#1 Fernando Muslera (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Müthiş bir maç çıkardın ve 3 haftadır ligde gol yememişsin
Tebrikler KAPTAN (C) düşmanlarını falan filan

1693687762348.webp

Lige çok formda girdi maşallah
🧿
20230903_001204.webp

Şimdiden sonrasında kim kaleyi koruyacak hazırlıkları yapılmalı. Mondragon sonrası aykutlu orkunlu leo francolu zapatali kaotik sezonlar yaşamak istemiyorsak bir şekilde Muslera ayarında bir kaleci bulmamız gerekiyor. En çok yaklaşan inaki pena idi.

çok fit 5 sezon daha oynar

Gsye geldiğinde daha lise 1deydim şimdi kafada saç kalmadı. Vay be 12 sene olmuş. Iyisiyle kötüsüyle onca başarı onca efsane mac efsane performanslar. Kaç tane böyle topçu var ki? Arkasından ağıt yaktığımiz melonun bile Max 3 4 senelik bir performansı var. Bu adam 12 senedir burda ve en azından 8 yılda cok büyük katkı vermiştir. Bu durumun farkına şuan vardım. Kendisiyle sulh ilan ediyorum.

#dahaiyisiyok

edit: iş bu post emre bari zoruyla yazılmamıştır.

Gsye geldiğinde daha lise 1deydim şimdi kafada saç kalmadı. Vay be 12 sene olmuş. Iyisiyle kötüsüyle onca başarı onca efsane mac efsane performanslar. Kaç tane böyle topçu var ki? Arkasından ağıt yaktığımiz melonun bile Max 3 4 senelik bir performansı var. Bu adam 12 senedir burda ve en azından 8 yılda cok büyük katkı vermiştir. Bu durumun farkına şuan vardım. Kendisiyle sulh ilan ediyorum.

#dahaiyisiyok

tapatalk_1649881950538.webp

#dahaiyisiyok

eşit: iş bu post emre bari zoruyla yazılmamıştır.

1694537603964.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt