yillardir kovanin tekiydin o aldigin paralarin yarisini haketmiyordun bu kainat bu kozmoz herkese sende ki şanstan versin ne diyim.
Siradan bir kaleciyi basimiza ilah ilan edenler yuzunden yine avrupada husran yasadik.
Taffarelin mondinin yarisi kadar kaleci olmadin olamazsin da
Yedigi goller ortada babamin oglu degil yilda 3,4 milyon euroyu al ama kimse elestirmesin yok ya ne guzel istanbul.Antu.com'a gidebilirsin. Orada bile Muslera'ya şu yorumu yapmazlar eminim.
Bu turdan elenmemizin en büyük müsebbimi kalecimidir kalede neuer olsa elermiydik psvyiYedigi goller ortada babamin oglu degil yilda 3,4 milyon euroyu al ama kimse elestirmesin yok ya ne guzel istanbul.
Bu turdan elenmemizin en buyuk musebbimi bu kalecidir.
Ilk macta yedigi ilk gol takimin butun dengesini turun gidisatini yemis bitirmistir.
Ustune iki kisi hucum ederken topu kontrol etmeye calisan kaleciye hali saha da bile denk gelmedim
Simdi bu yorumu mu antudakiler tabiki yapmaz cunku onlar suan bize katila katila guluyorlar.
Dost aci soyler unutma