#1 Fernando Muslera (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hava ve yan top zafiyeti olmayan Musleranın görüntüsü nasıl olurdunun cevabı da belli olmuş oldu..
Aynı benim lise yıllarındaki performansım gibiymiş zalım oğlan ....:cigara:

UP lıyalım Kaptanı..:cigara:
i117.gif

Efsane performans gösterdi! Ozan ve Muslera gerisi lesh

Düne kadar gayet iyiydim ahbab sen nasılsın? Biraz geç cevap verdim ama :D
iyi bari pampa ya.

valla iyiyiz yav idare ediyoruz bugun sinifi ektim bakam ise gidecegim simdi lol. milletin bokun sacma sapan yorumlardan sikildim yav, dun aksam ultraslan burda buyuk ekranda maci gosteriyordu hadi gidem bakam dedim gitmemis olsaydim ilk devrede defolup gittim tekrar eve.

Omo Mosloro CLdo koto.

UZATİN kontrati i kariyer sonuna dek

iyi bari pampa ya.

valla iyiyiz yav idare ediyoruz bugun sinifi ektim bakam ise gidecegim simdi lol. milletin bokun sacma sapan yorumlardan sikildim yav, dun aksam ultraslan burda buyuk ekranda maci gosteriyordu hadi gidem bakam dedim gitmemis olsaydim ilk devrede defolup gittim tekrar eve.
Bir kaç tanesinin ağzını burnunu kırmadan mı?

Adam takima küfür edip gitse yeridir. Dün yine ikinci yari basinda hayvani kurtaris yapti

Muslera başka takıma gitmez. Gidemez değil gitmez. 4 milyon Euro maaş alıyor, Avrupa'da büyük takımlar haricinde kimse vermez. Onlarda da kaleci sorunu yok. Bu bizim için şans neyse ki.

Muslera Türkiye'ye geldiğinde avrupadaki kaleci standarti bu kadar yuksek degildi.musleranin kalitesinde buyuk değişiklik olmasa da dunya siralamasinda geriledi denebilir

ub.msji

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt