#1 Fernando Muslera (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yaşına rağmen yakından gelen toplara refleksleri ile bu derece iyi müdahale etmesini hayli takdir ettim

Yediği golde bariz hatalı. Üstelik topu oyuna sokmada bazen cinnet geçirtiyor.

Sonuçta Muslera ama, candır.

Sonerin topu net iyi çıkardı. Ligdeki kalecilerin yüzde 95'i o pozisyonda golü yerdi. Ayrıca Endrinin golünde önde yakalandı.

Eski özgüvenli Muslera yok artık maalesef. Güven vermiyor çok uzun zamandır. Önceden derbilerde bile çok rahat olurduk kale konusunda. 2 net top çıkarmasına rağmen söylüyorum bunu.

Hocam 1 Ekim'de mideni falan boz, Okanla bişey deniycez

* Yedigi gol hatali, net. Onde kalmis, onde durma sebebi dogru olsada yerini kaybediyor. Yoksa vurus tirt, tirt derken standart bir sut. Yetisemiyor iste onde oldugu icin.

* Topu en az 2-3 kere cok net gec baslatti ve takima zarar verdigini dusunuyorum bunun. Kerem-Yunus kosu atip el kaldiriyorlar, Muslera kaptan yavas sakin cekiyor, skor 1-1 mac Sami Yen'de.

* Cok kritik 2 gol cikardi. Ikisi de tecrube ve refleks isteyen kurtarislardi. Onlardan biri gol olmussa, belki dun maglup bile olabilirdik ya da beraberlik olurdu tabi olasilik ancak skora etki eden kurtarislardi

* Kaptan olsun ama pazubandi takmasin ya da kalesinden cikmasin. Kac sezondur ayni muhabbet, sari goruyor bu yuzden

* Bu sene cok iyi gidiyor, Eylul ayi icin guzel bitirdi. Devam kaptan.

Topu biraz hızlı oynasa rakip yerleşmeden atabilse çok güzel olacak.Top eline geldiğinde rakibi eksik yakalama şansımızı her maç elimizden alıp rakibin rahat rahat kendi sahasına gitmesini bekliyor sonra kenara ayağıyla top atıyor tıp taçta rakip taç kullanıyor ve tekrar üstümüze geliyor .Her maç en az 5 kere bu şekil olay oluyor.
Topu hızlı oyuna sokmalı onun dışında razıyız

Yediği golün saçmalığına çok takılmıyorum ben, doğruya doğru Muslera bu sene uzun zaman sonra kalecilik yapıyor. Bu sene az gol yiyerek puan alıyorsak Muslera nın emeği çok bunda

Bu sezon şu ana kadar çok iyi gidiyor, Kalede yerli oynatıp önde avantaj sağlanmasını mantıklı buluyorum ama Muslera eski performansından kesitler sunuyor ve bu haliyle Muslera her zaman 11 olur.

Topu biraz hızlı oynasa rakip yerleşmeden atabilse çok güzel olacak.Top eline geldiğinde rakibi eksik yakalama şansımızı her maç elimizden alıp rakibin rahat rahat kendi sahasına gitmesini bekliyor sonra kenara ayağıyla top atıyor tıp taçta rakip taç kullanıyor ve tekrar üstümüze geliyor .Her maç en az 5 kere bu şekil olay oluyor.
Topu hızlı oyuna sokmalı onun dışında razıyız
Bunlar hep hızlı çıkmaya çalıştığımız kaptirilip gol yeme durumundan kaynaklı bence. Ayağı da iyi değil. Güvenemiyor kendine.

GscimbomMobile

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt