- 3 Temmuz 2012
- 134.942
- 81.609
- 5.198
Ulan evlende böyle oglun olsun!!1Bi bitmedin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ulan evlende böyle oglun olsun!!1Bi bitmedin
Evlenmicem ulan evlenmicemUlan evlende böyle oglun olsun!!1
Aday yoksa görücü usulü hallederiz reis ayıpsın, askerliği de yaptın geldin.Evlenmicem ulan evlenmicem
Vergiler dustukten sonra dunyada en cok kazanan 3. Kalecisi diyorlar?
Biliyorum bu yazdıklarımdan sonra beni futbol cahili veya Muslera düşmanı ilan edecek ulu üyelerimiz var GSC forum 'da ama zerre umurumda değil benim derdim Galatasaray futbolcularının performansı.
Muslera canımız ciğerimiz ama artık STSL'nin en iyi kalecisi değil performansıyla. Bu yıl Serkan Kırıntılı-Beto-Fabri 'nin çok altında kaldı performans olarak. Bir çoğumuza göre bu yıl ki hayal kırıklığımız Belhanda-Feghouli ama bana göre performansıyla en büyük hayal kırıklığını yaşatan Muslera
Geçen senelerdeki kadar fazla pozisyon vermiyoruz kalemizde forvetten stopere kadar tüm oyuncularımız değişti ama hala her duran top gol oluyor hala zirvedeki takımlar arasında en çok gol yiyen takımız
STSL 'de +15 maç oynamış kaleciler içinde ceza sahasında kurtarış yüzdesi en kötü olan kaleci Muslera
Ceza sahasında gelen şutlardan 24 tanesini kurtarabilirken 25 tanesini gol yemiş yani ceza sahasından kalemize gelen şutların yarısından fazlası gol olmuş Muslera kadar iyi bir kaleci için korkunç bir istatistik.
Evet son 2-3 maçta herkes Muslera 'nın toplandığını düşünüyor ama Bursa-Karabük maçında ceza sahamıza giremediler Konya maçında kalemize gelen 2 isabetli şutun 1 tanesi gol olmuş
Hani hepimiz Belhanda 'ya yükleniyoruz sürekli top kaybı yapıyor UCL'ye gidersek Belhanda'yla rezil oluruz vs. vs. diye ama kusura bakmayın bana göre bu Muslera ile UCL'ye gidersek rezil oluruz ...
Boş yapıyorsun, Konya maçında top gelmişte nasıl gelmiş ona bak. 2 adam topu ıskalamış boş herifte 3 metreden topu köşeye vurmuş. Geç istatistiği falan bence. Dün Serkan'ın üstüne 10 tane şut attılar bişey ifade etmiyor.
musleranın yan toplarda sorunu oldugu aşikar.bu sezon 28 gol yemişiz.Biliyorum bu yazdıklarımdan sonra beni futbol cahili veya Muslera düşmanı ilan edecek ulu üyelerimiz var GSC forum 'da ama zerre umurumda değil benim derdim Galatasaray futbolcularının performansı.
Muslera canımız ciğerimiz ama artık STSL'nin en iyi kalecisi değil performansıyla. Bu yıl Serkan Kırıntılı-Beto-Fabri 'nin çok altında kaldı performans olarak. Bir çoğumuza göre bu yıl ki hayal kırıklığımız Belhanda-Feghouli ama bana göre performansıyla en büyük hayal kırıklığını yaşatan Muslera
Geçen senelerdeki kadar fazla pozisyon vermiyoruz kalemizde forvetten stopere kadar tüm oyuncularımız değişti ama hala her duran top gol oluyor hala zirvedeki takımlar arasında en çok gol yiyen takımız
STSL 'de +15 maç oynamış kaleciler içinde ceza sahasında kurtarış yüzdesi en kötü olan kaleci Muslera
Ceza sahasında gelen şutlardan 24 tanesini kurtarabilirken 25 tanesini gol yemiş yani ceza sahasından kalemize gelen şutların yarısından fazlası gol olmuş Muslera kadar iyi bir kaleci için korkunç bir istatistik.
Evet son 2-3 maçta herkes Muslera 'nın toplandığını düşünüyor ama Bursa-Karabük maçında ceza sahamıza giremediler Konya maçında kalemize gelen 2 isabetli şutun 1 tanesi gol olmuş
Hani hepimiz Belhanda 'ya yükleniyoruz sürekli top kaybı yapıyor UCL'ye gidersek Belhanda'yla rezil oluruz vs. vs. diye ama kusura bakmayın bana göre bu Muslera ile UCL'ye gidersek rezil oluruz ...