#1 Fernando Muslera (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu sezon satılmamalı 20 de verseler satılmamalı. Bu sezon da şampiyonluğa ihtiyacımız var bu Muslera olmadan gerçekleşemez. Yöneimin tavrına bakılırsa pek transfer yapma gibi düşünceleri yok. Kesinlikle defolarımız olacaktır bu defolardan en az şekilde hasar almak için kalede durmalı

DkRKjuoX4AEKieI.jpg

Bifouma pozisyonunun da her kaleci öyle çıkıp rahat müdahale edemez zamanlaması müthişti

Dün Volkan'ı bugün de Tolga'yı gördükten sonra değerin çok daha iyi anlaşılıyor:love:

Bugun yine bir kornerde ve birkac ortada cikip top almayarak kanser etti

Sezon basi diye herhalde, ya da ben kalecilerin cikabilecegi mesafeleri abartiyorum kafamda

he saves on left,
he saves on the right,
f. Muslera shags 10 birds a nite

Cahill gibi adamlari bu adamin önüne koyun yediği gol sayisi yari yariya düşer

SM-J710FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Maç 6-0 bitti diye konusuna kimse girip bir şey yazmamış. Bobo'nun apış arasından attığı topu bu ülkede kurtaracak başka kaleci var mı bilmiyorum açıkçası. O kadar rahat şekilde geçiştirdi ki hiç dikkat çekmedi. O pozisyon gol olsa 1-0'ı çıkartmaya uğraşacaktık.

Aynı uzaktan gelen şutları yer tutuşundan dolayı hiçbir şey yokmuş gibi kurtarmasına benziyor. Diğer kalecileri şov olsun diye uçtuğu topları sakin sakin tutup geçiyor.

Her kalecinin eksik yönü olabileceği gibi Muslera'nın da vardır belki. Ancak bizim gibi takımlar için çok büyük bir şans. Değerini de yerine gelecek adamdan sonra anlamayız umarım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt