#1 Fernando Muslera (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O kadar da az değiller be Şükrü.
Mevzu hangi tarafın yelpazesinin ne kadar geniş olduğu değilki, bu bahsettiğin konu karşılıklı yapılıyor, bunu dile getirmediğini gördüğüm için dile getirmek istedim. Belhanda eleştirilerine verilen cevapların yüzde doksanı bu minvalde.

Karşılıklı yapılıyor ancak bir taraf sanki biraz daha ağır bahsettiğim cevaplari veriyor gibi. Mesela Belhandanin konusuna bir gir, millet utanmasa annesine hakaret edecek durumda. Wesley Sneijderin konusuna girersen dalga amaçla yazilan mesajlar da gorursun ama öyle buram buram kin kokan mesaj sayisi fazla sayilmaz. Kabul ediyorum Belhandaya yazilan elestiriler daha ilimli cevaplanmasi gerekiyor ama konuya aç bak eleştiri mi hakaret mi farki görebilecekmisin.

Bu kutuplaşmayi sonlandirmaliyiz.

Son düzenleme:
Burada Muslera'nın neden gelmediği mevzusu tartışılıyor

Cevap olarak düşman mısınız sorusu alıyoruz

Bu bile bence bir çok şeyi açıklıyor.Sorgulamakta yasak sanki

Yav gelmesi gerektiğine dair mesajları ben de atıyorum. Benim alıntılayıp cevap verdiğim @Osman Arabacı her fırsatta Muslera'ya sallayan bir arkadaş. Benim alıntılama sebebim de "sizi bir gülüşüyle kandırır" falan filan gibi laflar. Ayrıca Melo ve Sneijder'in aksine Muslera'dan nefret eden olacağını sanmıyorum.

Yav gelmesi gerektiğine dair mesajları ben de atıyorum. Benim alıntılayıp cevap verdiğim @Osman Arabacı her fırsatta Muslera'ya sallayan bir arkadaş. Benim alıntılama sebebim de "sizi bir gülüşüyle kandırır" falan filan gibi laflar. Ayrıca Melo ve Sneijder'in aksine Muslera'dan nefret eden olacağını sanmıyorum.

Sana demedim ya Can'a demiştim

Çok genelliyor bu tür mevzularda

Atiyorum gitmesini istedigimden degil ama 10m civari bir teklif gelirse ve bu teklifi yonetim kabul etse bazi uyeler ayni Sneijder meselesinde oldugu gibi yonetimi yerden yere vurur

Oysa ki yillar sonra beni heyecanlandiran bir oyuncu; Bruma gittiginde ben bu kadar dert etmemistim

Oyuncu tutmayi birakmalisiniz, Fatih hozamin dedigi gibi aslolan Galatasaray

(y)

Karşılıklı yapılıyor ancak bir taraf sanki biraz daha ağır bahsettiğim cevaplari veriyor gibi. Mesela Belhandanin konusuna bir gir, millet utanmasa annesine hakaret edecek durumda. Wesley Sneijderin konusuna girersen dalga amaçla yazilan mesajlar da gorursun ama öyle buram buram kin kokan mesaj sayisi fazla sayilmaz.

Bu kutuplaşmayi sonlandirmaliyiz.
Belhandaya geçen sezon ortaya koyduğu performans sonrası, yanına kattığı hal ve hareketler sonrası tepkinin bu denli sert olması şaşılacak bir şey değil. Misal bugün yine olmadığı maçlar ve takımın bu yüzden etkisiz oluşu yazılıp çiziliyor idi. Misal bir Kasımpaşa maçı, neden olmadığını hepimiz hatırlıyoruz sanırım. Yarın daha beterini yapmayacağı ne malum? Asıl böyle oyunculardan nefret edilmeli, en azından ben öyle düşünüyorum. Nefret dediğim ise bir kaşık suda boğma arzusu değil, defolup gitmesini istemek, ümit etmek.

Ayrıca bir tarafın daha çok, diğer tarafın daha az yapmasının ne önemi var? Kutuplaşma bitmeli buna katılıyorum ama bu pek mümkün görünmüyor çünkü en başta dediğim gibi, biz özellikle futbolu aşırı duygusal yaşayan bir milletiz. Melo benim için efsanedir, senin için belki sadece bir futbolcu. Ben ondan efsane gibi bahsederken sen gelip buna laf kondurduğun an kaset yine başlar başından çalmaya. Melo olayı sadece bir örnek, senin için ne ifade ettiğini bilmiyorum.

Son düzenleme:
Melo bunları yaptı biliyoruz da, yüz üstü bırakıp gitti kısmı bunların karşılığı olarak çok ağır olmuş. Çünkü kimlerin yüzünden ve neden gittiğini üç aşağı beş yukarı herkes biliyor.

Yabancı oyunculara takık ifademe gelince, genel olarak hep yabancı oyuncular hakkında negatif yorum yaptığını görüyorum.

Oyuncuların taraftara oynaması kadar doğal bir şey yok yahu, özellikle Türkiye'de. Akıllı olan her oyuncu, futbolu bu denli duygusal yaşayan toplumun olduğu ülkede bunu yapar.

Anlamaz boş ver. Avrupalı kafasında Şükrü bey. Melo'nun bir taraftar olarak bana yaşattığı hazzı kimse yaşatamaz. Güney Amerika ve Bizim gibi Akdeniz ülkelerinde insanlar bu işlere çok değer verir doğru veya yanlıştır. Bana göre Melo'nun Emre'yi rezil rüsva ettiği pozisyon oynadığı toptan çok daha değerli. Ben orada sevinmeyeceksem Melo top oyna bırak bu şov işleri diyeceksem taraftar olmanın ne anlamı var? Salt skorla mı ilgilenmeliyiz daima? Şükrü'nün bahsettiği gibi taraftarlık yok bizim kültürümüzde Ari ırklara has olabilir bu tavır ve yorum.

Anlamaz boş ver. Avrupalı kafasında Şükrü bey. Melo'nun bir taraftar olarak bana yaşattığı hazzı kimse yaşatamaz. Güney Amerika ve Bizim gibi Akdeniz ülkelerinde insanlar bu işlere çok değer verir doğru veya yanlıştır. Bana göre Melo'nun Emre'yi rezil rüsva ettiği pozisyon oynadığı toptan çok daha değerli. Ben orada sevinmeyeceksem Melo top oyna bırak bu şov işleri diyeceksem taraftar olmanın ne anlamı var? Salt skorla mı ilgilenmeliyiz daima? Şükrü'nün bahsettiği gibi taraftarlık yok bizim kültürümüzde Ari ırklara has olabilir bu tavır ve yorum.

Her oyuncuyu ölümüne sevmek mecburiyetinde değiliz. Sen Meloyu çok seversin, ben de Elmanderi çok severim. Taraftar kimi sevmek istiyorsa onu sevebilir, veya kimi sevmek istemiyorsa onu sevmeyebilir. Eleştirmek istiyorsa da eleştirebilir. Taraftarin gonlunu sosyal medyada yerine sahada almasini tercih ederim ki ilk 2 sezonunda bunu yapmisti. Bilmiyorum anlatabildim mi.

Her oyuncuyu ölümüne sevmek mecburiyetinde değiliz. Sen Meloyu çok seversin, ben de Elmanderi çok severim. Taraftar kimi sevmek istiyorsa onu sevebilir, veya kimi sevmek istemiyorsa onu sevmeyebilir. Eleştirmek istiyorsa da eleştirebilir. Bilmiyorum anlatabildim mi.

Kendi adıma söylüyorum ben ikisini de seviyorum. Bana bu camiaya ait olduğunu hissettiren herkesi severim ahbap. Selçuk v.s başka topçular gibi kulübün kanını emip zarar vermeye başlarlarsa o zaman iş değişir. Melo ve Elmander tadında bıraktılar. Bu yüzden seviyorum onları. Twitter da taraftara oynuyorlar gibi komik tepki cümleleri asla kurmam bunu ancak bizden farklı bir mantalite belirtebilir. Ya da karşı sularda yüzenler.

Atiyorum gitmesini istedigimden degil ama 10m civari bir teklif gelirse ve bu teklifi yonetim kabul etse bazi uyeler ayni Sneijder meselesinde oldugu gibi yonetimi yerden yere vurur

Oysa ki yillar sonra beni heyecanlandiran bir oyuncu; Bruma gittiginde ben bu kadar dert etmemistim

Oyuncu tutmayi birakmalisiniz, Fatih hozamin dedigi gibi aslolan Galatasaray

(y)
Yahu Yusuf sen ne anlatıyorsun?
Misal ilk aklıma gelen Ndiaye ve Belhanda, bu iki oyuncuyu eleştirenlere karşı yazdıklarını burada herkes okuyor yahu.
Bu bahsettiğim mesajların oyuncu tutmanın alası yahu.
Yapma gözünü seveyim, hiç birimiz, buna her ne kadar kendini öyle göstermeye çalışsan bile sen de dahil, bu konularda sütten çıkmış ak kaşık değiliz.

Misal ilk aklıma gelen Ndiaye ve Belhanda, bu iki oyuncuyu eleştirenlere karşı yazdıklarını burada herkes okuyor yahu.
Yapma gözünü seveyim, hiç birimiz, buna her ne kadar kendini öyle göstermeye çalışsan bile sen de dahil, bu konularda sütten çıkmış ak kaşık değiliz.
:tbr:

sent via GSC

Kendi adıma söylüyorum ben ikisini de seviyorum. Bana bu camiaya ait olduğunu hissettiren herkesi severim ahbap. Selçuk v.s başka topçular gibi kulübün kanını emip zarar vermeye başlarlarsa o zaman iş değişir. Melo ve Elmander tadında bıraktılar. Bu yüzden seviyorum onları. Twitter da taraftara oynuyorlar gibi komik tepki cümleleri asla kurmam bunu ancak bizden farklı bir mantalite belirtebilir. Ya da karşı sularda yüzenler.

Sen sev kardeş lakin şu popülist tavirlari olan oyuncular - ister yerli ister yabanci - sahada istenilen performansi sergilemedigi zaman benim için biraz antipatik oluyorlar. 2. sezon podolski, son sezon melo. Bilmiyorum Drogba cok sosyal medyada miydi ama o uzucu Chelsea macindan sonra onu da pek begenmedim. Ben futbolcu ile ilgili bir Hagi veya Bulent olmadiklari muddetce fazla duygusallasmam. Severim, ama bokunu cikarmam tabiri caize.

Sen sev kardeş lakin şu popülist tavirlari olan oyuncular - ister yerli ister yabanci - sahada istenilen performansi sergilemedigi zaman benim için biraz antipatik oluyorlar. 2. sezon podolski, son sezon melo. Bilmiyorum Drogba cok sosyal medyada miydi ama o uzucu Chelsea macindan sonra onu da pek begenmedim. Ben futbolcu ile ilgili bir Hagi veya Bulent olmadiklari muddetce fazla duygusallasmam. Severim, ama bokunu cikarmam tabiri caize.

Melo bir efsane arkadaşım neden bahsediyorsun sen. Drogba pr hamlesiydi formamızı giymesi gurur verici ama efsane filan değil. Bir tutma.

Belhanda icin iyi bir teklif geldi de ben kalsin mi dedim, kafana gore bir hikaye yazip bos yapma, oyunculugunu elestirenlere kendi dusuncelerimi yazdim

Neyse "siz" oyuncu tutmaya devam edin

Melo bir efsane arkadaşım neden bahsediyorsun sen. Drogba pr hamlesiydi formamızı giymesi gurur verici ama efsane filan değil. Bir tutma.

Hagi gibiler efsane. Melo gibiler cok katki saglamis iyi oyuncular. Efsane olmak icin biraz daha fazlasini basarmasi veya oynamasi gerekiyordu. Neyse konu çok dağıldı ben kaçar.

Hagi gibiler efsane. Melo gibiler cok katki saglamis iyi oyuncular. Efsane olmak icin biraz daha fazlasini basarmasi veya oynamasi gerekiyordu. Neyse konu çok dağıldı ben kaçar.

Katılmıyorum net Efsanedir yahut Simgelerden biridir. ÇOK katkı sağlamış topçuyu nereye konumlandırmamız gerekiyor onuda bir ara anlatırsın hadi bay.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt