#1 Fernando Muslera (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İsteyen istediğini düşünsün 2015 şampiyonluğu sonrası koca bir 0 bu adam.

Önemli her maçta yenmeyecek golü yenilmeyecek dakika da yemesi, kontrolsüz çıkışları, yan top zaafı. Baya kötü bir kalecilik. 3.6 Milyon Euro’nun çeyreği eder bu performans

Seyrangah hali sahada onunde Franco Baresi tipi kemik kiran stoper performansi sergiledigin kaleci Muslera'dan iyiydi desem katilir misin

Seyrangah hali sahada onunde Franco Baresi tipi kemik kiran stoper performansi sergiledigin kaleci Muslera'dan iyiydi desem katilir misin

Ahaha.

Yenilmeyecek golü yemeyen her kaleci daha iyidir zaten.

Geçen iyi oynadı denilen Schalke maçında da kendi kalesine gol atmıştı ofsayt olmasa. O golü yedikten sonra istersen dünyayı çıkar.

Önemli her maçta yenmeyecek golü yenilmeyecek dakika da yemesi, kontrolsüz çıkışları, yan top zaafı. Baya kötü bir kalecilik. 3.6 Milyon Euro’nun çeyreği eder bu performans

Sinir krizi geciriyor insan o kadar malca hareket yapiyo ki

Gecen sene bjk macinda yedigi halt
Bu sene fener schalke maclari
Yillar evvel kuyttan yedigi gol :(

Sinir krizi geciriyor insan o kadar malca hareket yapiyo ki

Gecen sene bjk macinda yedigi halt
Bu sene fener schalke maclari
Yillar evvel kuyttan yedigi gol :(

Bize gelen 1 senede mallaşıyor resmen. İlk geldiğinde adam neydi ne oldu.

Melo, Hagi dışında ben seviyesini koruyan, hep futbola konsantre adam görmedim.

Mariano, Fernando ne kadar iyiydi adamlar kadayıf kıvamına geldi 6-7 ayda. Havasından, suyundan mı, yemeğinden mi? En profesyonel dediğimiz adamlar bile saçma sapan bir şeye dönüşüyor.

Ciddiye almayacaklarsa hiç gelmesinler. Ben o topu ısıracak adam istiyorum sahada.

Schalke maçında ki hatayı lig maçında yapsa eyvallah , olabilir insandır dersin.

Ama bu hatayı CL gibi bir platformda yapıyorsan , ya işine saygın kalmamıştır , yada yaşlanıyorsun nando.

Bize gelen 1 senede mallaşıyor resmen. İlk geldiğinde adam neydi ne oldu.

Melo, Hagi dışında ben seviyesini koruyan, hep futbola konsantre adam görmedim.

Mariano, Fernando ne kadar iyiydi adamlar kadayıf kıvamına geldi 6-7 ayda. Havasından, suyundan mı, yemeğinden mi? En profesyonel dediğimiz adamlar bile saçma sapan bir şeye dönüşüyor.

Ciddiye almayacaklarsa hiç gelmesinler. Ben o topu ısıracak adam istiyorum sahada.

Fazla pohpohluyoruz galiba

Fazla pohpohluyoruz galiba

Baştan aşağı davranış bozukluğu içindeyiz.

Gelirken vasat altı adamları kral ilan edip, gol attığı veya az iyi oynadığı maçtan sonra sosyal medyadan KRAL , komikli capslere boğup sonra kötü oynayınca anasına küfrediyoruz.

Böyle saçmalık mı var. Az soğukkanlı olun be. Sürekli tapınma hali. Sürekli nefret hali.

Bu kadar Avrupa kupası maçı oynadık, herhangi birisinde fark yarattığına şahit olmadım kaç senedir. Hani Mondragon, Taffarel gibi kaleciler gördük çok acayip maçlarını sayabilirsin. Hele ki Mondragon çok daha kötü kadrolarla oynamasına rağmen efsane maçları vardır. Muslera en iyi kadrolarla oynadığında dahi iz bırakmadı bu manada. Maalesef ki akılda hep Spor Toto performansı ile kalacak.

SM-G925F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu kadar Avrupa kupası maçı oynadık, herhangi birisinde fark yarattığına şahit olmadım kaç senedir. Hani Mondragon, Taffarel gibi kaleciler gördük çok acayip maçlarını sayabilirsin. Hele ki Mondragon çok daha kötü kadrolarla oynamasına rağmen efsane maçları vardır. Muslera en iyi kadrolarla oynadığında dahi iz bırakmadı bu manada. Maalesef ki akılda hep Spor Toto performansı ile kalacak.

İlk maçında Nani'nin penaltısını kurtarmıştı,orada Avrupa performansının zirvesiydi galiba. :D

Baştan aşağı davranış bozukluğu içindeyiz.

Gelirken vasat altı adamları kral ilan edip, gol attığı veya az iyi oynadığı maçtan sonra sosyal medyadan KRAL , komikli capslere boğup sonra kötü oynayınca anasına küfrediyoruz.

Böyle saçmalık mı var. Az soğukkanlı olun be. Sürekli tapınma hali. Sürekli nefret hali.

Kesinlikle.Sorun aynen bu.

İlk maçında Nani'nin penaltısını kurtarmıştı,orada Avrupa performansının zirvesiydi galiba. :D
Olabilir. Doğrusu fazla da bir numarasını hatırlamıyorum. Mondragon'un sırf Liverpool ve Juventus maçlarındaki toplam kurtarış sayısı Muslera'nın CL' deki toplam kurtarış sayısına eşit olabilir. Yani üzülerek söylüyorum, Türkiye standardından öteye geçemedi bu bağlamda. Ki şu an ligde bile "acaba" dedirtecek bir performansı mevcut. Maç alan kaleciden maç veren kaleciye bir gidişat söz konusu.

lol

Muslera , gitsin kalsinda degilim ben fakat bazi oyuncularda utanma kalmamis . Hata olur ama arkasindan utanma pismanlik olur

Bjk maci gecen sene 3-0 lik facia , cenk e asist

Ts li Kuckadan orta sahadan gol

Bu sene verilmeyen schalke penaltisi , verilen akhisar ve fb penaltilari , schalke ilk gol , bir basaksehir macinda orta sahada adami indirmesi hala aklimda goruntu

Adamin kendi ulkesine saygisi yok ki bize olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt