#1 Fernando Muslera (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gerçekten kalitesi seviyesi bambaşka Muslera 'nın maça sağlam konsantre olursa dünyadaki her kaleci ile başa baş kapışabilecek seviyede
Genelde sezona kötü başlayıp şampiyonluk modunu açınca gerçek Muslera 'yı izlerdik ki bu sene hiç de kötü başlamadı sezona, bir de şampiyonluk yoluna doğru girdiğimiz haftalarda neler neler yapar Muslera

Ne diyelim inşallah ömür boyu hep Galatasaray camiası içinde olursun Muslera ...

büyük algı kasıldı cüneyt muslerayı seviyor aleyhine karar vermiyor diye cünonun ilk maçı muhtemelen derbide çok dikkatli olması lazım

Musleranin gencine simdiden bakmamiz lazim

Evet maçın başındaki gri bir pozisyon yüzünden Muslera sarı kart görmüyor Muslera kırmızı kart görmüyor diye algı kastı tiner müptelaları. Muslera ilerleyen maçlarda daha dikkatli olmalı

O topa çıkmayı düşünse pozisyon olmayacak bile

Yan topları facia maalesef ve düzelecek gibi değil

Bir ara düzeltmişti bu sene yine başladı aynı sorun
nando yu bu haliyle sevecegiz artik'da, yine de orada herif de sacmalamis. Beyini durmus bir an gibi

Fernando Muslera, Süper Lig’de maliyet / performans verimliliği en yüksek kaleci durumda

DpfoclxX4AUHECW.jpg

farkina vardiysaniz bu sene uzun direge adam birakiyor buda kac defa golü önledi.
akli en sonunda calisti, biraz uzun sürdü ama hic yoktan iyidir.
birde kenan ile cok tartistik bu konuyu, demek ki neymis ;)

kenani tagleyecektim de gormemesi imkansiz

farkina vardiysaniz bu sene uzun direge adam birakiyor buda kac defa golü önledi.
Tafo kafasina vura vura ogretmistir

Muslera yı seviyoruz ama hala çok eksiği var. Tafo ya ragmen.. Alacaklı varsa sene sonunda vedalasmak lazım.

Bari Mention atsaydın.
Hala daha aynı laflar bıktırdı artık.
Ben oraya adam konmasın demedim, oraya adam koyduğun halde gol yersin dedim bunu da kaç sefer gördük.
Hani öyle bir yazıyorsun ki, sanki arka direkte olan oyuncular her maçta golü çıkarıyor.
Bir kere de Bursa maçı olsun, Porto maçı olsun, o adamlar nasıl öyle resim çektirir gibi kafa vurabiliyorlar diye sorgulansa.
Hatta hala dediğimin arkasındayım, oraya adam koymak riskli çünkü eli ile çıkarsa al başına belayı.

Şunu da sorayım, madem bu kesin çözüm, Porto maçında neden yedik o golü?

Eksiği olsada az çok bazı konularda dünyada sayılı kalecilerin başında geliyor.

32 yaşında. En az 4-5 senesi daha mevcut. Bizde kariyerini noktalar umarım.

Yerine sonra adam aramaya başlarız ki transfer cezası bitiyor o dönemlerde zaten.

Ah ulan şu yönetim satsa da aynı Gomis olayında olduğu gibi yerine adam almasa.

Rahatlik batiyor vallah hayret birsey.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt