#1 Fernando Muslera (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Capraz bagi veya baska bir seyo koptuysa cok fena küfür edecegim sana. Degilse sen bana edersin bende nandoya ederim
Muso kufur edebilirsin.Sen satirlarcan kufur edebiliyorsun.Ama benim ettigin kufurler insanin dokunmaya bile kiyamayacagi noktalar .Sen 1 satir yazarsin ben 1 kelime ile derdimi anlatirim.Hayirli forumlar.

Muso kufur edebilirsin.Sen satirlarcan kufur edebiliyorsun.Ama benim ettigin kufurler insanin dokunmaya bile kiyamayacagi noktalar .Sen 1 satir yazarsin ben 1 kelime ile derdimi anlatirim.Hayirli forumlar.
Bos yapma ya. Ayagina darbe yesen yerinden kalkamayacak tip sacma sapan dalga geciyor

Arkadaslar konuda posyonu tartısalım bireysel tartısmaya girenler uzaklastırıldı 3 gun

Biraz vicdan be. Adam ağır sakatlandı numara mı yapıyor, tek bacağı ike koşabilir mi ves ves yorumlar görüyorum.

@Semih Çiğdem Kopması gerekmiyor, esneme de olabilir. O acıyı hissetti, o sakatlığı yaşayan bilir. Futbol hayatın bitti sanırsın orada bir gerilme bile hissetsen. Takım kaptanı da gidip numara çekecek değil. Umalım da hafif bir şey olsun, en kısa sürede kalede yerini alsın. 🙏 Hepsini geçtim kaç tane pozisyon çıkarttı, maça İsmail ile başlasaydık muhtemelen 2-3 fark yer 70. dakikada kapatırdık.
Kac tane cikartti acaba? 1 tane Atakan'in sutu vardi, onun disinda ciddi bir kurtarisi oldu mu?

Giresunsporda oynayan Okan bundan daha kötü oynayama şu an. Çok saçmalıyor

Hatalı/Hatalı değil diye bu kadar kendinizi yormayın. Samet en doğru yorumu yapmış, başta Muslera kafa topu gelecek mesafede beklemeliydi lakin Muslera yaklaşınca da bu kez Luyindama ona bırakmalıydı topu yani ikisi de hatalı.

Bir şey değişmeyecek birisi daha fazla hatalı olunca, birbirinizi kırmanızı gerektirecek bir durum yok.

En az 3 ay oynamaz gibi geldi bana… doktor değilim ama dizi kötü halde gözüküyordu.

Geçmiş olsun muhtemelen durumu ciddi bize verebileceği herşeyi vermişti zaten teşekkür etme zamanı çoktan geldi

Performansi yeterli degil devre arasinda kaleci bakmaya baslamaliyiz. Ismail Cipe ile falan olmaz.

Valla durumu kötüyse net bir kaleci almamız lazım öyle alalım yetiştirelime falan girmeye gerek yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt