#1 Fernando Muslera (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dunya kupasinda yedigi gol muhtemelen ulkesinde de infial yaratmistir bizi cok ilgilendirmese de

Oyuncularda takimin geneli kotu oldugunda kah istemeyerek kah da belki umursamayarak bir kotuye uyma , nasilsa suclu ben ilan edilmem dusuncesine kapilma olabiliyor

3.5 m euro maaş bir kaleci için çok fazla.

Degil de Muslera hak etmiyor
  • De Gea (net £ 5.38m)
  • Neuer (net € 3.55m)
  • Oblak (net € 1.47m)
  • Courtois (net € 3m)
  • Ter Stegen (net € 2.86m)
  • Ederson (net £ 3.38m)
  • Alisson (net £ 4.14m)
Eh, hal boyle olunca Muslera'ya verilen net € 3.575m rakami asiri fazla duruyor. Bir de bu kontrat iki sene daha surecek, Muslera kontrat sonunda 36 yasina gelmis olacak ve mac basi € 20k, puan basi € 5k prim almis olacak.

Icinde bulundugumuz ekonomik durum, FFP sartlari ve imzaladigimiz 4 yillik anlasma ortadayken, Muslera'nin fedakarlik yapmasi ya da gitmesinin zamani gelmistir.

Benzerini Sneijder'le yasadik.

Degil de Muslera hak etmiyor
  • De Gea (net £ 5.38m)
  • Neuer (net € 3.55m)
  • Oblak (net € 1.47m)
  • Courtois (net € 3m)
  • Ter Stegen (net € 2.86m)
  • Ederson (net £ 3.38m)
  • Alisson (net £ 4.14m)
Eh, hal boyle olunca Muslera'ya verilen net € 3.575m rakami asiri fazla duruyor. Bir de bu kontrat iki sene daha surecek, Muslera kontrat sonunda 36 yasina gelmis olacak ve mac basi € 20k, puan basi € 5k prim almis olacak.

Icinde bulundugumuz ekonomik durum, FFP sartlari ve imzaladigimiz 4 yillik anlasma ortadayken, Muslera'nin fedakarlik yapmasi ya da gitmesinin zamani gelmistir.

Benzerini Sneijder'le yasadik.
Bizim için çok fazla zaten.

An itibarıyle en iyi kaleci Oblak onun yarısından az alıyor, komik.

Artik yapilmis sozlesme . Kaleciden fedakarlik vs munakasasina girer modunu bozarsan , hic fayda alamadan hem indirim alamaz hem adami kaybedersin

Olan olmus . Kimse maasinda indirime filan gitmez , bu fikri dillendirmenin manasi yok . Sozlesme yapilirken-yenilenirken dusuk ucret teklif edersin en fazla , imzalanmis sozlesme dusurulmez

Bu sene yaptığı hatalarla anamızı ağlattı. Akşam bir hatalı gol daha yerse kendimi kaybedebilirim.

Lan su penaltilarda kipirdama bir kere de.Daha kac tane ortaya vurmalari lazim hareket etmemen icin.1.golde de hatali ciktin sinirimi bozuyon artik.

Bi penaltu tud be kardesım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

F5 maçındaki gibi yine sıfırdan gelen adamın önüne çıkıp golü yedirdi.. Özete bakıyordum daha net gördüm açı kapatacağım diye adam kalenin dışına çıkmış..
Ayrıca penaltılarda cidden duruşu aşırı kötü rakibe hiç korku veremiyor casillas İn penaltılarda ki duruşa bakın bir de musleranın casillas sanki kaleyi kaplıyor.. Nedenini bilmiyorum ama musleranın penaltılarda bir saçmalık yaptığı kesin bu kadar yenmez..

F5 maçındaki gibi yine sıfırdan gelen adamın önüne çıkıp golü yedirdi.. Özete bakıyordum daha net gördüm açı kapatacağım diye adam kalenin dışına çıkmış..
Ayrıca penaltılarda cidden duruşu aşırı kötü rakibe hiç korku veremiyor casillas İn penaltılarda ki duruşa bakın bir de musleranın casillas sanki kaleyi kaplıyor.. Nedenini bilmiyorum ama musleranın penaltılarda bir saçmalık yaptığı kesin bu kadar yenmez..

Tafo penaltilarda o kadar iyidi. Kisin ögretmesi gerek.

Oyunu hizli kurdu + Yan toplarda problem yasamadik

1. golde cikmayabilirdi ama orada eren adami kacirdi+ Maicon ofsayti bozdu

3 kere geldiler 3 ünüde aldı içeri adamın ektra kurtarışı yok işte neyin muhabbetini yapıyorsunuz sıradan boktan bir kaleci çizgisinde 2 sezondur.

Hiçbirşey denemesine gerek yok penaltılarda kazık gibi ortada dursa 5-6 taneden 1 tanesini kurtarır en azından

kaleciye 3.5 milyon euro verip forvetini eren ve muğdat yapmak dünyanın en geri zekalı icraatıdır. Muslera özelinde demiyorum paranın hasını forvet almalı, gole yakın orta saha almalı bu yoklukta ve borçta kalecinin yıllığı en çok 1.5 - 2 milyon euro olmalı. Takım gol atamaz pozisyona giremezse kazanmak imkansızdır çünkü

SM-C5010 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ben yazınca itirazlar baslıyor..

Ulan bir kaleci hiç mi penaltı kurtaramaz??

Bostan korkuluğunu koysak , ona bile carpan top gol olmaz yavvvv..

4 m€ alıp, geleni geceni iceri alan bir kaleci..

Degil dunyanın, TSL nin bile sıradan kalecilerinden biri.. Ve biz bu adama yaklasık 4m€ oduyoruz.. :((

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt