#1 Fernando Muslera (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Buyuk kaleci ne olursa olsun... Artik hikayenin sonuda yaklasiyor asil beni korkutan o.. Bu forumdaydik, Cana ile takas edilip takima geldiginde... Ne karpuzcular geldi kendisinden once.. Simdi, onun varisini bulmak gerekecek, kaldi maksimum 1.5 sezon daha.

Muslera geldiğinden beri Kadıköy de tamamen psikolojik üstünlüğü aldık kadıköy de 2011/12 de kazanılan kupayla beraber tamamen her şeyi değiştiren adam oldu belki o sezon gelmese bir çok şey böyle olmayabilirdi. İyi ki bizimlesin iyi ki bizim kaptanımızsın umarım kariyerin bittikten sonra kaleci antrenörü olarak da devam eder.

Form durumu iyi olduğu müddetçe yaşına bakılmaksızın takımda kalmalı.

bir defa rakip diyor ki musleran varsa maca 1 0 önde basliyorsun. bundan iyi psikolojik etki mi olur

1673251425035.webp

Bugün emekli olsa Galatasaray'ın gelmiş geçmiş en iyi kalecisi muhtemelen. Yaşlandıkça hatalar yapacak ve gözden düşecektir.

Ben bu insanlar bitti sanıyordum ama hâlâ varmış medyada. Yabancı sınırı var Muslera yedek olmalı diyorlar. Bu yaz 37 yaşını dolduracak, eğer kendine bakmaya devam ederse 3 sezon daha kadroya ilk yazılacak isim olur. Anca Icardi seviyesinde doğrudan skora etki edecek birilerini engelleyeceği bir durumda olursa yedek olması düşünülebilir.

bu sene neredeyse her galibiyet sonunda takımı toplayıp konuşma yapmasını çok önemli buluyorum.

belli ki bu sene kafaya koymuş. onun modu açtığında kaybetme şansı çok az. sonu ne olursa olsun, ayrılık vakti geldiğinde umarım gerçek bir efsane gibi ayrılmayı başarırız.

Buffondan kötümü asla değil. 42ye kadar oynarmı kesinlikle oynar. Fiziği altaydan daha fit. Uğurcandan iyi. Aksini iddia eden başlasın yine defol git çöp diye yazmaya.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt