#1 Fernando Muslera (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kovaleranın gitme vakti gelmiş geçen sene idare etti ama bu sene kaleye gelen her şutu ya içeri aldı ya da sektirdi. 4 milyon maaş alan kaleci bu gollerin en az yarısını yememeliydi.

Her macta bu tip salakca hareketleri var, yedirdiği goller var.

Goztepe maçında da rakip oyuncuyu ekarte edeyim derken az kalsın golu yediriyordu.

Sene sonu satılmalı.

Buraya çok fazla maaş alıyor ona rağmen performansı fabri kadar değil yazmıştım bir 30-40 sayfa önce yanlış hatırlamıyorsam. Ağzıma zıçılmadığı kalmıştı bir. Şunun yediği golleri alt yapıdan bir kaleci yese ertesi gün kovulur.

Reis bu forumda cok garip bir Muslera hayranlığı var. Ben birkac yerde "satılsın" dedim diye adeta linç ediliyordum. Tabii o adamlar şimdi kayıp..

Yaz transfer doneminde umarım kurtuluruz artık.

marcaoyu bulan scout ekibine görev versinler bulsun bir adam. musleranın ceyreğine oynar

Önünde Ramos ve Van Dijk oynamadığı için eleştirilemez kredisi sonsuz falan...

Muslerada sıkıntı konsantre en temel sebeb bu konsantre olduğu zaman maç koparır yine

Gerçekten 2015 sampiyonlugundan beri kotu kalecilik yapiyor konsantrasyon savunma ile felan ilgisi yok istatisliklerde oyle soyluyor zaten

Yediği gol şanssızlık.

Asıl eleştirilmesi gereken konu topu oyuna sokması. Delirtti ya.

Biatcılar yüzünden bu adamda sövülerek yollanıcak gibi bu adamın bu sene oynamaması gerekti sene başında güzelce ayrılmak gerekirdi.

Taraftar aglamasın dıye muslera oynuyor suan

Benim için Schalke maçıyla birlikte bitti Muslera.
Aldığı para artık performansında karşılık bulmuyor.
Muslera kadar oynayan 1,5 milyon maaşa kaleci buluruz.
Mesela Beto ya da herhangi Alman bir kaleci.

EML-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

İsmail şunun yediği golü yese ertesi gün kendisine teşekkür edilir yollar ayrılırdı.

İsmail şunun yediği golü yese ertesi gün kendisine teşekkür edilir yollar ayrılırdı.

eray bi barnabauda frikik yedi diye kariyeri bitti
musleranin fantastik gol yemedigi adam kalmadi galiba bugunku herif de kariyerinde ilk golunu atti cok sasirdi herif.

Herkesi yıldız ediyorsun maşallah. Sayamadım bu sene kaç puan verdin sahi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt