- 27 Ocak 2010
- 59.350
- 30.949
- 3.523
Müthiş bir maç çıkardın ve 3 haftadır ligde gol yememişsin
Tebrikler KAPTAN (C) düşmanlarını falan filan
Tebrikler KAPTAN (C) düşmanlarını falan filan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gsye geldiğinde daha lise 1deydim şimdi kafada saç kalmadı. Vay be 12 sene olmuş. Iyisiyle kötüsüyle onca başarı onca efsane mac efsane performanslar. Kaç tane böyle topçu var ki? Arkasından ağıt yaktığımiz melonun bile Max 3 4 senelik bir performansı var. Bu adam 12 senedir burda ve en azından 8 yılda cok büyük katkı vermiştir. Bu durumun farkına şuan vardım. Kendisiyle sulh ilan ediyorum.
#dahaiyisiyok
Gsye geldiğinde daha lise 1deydim şimdi kafada saç kalmadı. Vay be 12 sene olmuş. Iyisiyle kötüsüyle onca başarı onca efsane mac efsane performanslar. Kaç tane böyle topçu var ki? Arkasından ağıt yaktığımiz melonun bile Max 3 4 senelik bir performansı var. Bu adam 12 senedir burda ve en azından 8 yılda cok büyük katkı vermiştir. Bu durumun farkına şuan vardım. Kendisiyle sulh ilan ediyorum.
#dahaiyisiyok
eşit: iş bu post emre bari zoruyla yazılmamıştır.
Edit giriyordum tam postun son haline baksana
Nazar değmesin son 9 Süper Lig maçında 1 tane gol yedi.O da şampiyon olduğumuz 4-1 kazandığımız Ankaragücü maçı.Çok seviyoruz kaptanımı..
EyvallahHelal Murat
Kuzenin mi yazdı bunları5 sene daha rahat oynar.
İki maçtır takımın içinden geçti. Bravo![]()
Herifler yarı sahamıza karınca sürüsü gibi yerleşmişken şu kodumun topunu şişirmek çok mu zor? Yıllardır aynı golden kaç tane yedirdiğini sayamadık artık !!!
Hard eleştiri severim.Kuzenin mi yazdı bunları
Bunlar elestri sayılmaz da neyseHard eleştiri severim.