#1 Fernando Muslera (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
IMG_4841.webp

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Her zaman hatalı goller yedi ama olmayacak hatalar yapardı yani saçma sapan hatalar.
Boşa çıkıp topu ıskalamazdı bişey oldu kaptana.

Yallah Arjantine. Tamam kalene çok şut geliyor eyvallah haklısın o konuda savunuyorum da bitmişşin kardeşim, korkuyorsun çıkmaya artık, kova gibi izliyorsun, iletişim artık 0.

Size kisa vadeli bir yabanci kaleci önerisi.

Bielefeld'de oynadigina bakmayin, Bundesliga'nin iyi kalecilerinden biridir. Bielefeld gecen sezon küme düsmediyse aslan payi bu arkadasindir. Sezon sonu kontrati bitiyor zaten.

Veda vakti geldi de geçiyor maalesef

Valla zoruma gidiyor 20 'li yaşlarındaki Ersin 'in Uğurcan 'ın Altay 'ın bile kurtardığı maçları izliyoruz 2 senedir bir de bizim Türk futbol tarihine geçmiş her zaman aldığı ücretle ismiyle öne çıkan Muslera 'nın kritik maçları verdiğini izliyoruz

Nabiyon Muslera?!

Bir de kendisi, dünyanin en fazla kazanan Kaleciler TOP5 de şaka gibi.

Sezon başından beri kaç tane yedirdi bilmiyorum

Maalesef Temmuz ayından Ekim ayına kadar 4 ayda yaptığı hatayı herhangi bir X kaleci yapsa kendisine söylenmedik bırakılmazdı, resmen artık Muslera 'ya güvenemiyoruz. Keşke Doğan transfer edilseydi şu hataları yapsa en azından 18 yaşında çaylak derdik de Muslera 'ya yakışmıyor şunlar

devreye 1-0 önde girmemizi engellemiş ve bizi olası puandan etmiştir

mohamed yerine hedefe konacaksa bu konmalı

hala inanamıyorum ya. bu kadar tecrübeli adam nasıl bu kadar ahmakça hata yapabilir

kendine güveni yok artık.
motivasyonu da yok bunun için.
golde yüzde 50 hatalı orda nelson un tecrübe eksikliği oldu 2 adım geri atıp topu uzaklaştırması gerekirdi musleramım da dokunduğu topa rakibin kafasından çelebilmeliydi.
golden bağımsız muslera artık sıradan bir kaleci.
maaş ve kontenjanı düşününce en dezavanlı biziz kaleci konusunda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt