#1 Fernando Muslera (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kimsenin Muslera'dan nefret ettigi falan yok takima neden katilmadigi sorgulaniyor

Acikcasi makul bir soru diger herkes geldi yani kampa

Ama demek ki izin verilmis Muslera kafasina gore gec gelmeye karar vermis olacak degil ya

hakkaten ya
ne nefreti
yine kendinizi pohpohlama pesindesiniz heralde

Begendiginiz topcular gonderildi diye nefret mefret deyip taraftara bok atan romantik cocuklar bosuna aglamasinlar

Hic kimse Galatasaraydan daha buyuk degildir.

Wezley son 2 sezon vasat oynadi, bunun yaninda yilda 4-5m avro kazaniyordu, gonderildi. Fransada bazi cocuklar tarafindan ove ove bitirilemeyen Favre tarafindan begenilmedi (turk olmadigi icin bahane bulamazsiniz :) ), Araplara yollandi

Melo son sezonunda vasat oynadi. Hoca ve kulup onu tutmak isterken o son gunde Interin teklifini kabul edip kulubu yari yolda birakti, yeni sozlesme imzalamasina ragmen. Biliyorum bir iki tweet atip gonlunuzu almayi iyi biliyor ama gercek su ki adam kendisi gitmek istedi

Muslera da bu 2 iyuncu gibi son sezonlar dususte ve Terim gelmeseydi su an muhtemelen satilirdi kotu performansindan dolayi

Burada nefret deyip iftira atan veya taraftara bu 3 oyuncuyu elestirdi diye bok atanlar artik gercekleri idrak etmeleri lazim bence.

Sen de milletin got kili olacam diye populer yorumlari yapma.

Belhandanin satilmasi gerektigini dusunenlerdenim ama o kotu oynadi diye son 3 sezonun 2.5i vasat oynamis muslerayi mukemmel yapmiyor

Belhanda'yı bayağı bayağı seviyorsun.Hiç hikaye anlatma.

Muslera'nın 2.5 sezon vasat oynadığı da yok.Geldiğinden beri bir 15/16'da kötüydü.

Bir daha da benle göt kıllı göt mıllı konuşma.Başkasından bunu duysam çok takmazdım ama bu ifadeyi kullanacak son kişilerdensin forumda.

Melo'ya bulaşma Şükrü, Dünyanın en büyük kuş bükücüsü herhangi bir tespitine konu etme. Melo gitmeden de eleştiriyordun gitti hala eleştiriyorsun hayret bir şey ne yaptı olum bu melo sana. Objektifim ben diyerek saçma sapan argümanların altına sığınma bariz nefret ediyorsun bu efsane oyuncumuzdan. Hiç Melo demesen girmeyecektim bu konuya da dayanamadım artık.

AK Şükrü'ye bak yav cümlelerin içerisinde "göt kılı" falan kullanmaya başlamış. :d

Belhanda'yı bayağı bayağı seviyorsun.Hiç hikaye anlatma.

Muslera'nın 2.5 sezon vasat oynadığı da yok.Geldiğinden beri bir 15/16'da kötüydü.

Bir daha da benle göt kıllı göt mıllı konuşma.Başkasından bunu duysam çok takmazdım ama bu ifadeyi kullanacak son kişilerdensin forumda.

Sevmek var, abartildigi kadar kotu olmadigini sanmak var. Ha 7 sulalesine hakaret etmemem sevdigim anlama geliyorsa haklisin

15/16, 16/17 ve 17/18 ilk yari vasatti. 14/15den sonra kendine gelemedi

Serkan gibi populer uyelerin gozune girmek icin yaptigin tonlarca yalama operasyonlari goruyoruz iste emre arslan v2 :)

Piskolojik olarak kotu bir zaman geciriyo olabilir, bu yuzden ailesi ile daha cok kalmasina musade edilmis olabilir.

Aydin Aslan isimli sahsiyetin, burda bile Muslera'ya tepki gostermesi zaten herseyi acikliyor.

Kailash yiğenimiz babasının düşmanlarının hepsinin kanını emecek.

sent via GSC

AK Şükrü'ye bak yav cümlelerin içerisinde "göt kılı" falan kullanmaya başlamış. :d

Bir dahaki ağlayışında soyadını değiştirmezsen sevinirim kardeş.

Melo'ya bulaşma Şükrü, Dünyanın en büyük kuş bükücüsü herhangi bir tespitine konu etme. Melo gitmeden de eleştiriyordun gitti hala eleştiriyorsun hayret bir şey ne yaptı olum bu melo sana. Objektifim ben diyerek saçma sapan argümanların altına sığınma bariz nefret ediyorsun bu efsane oyuncumuzdan. Hiç Melo demesen girmeyecektim bu konuya da dayanamadım artık.

Meloyu severim ama bizi yari yolda birakti aga. Biraz antipatik hareketleri var, mesela oyuncularimizla kavga etmesi ve kampa surekli gecikmesi. Ama severim orta sahanin aslaniydi.

Sevmek var, abartildigi kadar kotu olmadigini sanmak var. Ha 7 sulalesine hakaret etmemem sevdigim anlama geliyorsa haklisin

15/16, 16/17 ve 17/18 ilk yari vasatti. 14/15den sonra kendine gelemedi

Serkan gibi populer uyelerin gozune girmek icin yaptigin tonlarca yalama operasyonlari goruyoruz iste emre arslan v2 :)

Bak hala yalamalı falan konuşuyorsun.Serkan'ın sarmadığı üye yok.Bana da sarmıştı ben de ona sardım.Şakalaşa şakalaşa ilerliyoruz.Neden gözüne girmeye çalışayım ki?Götünden bir şey uydurmuşsun inanıyorsun söyleyeyim.Benle de bir daha muhattap olma.Bu kadar avel olduğunu fark etmemiştim.

Bir dahaki ağlayışında soyadını değiştirmezsen sevinirim kardeş.

Meloyu severim ama bizi yari yolda birakti aga. Biraz antipatik hareketleri var, mesela oyuncularla kavga etmesi ve kampa surekli gecikmesi. Ama severim orta sahanin aslaniydi.

Soyadımı yönetimdeki arkadaşların mizah olsun diye değiştirdiğini sana daha önce de yazdım. Çek git başka yerde kas algını leş herif. Senin eline vermediğim herhangi bir konu kaldı mı da hala ötüyorsun düşük herif.

Bak hala yalamalı falan konuşuyorsun.Serkan'ın sarmadığı üye yok.Bana da sarmıştı ben de ona sardım.Şakalaşa şakalaşa ilerliyoruz.Neden gözüne girmeye çalışayım ki?Götünden bir şey uydurmuşsun inanıyorsun söyleyeyim.Benle de bir daha muhattap olma.Bu kadar avel olduğunu fark etmemiştim.

Başkalari da var ama detaylara girmeyeyim. Burada sen Belhandayi cok seviyorsun xd deyip forumun populer cocuklarinin gozune girmek icin bana laf sokmaya yakistiramadim kardes. Smodlar iftira atmamalari lazim. Iyi forumlar.

Soyadımı yönetimdeki arkadaşların mizah olsun diye değiştirdiğini sana daha önce de yazdım. Çek git başka yerde kas algını leş herif. Senin eline vermediğim herhangi bir konu kaldımı da hala ötüyorsun düşük herif.

Wesley baban giderken burada ilk kez regl olmuş kiz çocugu gibi aglayan sen degil miydin? :) Neyse iyi forumlar.

Bu Şükrü neden genel olarak yabancı oyunculara takık, sebebini bilen var mı? Melo'nun neden gittiğini dünya alem biliyor iken, nasıl yarı yolda bırakmış oluyor onu hiç anlamadım!?

Başkalari da var ama detaylara girmeyeyim. Burada sen Belhandayi cok seviyorsun xd deyip forumun populer cocuklarinin gozune girmek icin bana laf sokmaya yakistiramadim kardes. Smodlar iftira atmamalari lazim. Iyi forumlar.

Valla Belhanda için "f/p olarak yetersiz ama abartıldığı kadar da kötü değil,oyun kuruyor" falan tarzı yorumlarını çok gördüğüm için sevdiğini düşünüyorum.İftiralık bir şey yok.Ha beğenmiyorsan geri alıyorum Belhanda'yı beğendiğin konusundaki görüşümü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt