#1 Fernando Muslera (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aynen kanka Kazımcan da oynasın Okan da oynasın hatta orta sahada Berkan da oynadımı tamamdır 3 yerliyi tutturduk. Gözünüzü seveyim bu kadar vasata alıştırmayın kendinizi. Galatasaray takımının sol beki Kazımcan kalecisi Okan olur mu Allah rızası için
Ne yapalım reis sen söyle. Ben Yusuf Demir ve Milot Rashica on bir başlayabilsin istiyorum nasıl olacak şimdi bu iş. Kazımcan yerine PvA ya da Dubois olsa ne olurdu ki bugün.

Şunu artık kabul etmek lazım. Muslera artık Türkiye'nin en iyi kalecisi değil. Artık Muslera faktörü diye bir avantajımız kalmadı. Rakiplerin kalecileri de en az Muslera kadar iyiler şu an itibariyle. Üstelik yerliler. Saçma sapan transfer politikalari yüzünden Muslera'nın yerini alacak bir yerli aramadik bile yıllardır.

Şunu artık kabul etmek lazım. Muslera artık Türkiye'nin en iyi kalecisi değil. Artık Muslera faktörü diye bir avantajımız kalmadı. Rakiplerin kalecileri de en az Muslera kadar iyiler şu an itibariyle. Üstelik yerliler. Saçma sapan transfer politikalari yüzünden Muslera'nın yerini alacak bir yerli aramadik bile yıllardır.
Merak ettim Türkiye'nin en iyi kalecisi kim sence.

Merak ettim Türkiye'nin en iyi kalecisi kim sence.
Eskiden açık ara Muslera idi. Şimdi bilemiyorum. Eskiden herkes Muslera'nın en büyük olduğu konusunda hemfikir idi. Rakip takım taraftarları dahil. Şimdi öyle değil. Şaşılacak bir şey değil, adam kaç yaşına geldi.

Evet arkadaşlar bu hafta Kerem'i yedeğe atıp, Kazımcan'ı 11 e koyduğumuz an takım uçtu. Haftaya Muslera yerine Okan koyarsak tek rakibimiz Barça,Bayern olur

Sanki muslerayi yedeğe çeksek yerine oynayacağımız bir yabancı ile takım kurtulacak
Muslera ile takimin kurtulmayacagini tecrubeyle tespit ettigimize gore, farkli secenekleri denemekte fayda var renkdas. Okan Kocuk’a olan on yarginin sebebini merak ediyorum acikcasi. Oynadigi her mac belli bir standardi vardi. Ismail copu gibi degildi. Gecen yil yana yakila istedigimiz adami tek mac oynatmadan, yok olmaz demek tamamen on yargi.

Muslera olmasa maç 5 di ne anlatıyorsunuz yav siz. Hala Türkiye'nin en iyi kalecisi

Eskiden açık ara Muslera idi. Şimdi bilemiyorum. Eskiden herkes Muslera'nın en büyük olduğu konusunda hemfikir idi. Rakip takım taraftarları dahil. Şimdi öyle değil. Şaşılacak bir şey değil, adam kaç yaşına geldi.
Kendin diyorsun aklına başka bir isim gelmiyor.

Muslera ne kadar "çaptan düşmüş" olsa bile diğerlerinin hâlâ önünde, özellikle de Uğurcan ve Altay balonlarının. Muslera'daki sıkıntı maaş konusu.

Çarşamba takriben saat 22:15 civarında Muslera'nın ilk 11'den çıkarılmaması gerektiğinin farkına tekrar varılır.

Kendin diyorsun aklına başka bir isim gelmiyor.

Muslera ne kadar "çaptan düşmüş" olsa bile diğerlerinin hâlâ önünde, özellikle de Uğurcan ve Altay balonlarının. Muslera'daki sıkıntı maaş konusu.
Bizde Muslera'nın alternatifi yok. Orası kesin. Hatta önümüzdeki yıl da muhtemelen olmayacak başka alternatif. Beni en çok bu rahatsız ediyor. Muslera'ya bir şey olsa kale bomboş.

Yoksa ben Muslera 'yi keselim demiyorum. Ama zamanının dolmasına çok fazla kalmadı.

Ne yapalım reis sen söyle. Ben Yusuf Demir ve Milot Rashica on bir başlayabilsin istiyorum nasıl olacak şimdi bu iş. Kazımcan yerine PvA ya da Dubois olsa ne olurdu ki bugün.
Kesinlikle katılıyorum reis Kerem ve Yunus haftalardır takımın hücum organizsyonları baltalıyor resmen yaptıkları top kayıplarıyla, saçma sapan şutlarıyla ama bizim takım çok net bir hücum takımından ziyade Kayseri maçına kadar iyi puan toplayarak geldiyse bu az pozisyon veren, az gol yiyen bir takım olduğumuz içindi

İleride Rashica nın oynamasını ben de isterim ama bunun Okan ın kaleye geçmesi veya Kazımcan ın sol bekte oynaması için geçerli bir sebep olmayacağına inanıyorum. Kerem ve Yunus güven vermiyor olabilir ama Kazımcan ın sol bek olduğundan bile emin değilim. Dün 55. dakika oynanırken Kazımcan ın pozisyon alma hataları nedeniyle doğrudan 6 tane net pozisyon gördük kalemizde. Muslera nın kurtarışları, Kayserinin kaçırdıkları derken ciddi ciddi 3-0 4-0 filan geriye düşmüş olabilirdik daha 55. dakikada

Şeyi merak ediyorum formun geneli ya Kazımcan oynasın ne olacak ki düşüncesiyle kadroya yazıyor da 55 dakikada 6 tane net pozisyon hatası yapan, bir sol bek oyuncumuzun kalemizde 6 pozisyon izlememize sebep olması hiç mi önemli değil sizin için? 2-3 tane yiyelim Mata-Rashica-Yusuf Demir filan Yunus - Kerem yerine oynadığı zaman nasıl olsa 4 tane 5 tane atarız diyebiliyor musunuz? Ben diyemiyorum açıkçası hani 11 yabancı oyuncuyla sahaya çıksak bile o kadar net bir hücum takımı olabilecekmişiz gibi gelmiyor bana çünkü Okan Buruk hala bir takım gibi net bir hücum planı izlettiremedi bize. Takımın hücumdaki tek sıkıntısı Kerem ve Yunus bu ikili oynamadığı zaman biz de 4-5 gol atarak maçları kazanmaya başlayacağız diyorsanız eyvallah ama bana hiç öyle gelmiyor

Ben sağlam bir savunmamız olmasından, gol atamıyorsak en azından yemediğimiz için alabildiğimiz kadar fazla puanı alarak yolumuza devam etmekten yanayım. Eğer ligde Adana Demir veya Fenerbahçe kadar çok gol atabilen bir takım değilsen hiçbir deplasman maçına 55 dakikada kalende 6 tane gol pozisyonu verme lüksün yok. Tam tersine Konyaspor gibi Başakşehir gibi bizim Kayseri maçından öncesinde yaptığımız gibi Adana Demir deplasmanında yaptığımız gibi rakibin bu kadar net pozisyonlar bulmasına engel olup gerekirse 1-0 her maçı kazanmaya oynamak lazım

Bizde Muslera'nın alternatifi yok. Orası kesin. Hatta önümüzdeki yıl da muhtemelen olmayacak başka alternatif. Beni en çok bu rahatsız ediyor. Muslera'ya bir şey olsa kale bomboş.

Yoksa ben Muslera 'yi keselim demiyorum. Ama zamanının dolmasına çok fazla kalmadı.

Eşit şans verilsin eşit müsamaha gösterilsin Okan koçuk fernando muslera dan iyi kalecidir.
İkisi de yabancı olsa yine kaleye okanı koyarım.muslera nın ayağının kırıldığı sezon Okan kaleyi devralınca bunu ispatlamıştı geçmişte.keza geçen sene pena da daha iyi olduğunu soktu gözlere ama.aması şu
Muslera gelmiş geçmiş en torpili futbolcu hatta insan.hataları ve maliyeti hemen unutulur kurtarışları nesiller boyu anlatılır.dün akşamki maçta hangi hakla ilk golde itiraz ediyorsun topa uçmak alan daraltmak yerine?doydu adam başarıya ve paraya.uruguayın en zengin 100 kişisinden biriymiş hayır kazanıyorsun bari harca biraz burdan ev al arsa al yatırım yap.kümes dahi almıyor adam.dil öğrenmiyor 10 yıldır çalışıyor bu ülkede türkçe konuşamıyor ya.geçen gün çalışırken gişeye bir Arap geldi şakır şakır Türkçe konuşuyor 4 yıl olmuş ülkemize geleli.elin arabı bülbül bizim efsane nando lal.
Benim efsanem değil bu arada.bu maaşa bu performans + sözleşmesi için aylarca menejeriyle pazarlık vs böyle efsane olmaz.
Sözün özü fernando muslera boşa kontenjan dolduran vasat ve maliyetli bir futbolcudur

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Eşit şans verilsin eşit müsamaha gösterilsin Okan koçuk fernando muslera dan iyi kalecidir.
İkisi de yabancı olsa yine kaleye okanı koyarım.muslera nın ayağının kırıldığı sezon Okan kaleyi devralınca bunu ispatlamıştı geçmişte.keza geçen sene pena da daha iyi olduğunu soktu gözlere ama.aması şu
Muslera gelmiş geçmiş en torpili futbolcu hatta insan.hataları ve maliyeti hemen unutulur kurtarışları nesiller boyu anlatılır.dün akşamki maçta hangi hakla ilk golde itiraz ediyorsun topa uçmak alan daraltmak yerine?doydu adam başarıya ve paraya.uruguayın en zengin 100 kişisinden biriymiş hayır kazanıyorsun bari harca biraz burdan ev al arsa al yatırım yap.kümes dahi almıyor adam.dil öğrenmiyor 10 yıldır çalışıyor bu ülkede türkçe konuşamıyor ya.geçen gün çalışırken gişeye bir Arap geldi şakır şakır Türkçe konuşuyor 4 yıl olmuş ülkemize geleli.elin arabı bülbül bizim efsane nando lal.
Benim efsanem değil bu arada.bu maaşa bu performans + sözleşmesi için aylarca menejeriyle pazarlık vs böyle efsane olmaz.
Sözün özü fernando muslera boşa kontenjan dolduran vasat ve maliyetli bir futbolcudur

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Maliyetli olduğu bir gerçek, futbol hayatı da bitmek üzere. Bizim Doğan Alemdar gibi gelecek vadeden bir yerli kaleciyi mutlaka takıma kazandırmamiz lazım. Okan kocuk çok baş agritir. Pena'yi ona tercih ederim ama kontenjan meselesinden dolayı önce yerli bakmak lazım. Herkesin kendi görüşüdür. Saygı duyarım. Ama alternatifi aranmalı artık.

Kapattigi koseden frikik yemek icin 4 milyon euro aliyo vergileriyle, ayrica birde yabanci kontenjani yiyo.

Berbat baraj kurdurdu.Gol geliyorum dedi dümdüz vurdu herif faso filan yok çünkü dümdüz önü açıktı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt