#1 Fernando Muslera (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
herif penalti kurtardi sansina gume gitti
normalde sezona iyi baslamaz ama bu sene fevk basladi
en iyi sezonlarindan birini gecirmekte
hey oley
muslera
muslera demeliyiz tartismak yerine

9 maçta 10 gol yemiş.. Sezona fevkalade baslamış, oyle mi? Yanlış okumadım herhalde.
Hangi maçı çevirdi, bu sezon? Penaltıyı kurtarmış.. Penaltı atanın önüne çeldi, o da golu attı.
Penaltı nasıl kurtarılır, Beto gösterdi bugun..
Amacım Muslera yı gömmek degil.. Ama bazı seyleri çok abartıyoruz.. Reaksiyonum buna..

Penalti mi kurtardi :asd: Asist yapti denir ona ya. Ha Muslera penalti kurtaramadi diye mi kotuleyecegiz, yok - ama penalti felan kurtarmadi herif, oyle penalti kurtarisi olmaz.

pen6yı dışa doğru çelebileydi manyak olabilirdi, ha kurtarmış ha kurtarmamışa geliyor.
takımda birsürü kepaz varken musleraya laf etmek abesle iştigal oluyor.

Bazilariniz yine agiz ishal i olmus

Allah başka dert vermesin...

sent via GSC

9 maçta 10 gol yemiş.. Sezona fevkalade baslamış, oyle mi? Yanlış okumadım herhalde.
Hangi maçı çevirdi, bu sezon? Penaltıyı kurtarmış.. Penaltı atanın önüne çeldi, o da golu attı.
Penaltı nasıl kurtarılır, Beto gösterdi bugun..
Amacım Muslera yı gömmek degil.. Ama bazı seyleri çok abartıyoruz.. Reaksiyonum buna..

yanlis okumadim ne ya
yaziyo orda
te allam
triplere bak
ister katil ister katilma
cokta FIFIIEEEEE

Bu takımda musleraya laf edeni Allah taş eder taş.
Bazı şeyler eleştirilmez.
Allah mı almış sizden

Allah rizasi icin konulari msn gibi kullanip ta kirletmeyin

yanlis okumadim ne ya
yaziyo orda
te allam
triplere bak
ister katil ister katilma
cokta FIFIIEEEEE

Ne tribi beee?? Muslera için bu sene fevk başladı, diye yazmışsın.. fevk için fevkalade mi diyorsun, baska birsey mi tam net degil.. Onun için yanlış mı okudum acaba diye yazdım..
Herneyse yuru git, işine.. Senden alıntı yaptığım için suç bende..
Bence de fifiiiii

Bu takımda musleraya laf edeni Allah taş eder taş.
Bazı şeyler eleştirilmez.
Allah mı almış sizden

Bu forumda Muslera ve FT eleştirilemez herhalde..
Bu 2 kişiye laf edince (hakaret yok, kufur yok) hemen reaksiyon oluyor..
Bunun dışında başkan dahil herkese eleştiri serbest.. Hatta en agır kufurler ediliyor, dalga geciliyor, bunlar serbest.. Hay Allahım yaaa..

images%20(72).webp

Kaç tane maçta öyle top çıktı, ben mesela saymadım ama sen saydığına göre söyler misin?
Sen hala daha mevzuyu anlamıyorsun ki, biz şu yan top olayına hala çözüm bulamadık.
Buna çözüm bulamadığımız sürece de, iyi oynadığımız Porto müsabakasında olduğu gibi duran toptan gol yiyip kaybetmeye devam edeceğiz.
Bunun ben nesini kabul edeyim?

orda linnes yerini tutsa hayatta gol olmaz.
dedigm gibi daha yeni yeni alisiyorlar direk olayina ve mariano bu sene kactane öyle top kurtardi.
gecen seneler gibi oynasak kactane öyle gol yemistik simdiye kadar.
aslinda öbür diregede adam almali kaleci ama orayi garantiye aliyor ya yine iyi.
bizim takim gibi duran toplarda kötü savunma yapan takim yok buda senelerdir bölye.
orasi ayri bi konu.
ama neyse tamam kapatalim konuyu uzadi gercekten.

Bence de Muslera’nın maaşı yüksek. 2.5 milyon Euro olsaydı harika olurdu. Özellikle brüt değil, net maaşlar düşünüldüğünde dünyanın en çok kazanan kalecilerinden biri ancak performans olarak bu parayı etmez .

Diğer yandan uzun yıllardır performans/maaş olarak en iyi oyuncumuz.

İdeal bir dünyada, Selçuk gibi, Tarık gibi, Sabri gibi, Hamit ve bir çokları gibi adamlar o aldıkları paraları da almazlardı. O yüzden Muslera’nın aldığı bonuslarla tahminen 4-4.5 milyon Euro pek rahatsız etmiyor.

herhangi bi bjk kalecisi otomatikman kendisinden iyi oluyor. bjklı olmak yeterli musleradan iyi olmak için.
arslanımın en iyi olma yolunda en büyük şansızlığı bu maalesef.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt