#1 Fernando Muslera (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
🗣️Nevzat Dindar: "Muslera'nın bütün mal varlığını kaybettiğine dair iddialar doğru değil. 1,5 milyon Dolar gibi bir kayıp söz konusu. Bundan dolayı da psikolojik açıdan etkilendiği kesin." (Skorer)
Onun psikolojisi yüzünden şampiyonluk mu verecegiz biz. Aç gözlülük yapmayacak. Ulan o parayı faize versen yeter be

Şampiyon olalım da sene sonu yolları güzel bir şekilde ayıralım.

Yoksa kötü hatırlanacak devam ederse.
İyi vedalaşılan bir isim hatırlamıyorum yakın zamanda,muhtemelen sözleşmesinin son senesinde şampiyon olamayız öyle bırakır futbolu veya Uruguay'da köyünün takımına falan gitmeye karar verir

kornerlerde direklerin hiçbirine adam koymamasından dolayı 30 tane falan gol yemişizdir. riekerink'in fişini çeken kayseri maçında aynı korner golünden 2 tane yedik. adam koymuyon bari çıkıp al onu da yapmıyor.
Şunu 10 senedir söylerim, ve 10 senedir bu konuda tek bir gelişme olmadı. Hadi bu Muslera'da akıl yok, o kadar hocalar antrenörler geldi gitti onlar da şunu düzeltmedi. Ondan sonra 1.70 lik Torreira'lar Mertens'ler gidip 1.90'lık adamlara bire bir adam markajı yapmaya uğraşıyor, halbuki ön-arka direkte bekleseler hiç olmasa birçok golü önleyebilirler. Bir Allahın kulu şunu anlatamıyor ya, akıl alır gibi değil.

SM-G970F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

kornerlerde direklerin hiçbirine adam koymamasından dolayı 30 tane falan gol yemişizdir. riekerink'in fişini çeken kayseri maçında aynı korner golünden 2 tane yedik. adam koymuyon bari çıkıp al onu da yapmıyor.
Reis bunu sen ben dusunuyozda bunlarin kafa mı calismiyor

O golü yemesek birde devreye 1 0 ile girecegiz, macin seyri bambaska olacak.

İyi vedalaşılan bir isim hatırlamıyorum yakın zamanda,muhtemelen sözleşmesinin son senesinde şampiyon olamayız öyle bırakır futbolu veya Uruguay'da köyünün takımına falan gitmeye karar verir

Evet öyle görünüyor ki Muslera ile de kötü vedalaşacağız. Seneye son senesi orada CL'ye katılırsak kötü şeyler olabilir.

Rakibin en iyi kafacilarindan gol yemek zoruma gidiyor. Bunlari defans 2 linle tutacaksin
Tabi isin o yani da var. Birde torreiraya faul var o golü biz atsak iptal ederler. Ama asil musleranin yan toplarda cikmamasi ekstra zorluyor birde. Lan 1,90 m boyun var kollarini actinmi 3 metre olacan birde kaleci olarak zipladinmi hesapla avantaji. Her zaman kaleci avantajlidir orada ama faydalanamiyoruz bundan iste. Tabiki her zaman cikmaz kaleci ama bunu yapan kalecide büyük avantaj.

Bahaneyi hemen bulmuşlar. 1.5 milyon dolar kaybetti diye mi bu hale gelmiş :)

Ulan şu kulüpten 50 milyon dolara yakın para kazanmışsındır 1 milyon euro için takımı satıyorsun yazıklar olsun ne paragöz çıktın anasını satayım

Yan top yok oyuna hızlı başlangıç yok çaprazdan vurdun mu winning eleven 2002 miydi neydi ondaki taktik gibi hepsini yiyor ne olacak bu hali bilmiyorum.
Hep de bir bahanesi var çocuğu oldu, sakatlık sonrası, para kaybetti ,önündeki oyuncularda suç.

Bazen düşünüyorum Muslera gecmisin biriktirdikleri nedeniyle fazla mı övüyoruz hakkıdır sonuçta o geçmişi kendi oluşturdu. Ama bunu yaparken gerçeklikten kopmamak lazım. Yani şunu demek istiyorum bir maç oynanıyor Muslera ortalama her kalecinin kurtaracagi 2 top cıkartiyor maç sonu burada Türkiye'nin gelmiş geçmiş en iyisi rakip taraftarlar yine modu açtı felan diyor. Aslında ortalama bir maç cıkarmış. Bu durum elbet güzel ama gerçeklikten koparıyor mesela belki bu yıl başında gönderip yerine daha genç ve başarılı bir kaleci alabilirsin ya da kendini yedek yapıp başka bir 1. kaleci . Olan oldu artık kalan maçlarda yaptığı 2 -3 kurtarisa aldanmayalim sezon sonu yolları güzelce ayıralım kaptan ile. Çünkü biliyorum şampiyon olursak ve son 5 maçta 1 maç iyi oynarsa yine Muslera şampiyon yaptı yazılacak ve 3 yıllık sözleşme güncellenmesi gündeme gelecek

Bu sene 14 maçlık seriyi yakaladığımız dönemde açık bir Muslera kalitesi vardı. Adam ligdeki rakiplerimizin kalecilerine bakarak çok daha istikrarlı çok daha net bir performans ortaya koyuyordu

Ama maalesef bu son dönemde Alanya, Karagümrük ve Beşiktaş maçlarında çok tartışılacak bir performansı var Muslera nın hatta o seriyi bitiren Konya maçını da ekleyebiliriz buraya

Maalesef son dönemde ilk 11 oyuncularımız arasında Adegukbe ile birlikte en kötü diyebileceğimiz oyuncu Muslera

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt